Op 27 mei 2025 kwam ik via een Facebookadvertentie terecht op de website van Reizendeals. Ik wilde enkel aanbiedingen bekijken en informatie opzoeken over vertrekluchthavens en verzekeringen. D... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We hadden een verrassingsreis naar Griekenland geboekt voor 2 personen per ongeluk 2 keer geboekt. De 2e boeking is netjes door hun zonder extra kosten geannuleerd. De reis die ze voor ons geboekt ha... Zobacz więcej
Oplichters!! Per ongeluk gedrukt Boeken en kon niet meer annuleren! Wie gaat vakantie boeken zodra info welke hotel gaat je naartoe en geen info over tijd en vanaf welke luchthaven echt bizar!! Moet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ondanks dat we via Brussel Charleroi vlogen was onze vakantie heerlijk genieten. Portimēo leuke beachtentjes met goede kaart en keuken. Je wordt aan het ligbedje bediend bij No Solo Auqa. Heerlijk oes... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De leukste reizen voor de beste deals!
Dane kontaktowe
Holandia
- reizendeals.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 15% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het boekingsproces verloopt makkelijk…
Het boekingsproces verloopt makkelijk geen verborgen kosten. De bevestiging komt snel. Later kun je nog extra’s bijboeken als je dat wilt. Onze reis naar Portugal is heel goed bevallen
Sunshine
Goede prijs
Duidelijk
Makkelijk boeken

Odpowiedź od Reizendeals
Goedkoper dan andere aanbieders en…
Goedkoper dan andere aanbieders en makkelijk om te reserveren

Goed
Goed, overzichtelijk en voordelige reizen. De boeking ging heel makkelijk, na mijn reservering ook gelijk een bevestiging gekregen.

vlotte communicatie
in onderling overleg konden wij met reizendeals een goede oplossing vinden, de medewerkers zijn goed en vlot bereikbaar.

Maar 1 woord voor deze maatschappij
Maar 1 woord voor deze maatschappij: OPLICHTERS 1E KLAS!!

Snel erg klantvriendelijk
Snel, erg klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Zeer tevreden over Reizendeals. Medewerkers zijn erg klantvriendelijk, reageren snel en zijn super behulpzaam. Duidelijk prijsoverzicht via de website en als je opties wilt kun je deze later bijboeken. Bij extra vragen altijd goed en snel bereikbaar.

Odpowiedź od Reizendeals
This is the biggest scam
This is the biggest scam, I have looked at a deal on their website and wanted to see dates available and pricing. I complete some of my details but did not accept anything when all of a sudden I was logged out of the website and then received an invoice that I need to pay for this deal. I immediately sent them an email to say I did not want to purchase this and it should be cancelled. Do not create an account or click on anything. They will refuse to cancel the invoice and is not willing to listen to reason.
Trouwe klant van Reizendeals
Trouwe klant van Reizendeals, steeds zo goed en tegen de scherpste prijzen!
We kiezen steeds voor een onbekende bestemming en komen
Altijd tevreden terug van de mooiste reizen ! Wat een top team . Hartelijk dank

Oplichterij
Boeven allemaal
Niets lezen en ook niks aanvinken. Kijk uit!!!!

Algarve super trip
Wij hadden een reis geboekt naar de Algarve, 2 weken voor vertrek documenten gekregen. Zag er goed uit, bij aankomst nog beter een super groot appartement, 5 min wandelen naar de zee en wandelstraten, winkels en restaurantjes. Dikke merci voor deze reis en vooral de prijs was een treffer.

Odpowiedź od Reizendeals
Na wat twijfelen toch voor de…
Na wat twijfelen toch voor de stedentrip naar Venetíë gegaan. we hebben een hele leuke paar dagen gehad en hebben we het erg naar ons zin gehad. zo leer je nog eens een nieuwe stad kennen. wij hebben besloten dit vaker te doen voor dit geld we waren maar 140 euro kwijt en hierin zaten vliegtickets en een zeer goed hotel.

opletten voor deze oplichterspraktijken
Deze site is helemaal niet transparant. Bij het surfen even gekeken naar 2 reizen en krijg spontaan 2 facturen. Annuleren kan niet en als ik dat wil kost het me veel geld, Dit is echt diep triest. Deze site is niet duidelijk en overzichtelijk. Dit zijn echte oplichterspraktijken;!!!!!!!!!!!!!!!

belangrijk
ik heb geïnformeerd. bij online aankopen of deur aan deurverkoop in België. is er altijd 14 dagen kosteloos annuleren recht.gaat boven kleine letters. bij blijven mails sturen of bellen klacht neerleggen bij politie wegens belagen .groetjes laurent

Odpowiedź od Reizendeals
De site is niet transparant
De site is niet transparant. Je ziet een reis denkt leuk even kijken wat het mij moet gaan kosten. Ten eerste moet je al een account aanmaken. Daar ga je. Hebben ze al je gegevens. Klik je op een dag en wil wat “normaal” gesproken zo is kijken wat de kosten worden voor bijv 2 personen. Kan niet. Je moet van alles aanklikken om verder te kunnen. Als je niet scherp bent dan heb je voordat je het weet een reis aan je broek. Facturen kunnen ze dan heel snel sturen en annuleren doen ze niet aan. Het is echt een belachelijk systeem. Niet gebruiksvriendelijk en moet compleet geweerd worden en van de toeristen markt verwijderd worden.

Trap er niet in!
Trap er niet in!
Lees de algemene voorwaarden maar eerst eens goed na! De uiteindelijke prijs, bestemming en plaats van vertrek kan steeds gewijzigd worden. Kan omdat het hier een veiling betreft en geen pakketreis. Annulatiekosten 60%!
Bij aanmaak van een account heb je gegarandeerd een reis aan je broek.

Odpowiedź od Reizendeals
Niks geboekt alleen maar geïnformeerd…
Niks geboekt alleen geïnformeerd naar een reis. Spontaan factuur sturen en annuleringskosten in rekening brengen...?! Dacht het niet! We zien de deurwaarder en de rechtszaak met belangstelling tegemoet!

Stop met misleidende praktijken
Stop met misleidende praktijken
Ik wil u dringend verzoeken om per direct te stoppen met uw activiteiten die mensen schade berokkenen. Zoals u zelf ongetwijfeld weet, zijn de praktijken van uw organisatie misleidend. Het recente programma van Kassa heeft hierover al een duidelijk beeld geschetst met betrekking tot Reizendeals.nl, en nu blijkt Vakantiester.nl een vergelijkbare opzet te hebben. ( Kassa 19/10/2024)
Wij zullen aangifte doen bij de politie om verdere stappen te ondernemen tegen deze praktijken. Het is van groot belang dat dergelijke websites offline worden gehaald en dat consumenten beschermd worden tegen oplichting.
Ik hoop dat u uw verantwoordelijkheid neemt en ervoor zorgt dat u stopt met deze activiteiten, zodat mensen met rust gelaten worden en dit soort misstanden niet verder kan escaleren.
Goede informatie goedkoop reizen super…
Goede informatie goedkoop reizen super raad mensen aan om via hier de reis te boeken t95 mensen

Doświadczenie Trustpilot