Rehair Istanbul Haartransplantatie Kliniek Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Rehair istanbul zal ik zeker aanraden aan iedereen die opzoek is naar een kliniek die 24/7 voor je klaar staat, daadwerkelijk persoonlijk geeft om je en ook goede kwaliteit aanbied. Ik heb 24 november... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Toch de stap genomen om haartransplantatie te doen. Uiteindelijk bij rehair uit gekomen,en geen haar op me hoofd die daar spijt van heeft. Alles tot in de puntjes geregeld. Vlucht transfer hotel b... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ben afgelopen woensdag bij rehair geweest ( contactpersoon lotte ) en de ervaring die ik heb gehad heb ik als positief ervaren. Je wordt goed begeleid en de contactpersoon vraagt ook altijd hoe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rehair is n fijne kliniek om jouw haar weer lekker up to date te maken. Goede begeleiding en vooral ook mooie natuurlijke resultaten voor een zeer nette prijs. Iedereen twijfelt, de behandeling is... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Klinika transplantacji włosów

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Hele goede service!!

Ik ben nu ongeveer 8 dagen terug uit Istanbul voor de haartransplantatie! Wat was het een geweldige ervaring! Helemaal geen spijt dat ik het heb gedaan. RehairIstanbul is echt een aanrader. Ze doen wat ze beloven. Vanaf het begin tot het eind ben ik goed begeleid door Melisa! Ik ben al heel lang bezig geweest en heb een tijd getwijfeld tussen Rehair en Hairworld Istanbul en ik ben blij dat ik voor Rehair heb gekozen. Hotel was heel erg aangenaam. Het land is prachtig 😍. De behandeling was goed te doen. Alleen het aanbrengen van de verdoving deed een beetje pijn voor de rest ging het goed! Ik ben tevreden. Bedankt voor de goede service en goede begeleiding ❤️

1 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

ReHair Istanbul top service!

Van begin tot eind word je erg goed behandeld bij ReHair. Het hotel was erg aangenaam en eten kan je erg makkelijk bestellen via roomservice en de prijs is ook nog eens erg schappelijk. De behandeling zelf was ook echt top, Melisa en het behandelteam hebben echt aandacht voor je. De verdoving zelf viel erg mee en de behandeling zelf daarna was vrij pijnloos. Voor een haartransplantatie moet je zeker bij ReHair zijn!

25 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Enorm goed gegaan en verzorgd

Enorm goed gegaan en verzorgd! Alles maar dan ook alles is geregeld. Van aankomst op het vliegveld tot vertrek.
Behandeling zelf ook heel goed gegaan. Enige wat je voelt is de verdoving maar daarna is het pijnloos. Resultaat nu na 4 maanden vind ik al top. Kan iedereen aanraden mocht je Haarstransplantatie laten doen, doe het bij Rehair!👌

20 maja 2021

Rehair Istanbul helemaal TOP

lang getwijfeld over een haartransplantatie.
als je op internet Haartransplantatie intypt krijg je heel wat instanties en net als waarschijnlijk vele eerst wat klinieken in Nederland bekeken kosten ongeveer tussen de 4000 en 5000 euro.
een gesprek gehad in Den Haag i.v.m. een aanbieding
3000 grafts voor 3000 euro het bleek dat ik ongeveer 3100 grafts nodig had en Werd de prijs meteen 1000 euro duurder.

Uiteraard had ik op internet ReHair Istanbul als eens voorbij zien komen. maar twijfelde.
te mooi om waar te zijn lage prijs incl Vliegreis,Hotel,alle transfer enz.
Na research op internet toch maar eens contact opgenomen en uiteindelijk de stap gezet.

Je hoeft zelf totaal niks te regelen zij regelen echt alles voor je zelfs de coronatest voor de heen en terugreis werd geregeld het enige wat je zelf moet doen is aanwezig zijn.
Dus ook ik kan zeggen dat het bij ReHair Istanbul tot ik de puntjes geregeld ik

De twee Nederlands sprekende dames Uzlem en Melissa zijn geweldig en begeleiden je door het hele proces
Het team is zeer vriendelijk en deskundig nogmaals dankjewel

Het is nu inmiddels 4 maanden geleden en de haren beginnen goed te groeien
Uiteraard is het eindresultaat nog niet in zicht dat zal nog even duren maar ben er nu al blij mee
Enige spijt die ik heb: is dat ik te veel tijd heb besteed aan andere klinieken..

ik kan Rehair Istanbul aanbevelen aan iedereen die een haartransplantatie overweegt
Twijfel niet langer en ga ervoor dan zal ook jij zien dat het tot in de puntjes geregeld is

mvg Ron

3 maja 2021

Weekendje weg

Twijfelde al een aantal jaren over het wel of niet doen van een haartransplantatie.
Uiteindelijk haar er afgehaald, maar werd daar niet zo heel happy van. Voelde mij te jong voor datgene ik in de spiegel zag.

Op onderzoek uitgegaan, uitkomende bij ReHair in Istanbul mede door de prima recensies. Het team sprak mij ook direct aan. Vanaf het begin af aan eigenlijk een goed gevoel bij gehad.

Vervolgens contact gezocht via whatsapp op een dinsdag en ik kon 1.5e week later die kant al op.
Weekendje Istanbul voor mij van vrijdag tot zondag.

Het contact met Melisa is zeer goed. Vanaf de corona test in Nederland tot het op tijd weer afzetten op het vliegveld voor de terugreis, alles is netjes geregeld.
Als je 0730 klaar moet staan, staat er ook iemand om 0730. Dat is gewoon zoals het hoort, maar ook gebeurd.

De behandeling zelf was voor mij op zaterdag. Je weet grotendeels wat er komen gaat. Leuk om daar de dingen te herkennen die je natuurlijk al eerder gelezen en gezien hebt.

Het verdoven van het donorgebied en het wat langer op je buik liggen, om de haartjes te verzamelen waren twee dingen die ik wat minder prettig vond. Dat is in het begin van de behandeling.

Daarna was het enkel afwachten totdat de operatie afgelopen was. Met uiterste precisie en aandacht proberen ze zo veel en netjes mogelijk jou haar te verplaatsen van a naar b. Ik kreeg het gevoel dat ze er echt een soort kunstwerk van wilden maken. Ze blijven liever wat langer zitten, dan dat ze het bijvoorbeeld afraffelen. Gaf mij wel een goed gevoel.
Bij mij uiteindelijk 4000 grafts geoogst en weer op een andere plek gedoneerd.

Zit nu een maand na de operatie en wacht rustig af wat het mij gaat brengen. Het haar is uitgevallen nu en ik hoop met kerst weer een bosje met haar te hebben.

26 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Alles van het begin tot het eind perfect geregeld!

Alles was van het begin tot het eind perfect geregeld. Het vervoer naar het hotel en naar de kliniek stond altijd op tijd klaar. Bij Rehair hoef je je geen zorgen te maken over randzaken. Ook zijn ze via WhatsApp altijd bereikbaar en beantwoorden ze zeer snel al je vragen!

De behandeling verliep verder ook voorspoedig. Het was wel een lange zit, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Het was fijn dat er gewoon in het Nederlands gecommuniceerd kon worden. Het is nu twee weken geleden en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

Al met al een top service en een goede prijs/kwaliteit verhouding, ik kan Rehair zeker aanbevelen!

26 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

High-quality and professional hair transplant experts

I chose for ReHair on recommendation of a good friend and was very happy to make the choice for my hair transplantation with this professional clinic in Istanbul. Besides the fact everything is fully arranged (travel, certificates, hotel, treatment and after care) the staff is very helpful, professional and well informed which means the whole process of the treatment (before, during and after the operation) is fully taken care of which made me feel really comfortable and at ease during the days of the treatment. I would highly recommend ReHair to everyone who is considering doing an hair implant treatment.

19 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Op 14 januari 2021 heb ik een…

Op 14 januari 2021 heb ik een haartransplantatie ondergaan bij Rehair Istanbul. De dienstverlening van Rehair is, naar verluidt, tot de 2 puntjes op de i geregeld.

Je hebt korte lijnen met de kliniek, je kunt hen alles vragen en je krijgt ook direct antwoord. Bovendien wordt het vervoer door de kliniek geregeld. Je hoeft slechts 'aanwezig' te zijn.

De operatie op zichzelf is een lange zit, maar zeker te verdragen. Enkel de verdoving kan pijnlijk worden ervaren, maar niet dermate dat je de pijn niet zou kunnen verdragen. Verder verloopt de operatie pijnloos. Het fijnste moment is als je direct na de behandeling het eerste resultaat ziet, ik was verbluft in positieve zin.

De eerste 2 weken na de behandeling zijn even doorbijten, na die 2 weken verloopt het herstel echt voorspoedig.

Voor mij is het nu 5 weken geleden dat ik de operatie ben ondergaan, ik heb zeer positieve reacties ontvangen uit de omgeving over het resultaat. Bovendien vind ik de prijs-kwaliteitverhouding meer dan in evenwicht op basis van de dienstverlening en het resultaat tot nog toe.

Het volledige resultaat laat zich nog een jaar op zich wachten, dit wordt allemaal duidelijk gecommuniceerd. Rehair schept realistische verwachtingen bij hun cliënten. Ook dat verdient lof.

Vriendelijke groet,

Barry

18 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

12 maanden geleden en zeker geen spijt van!

Voor mij is het nu ruim 12 maanden geleden dat ik bij Rehair ben geweest en kan het echt iedereen aanraden!

- Duidelijke Nederlandse uitleg en antwoord op al je vragen (gemakkelijk via de app).
- Hele goede zorg voor, tijdens en na de behandeling.
- Alles qua medicatie is meteen duidelijk en goed geregeld.
- Nog tot een jaar na de behandeling wordt de voortgang bijgehouden en kun je vragen stellen welke nagenoeg meteen beantwoord worden.
- Houd er echt rekening mee dat het pas naar 3 maanden echt goed gaat groeien en voller gaat worden.
- Ik ben super blij met het eindresultaat na 12 maanden!!

8 stycznia 2021

Goed geregeld!

Het is nu 4 dagen geleden dat ik terug ben gekomen uit istanbul. Het hele traject vanaf het vliegveld, tot weer terug in Nederland was perfect geregeld (ook in deze chaotische coronatijd met heel de tijd veranderingen)
Ik werd met een vriend van mij opgewacht op het vliegveld en begeleid naar een mooie taxi bus die ons naar een ziekenhuis reed om mij alvast bloed te laten prikken. Toen dat gebeurt was zijn wij netjes naar ons hotel gebracht, en is er via de WhatsApp lekker avond eten geregeld, ze kwamen het helemaal naar de hotelkamer brengen, en ik kon betalen via een tikkie op WhatsApp (goed geregeld)
De volgende dag was ik best zenuwachtig omdat ik opzag tegen de verdoving. Ik moet zeggen dat het minder pijnlijk was als ik had gedacht, gewoon even tanden op elkaar en alles is zo verdoofd. Na een paar uren hebben gelegen zodat ze bij mij 4500 haarzakjes hebben kunnen transplanteren was ik klaar. Daarna lekker naar het hotel gegaan, en nog even een rondje buiten gelopen. De volgende dag voor controle langs geweest, en alles was perfect gelukt. Ik kreeg medicijnen en andere verzorgingsproducten mee om thuis mee aan de slag te gaan.
Eenmaal thuis ging alles wel snel, ik had ik een beetje een opgezwolle hoofd, het begon bovenaan,en zakte langzaam langs mijn ogen naar beneden. Het is nu al bijna allemaal weg. Ik ben tot slot super blij dat ik deze stap heb gezet, en ik wil het team van Rehair bedanken voor de goede zorgen,en Melisa in het bijzonder. Niks was te gek, en via WhatsApp altijd super snel een bericht terug. Nu is het afwachten!

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Zo wel de communicatie als werkwijze en geduld was TOP! Ging er heen met vele vragen maar geen vraag was te veel ook niet na de behandeling. Ook toen netjes geholpen en te woord gestaan. Zeker aan te raden niet twijfelen gewoon doen! Nu genieten van de haren die gaan komen.

Aanrader!

Ik ben uiterst tevreden over de totale werkwijze van ReHair. Vooral de communicatie en behulpzaamheid van de Nederlandse begeleiding is fantastisch!
Bedankt voor mijn geslaagde ingreep en de goede instructies voor de nazorg.

Rehair haartransplantatie

Rehair heeft mij van begin tot eind tijdens de haartransplantatie uitstekend geholpen. Dit met uitstekend en deskundig advies in combinatie met een stukje menselijkheid en begrip! Ik ben dan ook erg tevreden over Rehair en kijk uit naar het eindresultaat en een nieuw leven met haar in plaats van zonder!

10 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Rehair : super ziekenhuis !!

