Rehair istanbul zal ik zeker aanraden aan iedereen die opzoek is naar een kliniek die 24/7 voor je klaar staat, daadwerkelijk persoonlijk geeft om je en ook goede kwaliteit aanbied. Ik heb 24 november... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Toch de stap genomen om haartransplantatie te doen. Uiteindelijk bij rehair uit gekomen,en geen haar op me hoofd die daar spijt van heeft. Alles tot in de puntjes geregeld. Vlucht transfer hotel b... Zobacz więcej
Ben afgelopen woensdag bij rehair geweest ( contactpersoon lotte ) en de ervaring die ik heb gehad heb ik als positief ervaren. Je wordt goed begeleid en de contactpersoon vraagt ook altijd hoe... Zobacz więcej
Rehair is n fijne kliniek om jouw haar weer lekker up to date te maken. Goede begeleiding en vooral ook mooie natuurlijke resultaten voor een zeer nette prijs. Iedereen twijfelt, de behandeling is... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Haartransplantaties in Turkije
Dane kontaktowe
Grote Haarsekade 122 , 4205VL, Gorinchem, Holandia
- 0031611264058
- info@rehairistanbul.com
- rehairistanbul.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Niets anders dan positiviteit!
Niets anders dan positiviteit! Erg goed ontvangen! Niet alleen vanaf moment dat ik in Turkije aankwam maar ook daarvoor al. Alle vragen en/of onduidelijkeden werden beantwoord en/ of weggenomen. Tickets en hotels (uitstekend hotel) werden geregeld. Vervoer van vliegveld naar hotel en van hotel naar ziekenhuis en naar vliegveld, werd allemaal uitstekend geregeld.
Ook de behandeling zelf was uitermate geruststellend. Meerdere malen per dag werd er gevraagd of alles nog goed gaat, tussendoor werd het eten verzorgd. De behandeling zelf was, met uitzondering van de verdoving, pijnloos.
Inmiddels ben ik bijna twee weken verder en nog steeds is er contact en wordt er goede nazorg verleend!
Erg tevreden dus, op een schaal van 1-10 komt de hele beleving inclusief behandeling, op een solid 10
Super blij mee!
Super! Ik ben afgelopen februari geweest, en ze hebben bij mij 3800grafts kunnen inplanten. In de eerst instantie was ik wat teleurgesteld omdat ik 4500grafts wou. Nu is het zo dat dat niet altijd mogelijk is en dit afhangt van je donorgebied. De informatie, toelichting en begeleiding waren super! Eenmaal thuis in NL aangekomen was het afwachten en goed nazorgen, sinds mei heb ik een super mooi resultaat en ben er nog steeds blij mee! Ik zou het iedereen adviseren ik heb hier geen spijt van en super blij dat ik ben geweest. De verdoving vond ik wel pijnlijk, deze is niet pijnloos zoals beschreven wordt op de website. Dus dat is even je tanden op elkaar, eenmaal verdoofd voel je helemaal niks meer van de behandeling.
Ontzettend fijne ervaring gehad met…
Ontzettend fijne ervaring gehad met Rehair! Het contact vanaf moment één tot zelfs dagen na de behandeling zijn fantastisch. Ze zorgen dat je jezelf op je gemak voelt en maken tijd voor je om je nodige vragen te beantwoorden.
Haartransplantatie kruin en achterhoofd
Ik heb vorig jaar een haartransplantatie ondergaan bij ReHair in Istanbul. Top service en heel behulpzaam en vriendelijk. Prachtig 5* hotel, privé afhaal shuttle, ...Alles is prima en pijnloos gegaan. En nu weg is de kale kruin en kale plek. Nu heb ik terug een jeugdig en vol kapsel en zie er makkelijk 10 jaar jonger uit. Ik kan het zeker iedereen aanraden. Het geeft een ander gevoel met haar. Dank je ReHair Istanbul !!
Haartransplantatie rehair Istanbul
Een jaar geleden in september 2019 heb ik een haartransplantatie gedaan bij rehair istanbul en beloofde ze mij een volle haardos.nu een jaar later zit ik met een volle haardos en een hoop meer zelfvertrouwen. Ik wil nogmaals het team van rehair hiervoor bedanken voor het uitstekend werk wat zij verricht hebben . Zeker een aanrader voor degene die nog twijfelen.
Groet frans de geijter
Zeer goede ervaring gehad bij Rehair
Zeer goede ervaring gehad bij Rehair. Vanaf mijn aankomst op de luchthaven werd ik opgehaald door een privé shuttle en naar het hotel gebracht. De andere trajecten van en naar de kliniek werden telkens gedaan door de privé shuttle. De behandeling verliep zeer vlot door een professionele team. Ik werd ook telkens bijgestaan door de 2 Nederlandstalige vrouwen, wat me zeer comfortabel maakte.
Well i was looking for a clinic that…
Well i was looking for a clinic that cold help me regain back my hair and i came across Rehair. So i send them a whats app message what was on the website and from that time everything went smooth. Very professional, kind and fast. I will recomand it to everyone!
Uitstekende ervaring en behandeling
Ik heb de korte periode in Turkije als een zeer prettige ervaring beleefd. De deskundigen van Rehair Istanbul zijn zeer persoonlijk met je bezig, je krijgt alle aandacht en ook de nazorg is tot dusver geweldig. Het is voor mij nu negen dagen geleden dat ik een haartransplantatie onderging en tot dusver verloopt alles soepel. Het contact met Melissa is nog altijd goed en je krijgt altijd binnen een uur antwoord. Ik kan een ieder die een haartransplantatie wil ondergaan aanraden om dat bij Rehair te doen.
Van A tot Z top!!
Van A tot Z top!!! Zeer tevreden met alle service, en het belangrijkste het resultaat! Zeker een aanrader!
25 augustus 2020 ben ik een haar…
25 augustus 2020 ben ik een haar transplantatie ondergaan.
Ik heb het zeer prettig ervaren professionele team Nederlandse begeleiding kortom tot op de puntjes.
Operatie was succesvol pijnloos daarna kun je uitrusten in een prachtig hotel.
Behulpzaam en attend
Behulpzaam en attend. Aanrader voor iedereen die overweegt een betaalbare haartransplantatie te ondergaan.
Erg tevreden met de behandeling
Een maand geleden heb ik toch de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt. Er werd snel gereageerd en ik kon op zeer korte termijn geholpen worden. Alles goed geregeld, het was er erg hygiënisch, kortom erg tevreden! Nu een week na de behandeling, weinig tot geen last gehad, iedereen aan te raden met een kleine pijngrens. Ook de nazorg is netjes en bij vragen kan dit via de app en krijg je snel antwoord. Ik ben tot nu toe erg tevreden over het eindresultaat!
Van a tot z in de puntjes geregeld.
Van a tot z in de puntjes geregeld.
Zeer vakbekwame specialisten.
Kan niet anders zeggen dat het mij zeer goed is bevallen en nu erg benieuwd ben hoe het groeit de aankomende maanden💪🏻
Zeer tevreden!
27 juni een haar transplantatie gehad. Bij deze kliniek.
Ik ben zeer tevreden over de service, het handelen van de medewerkers en het contact voor en na de behandeling.
Het verblijf was prima ondanks de covid 19 maatregelen hebben ze zeer goed gehandeld.
Ik zou iedereen adviseren om hier naar toe te gaan.
Perfect geregeld van begin tot eind
Perfect geregeld van begin tot eind, professionele aanpak, behandelen je persoonlijk en zijn heel sociaal.
Ze ontnemen je alle zorgen en beantwoorden al je vragen.
Uitstekende begeleiding en behandeling
We werden vanaf dag 1 direct uitstekend begeleid. De transfer van het vliegtuig naar huis ons hotel verliep vlekkeloos.
Op locatie werden we super geholpen door Melissa, ze stond altijd voor ons klaar.
De specialisten in het ziekenhuis hebben ons professioneel behandeld, het was erg fijn dat Melissa en haar team klaar stond om te vertalen met de artsen.
Al met al: dikke aanrader voor iedereen die een professionele behandeling wil voor een scherp tarief!
Had the surgery - Waiting for the results
About the end result I cannot tell much yet as I have had the surgery a week ago, but I would like to point out how friendly, helpful and professional the whole crew was. I was a bit afraid because of the language barrier, but their patient and kind way of working has really eased me into the situation. Apart from the anaesthesia injections I did not feel much throughout the whole procedure.
The hotel was very comfortable and pretty and the food was amazing!
It is also absolutely fantastic that if I have any questions I can just simply message Melissa on WhatsApp, and she always answers promptly to any silly things I would ask!
Super Professioneel, behulpzaam mensen
Ik heb er oprecht geen woorden voor. Heel erg behulpzaam alles is geregeld. Hotel kamer erg netjes, tijdens de operatie is er een Nederlands tolk aanwezig je kan je gevoel alles delen met ze. Het is echt een heel prettig gevoel om zo geholpen te worden.
Rehair Istanbul is een echte aanrader!
ReHair Istanbul is een echte aanrader! Recent een behandeling ondergaan en dit is heel goed bevallen. Vooraf werd ik goed geïnformeerd over de behandeling, maar ook over praktische zaken zoals het regelen van een vliegticket. Eenmaal aangekomen op de luchthaven kwam een taxi mij al ophalen om naar het hotel te brengen. Dit hotel was een erg prettig hotel om te verblijven en te herstellen. De transfers van en naar het ziekenhuis zijn ook goed geregeld. Wanneer daar behoefte naar was stond de persoonlijk begeleidster altijd klaar en kon mij via whats app op afstand begeleiden in het Nederlands. De dag van de operatie is vlekkeloos verlopen. Het behandelend team gaat professioneel met je om en zijn erg nauwkeurig. De persoonlijk begeleider is zelf ook aanwezig bij de ingreep. Tussendoor kwam zij langs om na te gaan of ik nog vragen had.
De nazorg verloopt erg prettig. Voor de nazorg thuis word je goed geïnstrueerd en je krijg duidelijke instructies mee. Kort om, ReHair Istanbul is een echte aanrader om je haartransplantatie te realiseren.
Doświadczenie Trustpilot