Reiger en de Raaf Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik bestel al een aantal jaar bij ‘Reiger en de Raaf’ . Het liefst haal ik al onze kado’tjes bij Florie en haar team. Het speelgoed is zorgvuldig uitgekozen en kwalitatief top! De kinderen spelen er j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een geweldige mooie winkel. Zowel online als de fysieke winkel zit de winkel vol met prachtig leerzaam speelgoed van goede kwaliteit. Klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk. Ik kom hier zeker... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige winkel met even zo mooie producten! Eigenaresse Florrie heeft veel achtergrondkennis die zij enthousiast en inspirerend weet over te brengen naar klanten via haar instagram kanaal. Er zit ee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wij verbinden duurzame en creatieve makers met moderne ouders. We verkopen duurzaam, handgemaakt speelgoed dat de verbeelding van het kind stimuleert.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Hele fijne winkel.!!

Hele fijne winkel.!!
Meerdere keren online besteld, altijd snel en netjes geleverd.
Ook het contact is prettig via de mail wanneer je vragen hebt over een product.
Raad deze winkel zeker aan!!

31 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Duidelijke informatie en fijne online bestelling

Via Instagram geeft de eigenaresse hele fijne (en eerlijke) informatie over open ended speelgoed. Ook op de webshop is alles goed terug te vinden. Voor ons zoontje de knikkerbaan van magnetische tegels hier gekocht. Duurzaam speelgoed, goede en snelle verzending! En vooral ontzettend fijn om een kleine ondernemer met zoveel passie daarbij te steunen.

9 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Sfeervol winkeltje om in te neuzen

Ik was een nachtje weg in Breda en bedacht me ineens dat de winkel/webshop die ik al lang volg daar zit. Heerlijk winkeltje om in te neuzen, je mag er zelfs spelen. Eigenaresse was er ook, leuk om haar eens in het echt te zien. Moeilijk kiezen maar leuke cadeautjes gekocht!

28 lipca 2023

Fantastische webshop

Super mooi open ended speelgoed. Heel fijn dat je ook op leeftijd kunt zoeken in de webshop 🤩. Al meerdere keren wat besteld en altijd ontzettend blij me de kwaliteit.

19 kwietnia 2023

Snelle en goede levering

Wij wonen zelf wat verder weg maar ik bestel regelmatig mijn speelgoed bij Reiger en de Raaf. Altijd netjes en op orde en ook snel verstuurd. Zeer tevreden over hun producten en de service. Via instragram krijg je als klant ook veel informatie over de producten en regelmatig aanbiedingen. Leuk account om te volgen.

30 marca 2024

Mooi duurzaam speelgoed!

Zeer fijne webshop met breed assortiment duurzaam speelgoed. Eerlijke prijzen en leuke acties via instagram! Eigenaresse reageert snel en duidelijk via dm. De winkel is een popup store, uitstraling past goed bij het idee achter duurzaam speelgoed. De 1 ster review van Marjolein is geplaatst nadat ze een bak zure zult heeft gegeten met een zure bom en in dr koffie een schepje zure room. Hoop niet dat Marjolein moeder is, zou sneu zijn voor haar eventuele kinderen.

Super

Mooi assortiment, leuke en interessante informatie op social media. Besteld en bezorgd volgens verwachting! Als ik eens in de buurt ben zal ik zeker ook eens de echte winkel bezoeken!

7 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Super fijne ervaring & goed advies

Super fijne ervaring hier. Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft goed advies. Altijd heel vriendelijk en duidelijk in de communicatie. Super mooi en duurzaam speelgoed!!

Oceniono na 5 z 5

Prachtige webshop en delen altijd veel…

Prachtige webshop en delen altijd veel informatie. Check altijd de webshop om inspiratie op te doen voor mijn dochters verjaardag en probeer om een paar mooie duurzame artikelen te vragen i.p.v van vele kleine cadeautjes. Echt een tip dus!

4 stycznia 2024

Geweldige winkel

Geweldige winkel met kwalitatief speelgoed. Groot assortiment. Mensen in de winkel staan open voor een praatje en hebben kennis over wat ze verkopen.

Hele fijne (web)winkel

Hele fijne (web)winkel met ontzettend leuk, duurzaam speelgoed. Meerdere keren wat besteld en altijd netjes ontvangen. Aangeraden bij vrienden dus ook voor iedereen die dit leest zeker een aanrader. Tip: volg de winkel op instagram voor goede tips en adviezen.

Super fijne (web)shop!

Super fijne (web)shop. Snelle verzending, goede kwaliteit producten. Op Instagram geeft de eigenaresse heel veel inspiratie en updates over de shop. Ik volg al jaren!

29 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Super fijne webshop en winkel!

Super fijne webshop en fysieke winkel. Heel mooi speelgoed en je wordt erg goed geholpen door de lieve eigenaresse. Via instagram worden ook altijd heel interessante, nuttige dingen gedeeld over open ended play!

Oceniono na 4 z 5

Erg tevreden klant.

Ik heb meerdere keren wat besteld bij reiger en de raaf en elke keer kwam het keurig op tijd en mooi ingepakt indien gewenst. Ben ook een keer in haar prachtige winkel geweest. Wilde alles wel meenemen.
En meerdere malen via Instagram haar voor informatie bericht ( grote van bepaald speelgoed omdat het anders overkomt op foto op de website dan op een filmpje of iets dergelijks )
Ik blijf hier zeker bestellen.

12 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Super toffe (online) winkel!!

Nog niet fysiek in de winkel geweest maar al meerdere malen online besteld en contact gehad via mail ivm een product dat niet op voorraad was. Werd gelijk voor me besteld en binnen enkele dagen verzonden! Heel blij met het assortiment van deze winkel en eigenaresse voorziet je van advies indien nodig!

1 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej