Rehair istanbul zal ik zeker aanraden aan iedereen die opzoek is naar een kliniek die 24/7 voor je klaar staat, daadwerkelijk persoonlijk geeft om je en ook goede kwaliteit aanbied. Ik heb 24 november... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Toch de stap genomen om haartransplantatie te doen. Uiteindelijk bij rehair uit gekomen,en geen haar op me hoofd die daar spijt van heeft. Alles tot in de puntjes geregeld. Vlucht transfer hotel b... Zobacz więcej
Ben afgelopen woensdag bij rehair geweest ( contactpersoon lotte ) en de ervaring die ik heb gehad heb ik als positief ervaren. Je wordt goed begeleid en de contactpersoon vraagt ook altijd hoe... Zobacz więcej
Rehair is n fijne kliniek om jouw haar weer lekker up to date te maken. Goede begeleiding en vooral ook mooie natuurlijke resultaten voor een zeer nette prijs. Iedereen twijfelt, de behandeling is... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Haartransplantaties in Turkije
Dane kontaktowe
Grote Haarsekade 122 , 4205VL, Gorinchem, Holandia
- 0031611264058
- info@rehairistanbul.com
- rehairistanbul.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Een prettige plek voor een haartransplantatie
Op het moment van schrijven is mijn haartransplantatie vier weken geleden uitgevoerd. Ik doe hieronder verslag van mijn bevindingen in een poging recht te doen aan het werk van Rehair en anderen die een haartransplantatie overwegen te voorzien van mijn persoonlijke ervaring.
Voorafgaand aan de transplantatie werd ik snel en helder geïnformeerd door Melissa van Rehair. De communicatie verliep grotendeels via Whatsapp en gedeeltelijk per e-mail. De kosten, alsmede het dagprogramma waren vooraf duidelijk. Het aantal te transplanteren grafts kon vooraf alleen bij benadering worden gegeven op basis van ingestuurde foto's.
Op de dag van vertrek werd mijn vlucht door Melissa gemonitord en zij onderhield telefonisch contact op de luchthaven waar de transfer naar het hotel was geregeld. De taxi-chauffeurs spreken geen Engels en weten ook niet altijd meteen wat de bedoeling is. Gelukkig kon Melissa dit ook meteen oplossen en een dik half uur later kon ik bij het hotel inchecken. Het hotel is van alle gemakken voorzien. De kamers zijn ruim, het personeel is behulpzaam en het ontbijt is uitgebreid en smakelijk.
De volgende dag stipt om 08:00u werd ik door Melissa opgehaald op de dag van de behandeling. Eerst werd een intakegesprek gevoerd met Melissa waarin zij een schriftelijke en te ondertekenen verklaring aanbood waarin ik toestemming gaf voor de ingreep. Daarnaast vulden we een vragenlijst in met betrekking tot allergieën en eventuele aandoeningen die van belang konden zijn tijdens de operatie. Ook werden foto's genomen van alle kanten van het hoofd. Voorts maakte ik kennis met de behandelend arts en vervolgens werd de haarlijn in overleg gepland en met zwarte stift aangebracht. De handelingen daarna bestaan uit het scheren van het resterende haar, het (voor)verdoven van het donorgebied, het wegnemen van de grafts uit het donorgebied, het verdoven van het ontvangstgebied, het voorbereiden van het ontvangstgebied door middel van het 'prikken' van gaatjes en het inplanten van de grafts.
Er was een team van assistenten aanwezig dat een aantal van bovenstaande handelingen (mee)hielp uitvoeren. Zij spraken allen zeer gebrekkig Engels, maar Melissa was op gezette tijden in de buurt om te vertalen indien nodig. Al bij al duurde de door mij hierboven beschreven handelingen ongeveer acht uur. De pijn was er soms wel (als een specifiek plekje niet helemaal verdoofd was bijvoorbeeld), maar extra verdoving bood dan vrijwel direct soelaas.
De volgende dag werd ik wederom stipt opgehaald voor de nabehandeling. Men wast het donorgebied en spuit een vloeistof op het ontvangstgebied (ik weet niet of dat de prp-behandeling was, dat ben ik vergeten te vragen). Melissa geeft vervolgens een uitleg over de in te nemen medicatie en deed een aanbod (tegen meerprijs) voor een uitgebreide set met verzorgingsproducten, zoals shampoo, vitaminen en sprays in aanvulling op de inbegrepen shampoo, medicatie en lotion. Ik kon dezelfde dag nog het vliegtuig naar Nederland nemen.
Na de behandeling vroeg Melissa met enige regelmaat naar hoe het met mij ging. De eerste dagen na de operatie ben ik heel erg voorzichtig geweest; zo ben ik bijvoorbeeld één week binnen gebleven en heb nachtenlang enkel met het speciale kussentje geslapen, waardoor je niet op je zij of buik kunt rollen.
In de tweede week kwamen de korstjes in het donorgebied los, maar op mijn ontvangstgebied bleven ze hardnekkig zitten. Na 14 dagen gaf Melissa aan dat er nog te veel korstjes op het ontvangstgebied zaten en deze heb ik vervolgens nagenoeg allemaal kunnen losweken met olijfolie in de volgende 24 uur. Ik vermoed dat ik te voorzichtig ben geweest in het masserend wassen dat vanaf dag 10 na de ingreep is toegestaan, waardoor de korstjes bleven zitten en als een soort 'tweede huid' gaan aanvoelen.
Vanaf de 21ste dag na de operatie vielen er eerst enkele haartjes uit en de hoeveelheid uitvallende haartjes neemt met de dag toe. Hoewel je bent geïnformeerd over deze fase (de zogenoemde 'shock loss') en er dus een rationele verklaring voorhanden is, blijft dit toch een confronterend en beangstigend moment tijdens het wassen van de hoofdhuid.
Ik kan niet wachten totdat de haren duurzaam gaan groeien. Op dit moment ben ik meer dan tevreden over de ingreep, de begeleiding, de kosten, de service en het voorlopige resultaat. Het slikken van de medicijnen is al afgebouwd en loopt binnen enkele dagen ten einde. Ik kan nu natuurlijk nog niets zeggen over (a) de kwaliteit en de aard van de verdere nazorg door Rehair en (b) het uiteindelijke definitieve resultaat. Rest mij te zeggen dat ik verheugd ben deze spannende stap te hebben genomen. De reacties uit mijn omgeving zijn louter positief geweest.
@Melissa: bedankt voor de Turkse thee! 😊
More than 100% satisfied
More than 100% satisfied. Professional, friendly team, nice conditions. I recommend with trust to everyone to choose Rehair team.
Mijn ervaring met rehair istanbul is in…
Mijn ervaring met rehair istanbul is in één woord perfect! Deskundigheid, begeleiding en de voor en na zorg is echt geweldig. Het gehele team doet er alles aan om het jou zo aangenaam mogelijk te maken! Het is echt de moeite waard, en kan iedereen adviseren om het te gaan doen.
Duidelijk en deskundig team
Duidelijk en deskundig team. Enorm goede zorg en begeleiding en zeer te spreken over het resultaat. Ga niet voor minder want je moet er nog een leven lang mee lopen :)
Ik ben erg blij en tevreden met mijn…
Ik ben erg blij en tevreden met mijn haartransplantatie,vriendelijkheid en professionaliteit ,uitstekende kwaliteit prijs
Rehair heeft mijn verwachtingen overtroffen!
Nadat ik de reviews over Rehair heb gelezen, besloot ik voor deze kliniek te kiezen. En het heeft duidelijk mijn verwachtingen overtroffen. Zowel in de begeleiding, de uitstraling van de kliniek, het hotel, en het resultaat van de haartransplantatie. Na drie weken ben ik zeer tevreden over het resultaat. En ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. De verdoving en behandeling vond ik persoonlijk niet pijnlijk maar eerder lastig.
Een verbeterpunt zou ik graag vermeld willen zien. Namelijk dat men de eerste 3 weken na de behandeling geen inspanning mag verrichten. Hiermee kunnen toekomstige klanten rekening houden in welke periode zij de haartransplantatie het beste kunnen laten plaatsvinden. Samengevat het was TOP!!!
We hebben de haartransplantatie bij…
We hebben de haartransplantatie bij ReHair istanbul als zeer prettig ervaren. Melisa heeft ons geholpen. Zo kon ik via WhatsApp alles aan haar vragen vooraf de behandeling. Ze heeft geholpen met geschikte tickets te vinden. Toen mijn man eenmaal was aangekomen werd hij opgehaald door een privé transfer. Melisa heeft mij tijdens mijn man zijn behandeling/verblijf op de hoogte gehouden met hoe het ging. Ook heeft ze geregeld dat mijn man langer in zijn hotel kamer kon blijven om uit te rusten terwijl er eigenlijk al uitgecheckt moest worden. Het personeel in de kliniek is zeer vriendelijk en we zijn benieuwd naar het resultaat!
Haartransplantatie
2 weken geleden mijn haartransplantatie bij Rehair gedaan.
Na een aantal klinieken te vergeleken hebben ben ik bij Rehair uitgekomen en adviseer ik mensen vooral op kwaliteit te letten van de kliniek want dat is bij Rehair uitstekend.
Alles was goed geregeld en de begeleiding was top!
Melissa staat 24/7 voor je klaar en verricht haar werkzaamheden uitstekend! Binnen het ziekenhuis word er goed naar je wensen geluisterd. Je kan aangeven hoe je je haar zal willen de arts tekent het als een echte picasso op je hoofd:) Rehair doet er alles aan om naar je wensen te voldoen.
Wel wil ik aangeven dat de verdoving wel pijnlijk kan zijn maar wellicht dat dit per persoon anders is.
De operatie zelf is vol te houden wanneer je bijvoorbeeld ongemakkelijk ligt of even een korte break wilt kan je dat aangeven de doktoren hebben er alle begrip voor.
Na 2 weken ziet het er al erg mooi uit en hoop dat het nog veel voller en beter word!
Ik ben tevreden!:)
Zoek je een goeie kliniek die betrouwbaar is ben je aan het juiste adres!
Rehair istanbul
Een week geleden ben ik naar Istanbul geweest voor een behandeling bij Rehair. Vooraf heb ik regelmatig contact gehad met Lotte en heeft zij al mijn vragen beantwoord en de planning doorgenomen. Eenmaal in Istanbul aangekomen, was de ontvangst snel en prettig. We werden naar een erg mooi en verzorgd hotel gebracht. Op de dag van de operatie zelf werd de behandeling uitbundig doorgenomen en werd snel overgegaan tot actie. De behandeling verloopt erg soepel en enkel de verdovingen zijn wat gevoelig. Na de behandeling is de verzorging erg belangrijk en tijdrovend, hier was ik mij op voorhand niet zo bewust van. Zorg dus voor voldoende rust en zorg dat iemand je kan ondersteunen met de verzorging.
Ik ben ontzettend tevreden over Rehair Istanbul!!
Ik ben zeer tevreden over Rehair Istanbul.
Als je als Nederlander besluit om een haartransplantatie te willen doen in een ander land dan kom je al heel gauw tegen obstakels zoals waar moet je dat doen, zullen ze wel goed zijn krijg je alle informatie die je zou willen wensen want ook ik ben de Turkse taal niet machtig. Nou die service en feedback word heel makkelijk opgelost door Lotte van Rehair Istanbul. Zij kan jou whatsappen vanuit Turkije en ze kan jou alle vragen beantwoorden in het Nederlands en ook tijdens je reis naar Istanbul voor de behandeling! Ze is ontzettend aardig en ze reageet altijd erg snel als je vragen hebt dan helpt ze je ook met een ticket als dat nodig is. Dankzij haar goede service heb ik binnen 1 dag mijn ticket en behandeldatum kunnen realiseren. Had zelf niet gedacht dat ik dit zo snel geregeld zou kunnen hebben. En de artsen zijn ontzettend bekwaam in hun werk en ontzettend aardig! Voor mij is Rehair helemaal top en zou het iedereen kunnen aanraden!!! Dikke duim omhoog voor "Rehair Istanbul!
Super service !
Uirstekende service ! Alles is top geregeld van A tor Z. Ik ben zelf verpleegkundige en kan beamen dat alles netjes in zijn werking gaat super personeel, extreem aardig, geweldige Nederlandse begeleiding, super de luxe hotel waar het heel fijn en rustig is. Brandschone kamer met geweldig ontbijt.
De intake voor de behandeling is goed, duidelijke afspraken en uitleg, heel netjes te werk.
Het is een lange zit, Maar dan heb je wel wat, alleen maar winners hier. Enormtevereden over de gang van zaken en de start. Ik heb afgelopen weekend geweest, het is nu maandag avond en alles gaat super goed. Nu nog een paar maandjes wachten tot het gaat er is en dan zien wij of het eindresultaat ook zo geweldig is. Tot heden 5 sterren !! Zeker aan te raden.
Go for Rehair!
Een week geleden heb ik mijn haartransplantatie laten doen door Rehair. Ik was al in Istanbul voor vakantie en helemaal ongepland heb ik besloten om Rahair te benaderen met de vraag of het op korte termijn mogelijk was, omdat ik nog maar een paar dagen in Istanbul was. En het was allemaal mogelijk op zeer korte termijn heeft melissa de afspraak gemaakt voor de haarstransplantatie en alles was gepland binnen een paar dagen. Voordat dat ik wist zat ik bij de arts en waren ze bezig met mijn haren. Omdat het totaal ongepland was en ik eigenlijk op vakantie was met mijn vrouw en twee kinderen moesten zij ook mee op de dag van de behandeling. Ook dat was mogelijk, mijn vrouw kreeg zelfs wen aparte kamer, zodat mijn kleine kon slapen. Dit allemaal dankzij de service die Melissa heeft geboden. Wij werden netjes opgehaald en afgezet bij ons hotel. Omdat ik al in Istanbul was kreeg ik ook nog eens korting. Na de behandeling kreeg ik voldoende begeleiding en advies van Melissa. Ik raad iedereen Rehair aan als je een haartransplantatie wil laten doen! Wacht niet langer!
Top!
Op 29 juni heb ik een haartransplantatie laten doen bij Rehair Istanbul. Mijn ervaring met Rehair Istanbul is in 1 woord TOP!
Vanaf het moment dat ik op het airport aankwam met mijn vriendin werd er direct contact met ons opgenomen om te kijken of alles goed is verlopen. We werden met een taxi naar een mooi hotel gebracht waar Lotte op ons wachtten.
De volgende ochtend zijn we na een stevig en heerlijk ontbijt opgehaald door Lotte om naar de kliniek te gaan.
Doordat er van te voren goed werd uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren vond ik het een stuk minder eng.
De verdoving viel hartstikke mee en verder was de behandeling geheel pijnloos! De volgende dag ben ik weer opgehaald voor een controle en hebben ze mijn hoofd gewassen. Daarna zijn wij naar het vliegveld gebracht.
Het is nu inmiddels 5 dagen geleden en het resultaat ziet er nu al goed uit.
Ik raad het iedereen aan om naar Rehair Istanbul te gaan voor een behandeling. Echt alles word netjes voor je geregeld en het team is professioneel en vriendelijk. Met name Lotte, echt een super lieve meid die ons heel erg op ons gemak stelde. Nogmaals bedankt!!! Groetjes Shirley en Glen.
Mijn ervaring
Ik ben super blij dat ik bij Rehair Istanbul terecht kon. Vanaf het moment dat ik aankwam ben erg goed begeleid. De artsen zijn erg zorgzaam en al jou vragen worden goed uitgelegd. Ik wil de hele team en Lotte bedanken. Jullie hebben het super gedaan.
Mijn nieuwe look
Op 18 juni hebben we telefonisch contact gehad met Lotte,een zeer vriendelijke dame. Lotte is werkzaam bij Rehair en was de eerste aanspreekpunt in de contacten met Rehair. Na duidelijke uitleg,hebben we besloten naar Istanbul te reizen,en vertrokken we 20 juni. Op het vliegveld aangekomen zijn we door de chauffeur naar het mooie hotel gebracht,waar Lotte ons opwachte. De volgende ochtend ben ik met de behandeling gestart, als ik eerlijk ben was de verdoving best even pittig,maar daarna viel het allemaal mee. Ik ben gedurende het gehele traject goed begeleid,en was superblij dat Lotte nederlands spreekt,waardoor ik alles begreep. Na duidelijke uitleg over de vervolgstappen thuis,gingen wij weer naar huis, het is wel even geduld hebben voor het eindresultaat. Fijn is dat ik nu al een beeld heb hoe mijn haar wordt,en kan ik niet wachten om het leven in te gaan met het haar wat ik allang wilde. Indien je twijfels heb,neem contact op met Lotte,en ik weet zeker dat het goed komt.succes voor een ieder die de keus maakt voor een nieuwe verbeterde ik ..
Rehair ( 12/06/2019 )
Je wordt goed begeleid en de contactpersoon vraagt ook altijd hoe het met jou gaat tijdens de behandeling . Zij probeert je zo goed mogelijk op de hoogte stellen van hoe of wat er gedaan wordt.
Ik zou een ieder die graag een haartransplantatie zou willen doen rehair willen aanbevelen.
Top ! Ga zo door
Gerrie Driessen
Super ervaring gehad bij rehair de eerste dag aangekomen op het vliegveld staat Lotte waar ik contact mee heb gehad via de telefoon netjes te wachten een zeer vriendelijke jongedame die je door het gehele proces uitstekend helpt zowel met de transfers naar het hotel dan weer naar de kliniek en weer terug echt een geweldige meid Ik heb een super goede ervaring gehad met rehair ook het hotel is gewoon helemaal top het ontbijt eten in het hotel alles tip top in orde de behandeling ging ook heel goed het was een lange dag maar dan is er ook heel wat gedaan bij mij het medisch personeel daar mag ook echt over gezegd worden dat het een topteam is alles goed uitgelegd ook met wederom Lotte erbij die er toch maar weer constant bij is om je vragen te beantwoorden is mijn haartransplantatie echt super goed verlopen ik zou dit ook echt aanbevelen niet alleen voor het medische gedeelte wat al zeer positief is maar ook voor de begeleiding zo fijn en zo behulpzaam dit maak je zelden mee we hebben ook echt een leuk weekend gehad Lotte en de rest van het rehair team super bedankt voor deze ervaring en jullie hulp een Update hoe het allemaal verloopt zal er nog komen maar bij deze geen 5 maar 10 sterren van mij 👍🏼👍🏼
Review Rehair
Het is even afwachten hoe het resultaat gaat zijn, maar de begeleiding en de behandeling zijn super verlopen!
Zeer fijn dat Lotte je overal mee helpt in het Nederlands! Als je een vraag hebt, wordt deze ook heel snel beantwoord!
Rehair haartransplantatie
Afspraak gemaakt bij rehair voor een haartransplantatie. Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden.
Vanaf aankomst tot vertrek alles goed geregeld. Goede communicatie, zeer goede begeleiding!
Uitvoering van transplantatie en nazorg waren uitstekend!
Top bedrijf!
Beste lezers,
Via deze weg zal ik mijn ervaring delen over rehair Istanbul.
Ik heb zojuist de behandeling voltooid en ben zeer tevreden over de wijze waarop dit is uitgevoerd.
Vanaf het moment van aankomst ben ik opgevangen door mijn contactpersoon en ben ik naar me hotel gebracht waar ik de afgelopen 2 nachten heb geslapen.
Ik heb daar heerlijk kunnen ontbijten en kunnen uitrusten voordat ik de operatie onderging.
Bij de operatie werd er zorgvuldig op me gelet en werd er continue gevraagd en opgelet hoe het met me ging.
De hygiëne was helemaal in orde, vriendelijk en zorgzaam personeel en de behandeling was zo goed als pijnloos.
Het enige wat je even zo kunnen voelen is de verdoving injecties maar dat is uiteraard onvermijdelijk maar zeker wel vol te houden.
Al met al ben ik zeer tevreden over hoe het is verlopen en zou ik dit bedrijf aan iedereen kunnen aanbevelen.
Kleine tip: wacht niet te lang met je besluit,
Een dag langer gewacht is een dag langer zonder je gewenste haarlijn 😃.
Doświadczenie Trustpilot