Ik heb lang getwijfeld over een haartransplantatie. Nadat ik contact had opgenomen met Melissa , heeft ze mij alles snel duidelijk gemaakt. Hoe het proces zou verlopen etc. Ik moet zeggen alles wat ze hebben beloofd zijn ze ook Nagekomen. Alles was tot in detail geregeld. De dag van de operatie was ik wel zenuwachtig, omdat ik schrik had voor de verdoving. Dit valt uiteindelijk heel goed mee. We zijn naar rehair istanbul gegaan met 3 broers. 1 van mijn broers had al een haartransplantatie bij Este world in istanbul gehad . Hij kon dus vergelijken en hij vond de behandeling bij rehair istanbul beter, proffesioneler , en hier krijg je ook meer aandacht. De dokters zijn zeer professioneel en vriendelijk. En de begeleiding in het Nederlands is natuurlijk super handig. Ik ben nu 2 weken verder en alles ziet er super uit. Zeker een aanrader !!! Nu nog afwachten op het resultaat maar heb er alle vertrouwen in.

6 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Ik raad iedereen Rehair Istanbul aan!

Ik kan alleen maar iedereen die een haartransplantatie overweegt Rehair Istanbul aanraden! Wat een top team zeg! De artsen zijn stuk voor stuk aardig en erg professioneel. De behandelkamer is erg steriel en er word gewerkt met strikte hygiëne! Er word goed naar je wensen geluisterd en doen er alles aan om je gerust te stellen. Melissa en Uzlem zijn echt top meiden die er tijdens de behandeling allebei in de buurt waren. Uzlem kwam om de tijd elke keer even bij me kijken en vragen of ik oké was. Dat gaf een heel fijn gevoel! Melissa is ook echt een toppertje die mij heeeeel goed heeft geholpen met van alles!
Ik zit nu op dag 6 en ben er natuurlijk nog lang niet, maar ben nu al heel erg tevreden met de dichtheid van de getransplanteerde haarzakjes 🙏🙏🙏

2 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Alles tot in de perfectie geregeld! Zou zo weer heen gaan.

Vanaf het moment dat we uit het vliegtuig waren gestapt stonden ze al voor ons klaar. Je wordt overal heen gebracht en weer gehaald. Het hotel waar je in verblijft is super en ligt centraal. De behandeling is vrijwel pijnloos en gaat zeer voorspoedig. Melisa en Euzlem zijn de hele dag bij je om alles te vertalen en om te kijken of het allemaal goed gaat. Je mag ze altijd bellen voor vragen. Ik kan niets anders zeggen dan dat het top geregeld was! Wij zijn zeer tevreden.

20 listopada 2020

Blij met ReHair!

Spannende ervaring die tot in de puntjes door Rehair is gefaciliteerd. Van vlucht, hotel tot alles omtrent de haartransplantatie. De Nederlandse begeleiding gedurende aankomst tot vertrek is zeer prettig te noemen. Zelfs tijdens de behandeldag is er de aandacht om je in eigen taal op je gemak te stellen.
Behandeling is goed te doen. Verdoving is wat onprettig. Je hebt wel echt het gevoel je in goede handen bent. Expertise is aanwezig.
Zelfs nu een week na de transplantatie wordt er gevraagd of alles goed met je gaat. Het is nu aan mij alles goed te gaan verzorgen met de onderhoudsset die ik bij ReHair heb aangeschaft.

Topservice Rehair

Ik ben 3 weken geleden bij Rehair geweest voor een behandeling.
Van aankomst tot vertrek was alles tot in de puntjes geregeld.
Ik heb helemaal niets gevoeld van de behandeling en tot op de dag van vandaag nog steeds niet.
Het is al aan het groeien en het ziet er goed uit.
Ik kan niet afwachten tot ik een paar maanden verder ben.
Bij deze wil ik het hele team bedanken en speciaal de Nederlandstalige Melissa en Euzlem die allle vragen Beantwoorden. 👍👍

Vrg,
Jan tuip

Happy costumor :)

Zeer tevreden met de service van Rehairistanbul. Alles is goed geregeld vanaf het begin tot het einde verloopt alles heel soepel. Zeker een aanrader! :)

Zeer positief

Ik heb veel positieve woorden over m’n ervaring bij Rehair Istanbul maar om het kort te houden, het was een geweldige ervaring en ik had het me niet beter kunnen wensen. Alles was top geregeld. Zeker aan te raden !!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej