Rehair Istanbul Haartransplantatie Kliniek Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Rehair istanbul zal ik zeker aanraden aan iedereen die opzoek is naar een kliniek die 24/7 voor je klaar staat, daadwerkelijk persoonlijk geeft om je en ook goede kwaliteit aanbied. Ik heb 24 november... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Toch de stap genomen om haartransplantatie te doen. Uiteindelijk bij rehair uit gekomen,en geen haar op me hoofd die daar spijt van heeft. Alles tot in de puntjes geregeld. Vlucht transfer hotel b... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ben afgelopen woensdag bij rehair geweest ( contactpersoon lotte ) en de ervaring die ik heb gehad heb ik als positief ervaren. Je wordt goed begeleid en de contactpersoon vraagt ook altijd hoe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rehair is n fijne kliniek om jouw haar weer lekker up to date te maken. Goede begeleiding en vooral ook mooie natuurlijke resultaten voor een zeer nette prijs. Iedereen twijfelt, de behandeling is... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Klinika transplantacji włosów

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Haarfijne behandeling ,Rehairistanbul

Alles tot in de puntjes verzorgd, intake gesprek in Nederland ,aankomst luchthaven Istanbul ,transfer ,hotel ,de kliniek en transplantatie zelf ,en superfijn dat er een vriendelijke Nederlandse tolk bij was ,de hele dag ,en ook bij de nazorg ! Dikke pluim voor alle medewerkers van Rehairistanbul 👍🫶

27 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Spijt dat ik niet veel eerder ben gegaan!

Mijn behandeling bij Rehair heb ik zeer positief ervaren. Ik ben op 25 oktober 2021 als 27 jarige vrouw ook naar Istanbul afgereisd voor een Haartransplantatie bij Rehair en mijn ervaring was precies zoals het beschreven stond op de website. Van begin tot eind fantastisch begeleid. Alles is tot in de puntjes geregeld. Ik ben meer dan tevreden met zowel het voor traject, de behandeling, de nazorg en het resultaat. Je hebt echt het gevoel dat je zorgvuldig en door vakbekwame mensen wordt geholpen. Bij mij zijn er 1900 grafts geplaats via de FUE Saffier methode. Deze behandeling duurde een dag en was voor mij geheel pijnloos. Ook merk ik dat door de PRP behandelingen mijn haar er weer een stuk gezonder en voller uit ziet. Waardoor ik me ook een stuk zelfverzekerder voel. Ik raad Rehair aan iedereen aan die overweegt haartransplantatie te doen. Rehair nogmaals ontzettend bedankt.

7 marca 2023

Aanrader

Aardige mensen.
Bij vragen snel antwoord.
Verstand van zaken.
Goede verzorging bij behandeling en nazorg.

5 marca 2023

Haartransplantatie en PRP behandelingen

In 2020 heb ik in corona tijd mijn haartransplantatie bij Rehair Istanbul gedaan. Dat was 1 van de beste beslissingen in mijn leven geweest en jammer dat ik het niet eerder had gedaan. De jaren dat je er over denkt om het te doen zijn verloren jaren. Want ik had al veel eerder een mooiere bos haar kunnen hebben als ik niet langer gewacht had. Rehair Istanbul en dan met name Melissa hebben mij echt goed begeleid zonder opdringerig over te komen. Alles gaat duidelijk en heel relexed, het is immers niet zomaar een ingreep in een vreemd land ver van huis. De haartransplantatie voor mij nu 2.5 jaar geleden is mij goed bevallen en het resultaat is nog steeds fantastisch. Sinds eind 2022 doe ik ook af en toe de PRP behandelingen in Nederland via Rehair. Ook dit is een prettige en snelle behandeling om je getransplanteerde haar up tot date te houden en de groei er lekker in te houden. Al met al ben ik een heel tevreden klant van Rehair Istanbul. Ik raad ze dan ook iedereen aan. Inmiddels zijn 3 vrienden van mij ook al geweest en ook zij zijn zeer tevreden en blij met het snelle resultaat.

4 marca 2023

Great company

Great company
It’s one year later the results are awesome
Wow how the treat you in the hospital great this team make you comfortable and smile
I’m happy and thx again for the great job🙏🏽

26 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

8 maanden geleden was mijn…

8 maanden geleden was mijn haartransplantatie bij ReHair Istanbul. Het is de allerbeste keus die ik ooit heb gemaakt. Geen moment spijt van gehad.

Ik heb vol haar gekregen, daarnaast natuurlijk ook meer zelfvertrouwen met het nieuwe haar.

De communicatie na 8 maanden is nog steeds top. Mijn dank is groot, ReHair Istanbul. De beste in deze sector. ;)

3 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Voor iedereen die twijfelt of onzeker…

Voor iedereen die twijfelt of onzeker is om het te doen, dan heb ik maar 1 advies. Boek Re hair istanbul. Even 3 dagen inclusief reizen door de zure appel heen bijten. Je wordt in het Nederlands begeleid en de artsen zijn super lief. Van communicatie voor de reis tot dat je bij de luchthaven wordt afgezet om terug te vliegen verdiend gewoon het cijfer 10.
Nu ga ik herstellen en pak ik het vliegtuig. Succes.
Groet
Alwin bloem

18 grudnia 2022

Dik tevreden

Toch de stap genomen om haartransplantatie te doen.
Alles tot in de puntjes geregeld.
Vlucht transfer hotel behandeling en begeleiding (özlem) allemaal perfect verlopen.
Ik kan rehair Istanbul aan iedereen aanbevelen die nog twijfels heeft.

10 listopada 2022
Oceniono na 3 z 5

Teleurgesteld

Over Rehair het begeleiden van begin tot einde heel goed had wel graag de eerste nazorg nog graag gekregen daar terplaatse maar moest vroeg vliegtuig terug nemen dat was slecht geregeld,, na 1 jaar en 1 maand nog geen haar erbij echt triest ik zal weer 1 uit duizenden zijn zeker dat dit voor geeft garantie juist niets geld kwijt triestig ,,, iets dat ik jaren geplant had omdat ik complexen had ,,, regelmatig gestuurd via wattsapp krijg je slecht commentaar , PRP. Zou ik moeten laten doen zou gratis moeten zijn maar kost weer geld 😔😔🥲🥲🥲 ben niet tevreden echt niet

2 listopada 2022
Logo Rehair Istanbul Haartransplantatie Kliniek

Odpowiedź od Rehair Istanbul Haartransplantatie Kliniek

Beste mevrouw de Lathouwer,

Allereerst vinden wij het erg jammer dat u het op deze manier heeft ervaren. Wij hebben u enkele keren uitgenodigd voor een controle en kosteloze vitaminen behandelingen door de betreffende arts, op onze locatie in Nederland. Echter heeft u het een aantal keer afgezegd. Het succes van een haartransplantatie bij vrouwen heeft namelijk met verschillende factoren te maken; zoals hormonen en gezondheidsklachten, daarom is het erg belangrijk om deze samen met u door te nemen. Wij hopen u alsnog op locatie te zien, waar we uw situatie ter plekke kunnen controleren. Verder heeft u een garantie van ons gekregen waar u beroep op kunt doen, daarom zien we u graag op locatie. Alvast bedankt voor uw medewerking.

haartransplantatie

super geregeld allemaal! vrijdag opgehaald door de taxi en zaterdag behandeld,alles op en top geregeld met als mooi resultaat een nieue haarlijn.

17 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Als ervaren google reviewer mag ik nu…

Als ervaren google reviewer mag ik nu ook op trustpilot een review neerzetten, ik wil maar 1 ding kwijt over Rehair Istanbul, ga ervoor! Ik heb heel veel informatie ingewonnen voordat ik deze ingreep liet doen, alles was top geregeld, ik voelde mij een president, vanuit Holland krijg je al de nodige informatie, heb je vragen, ze beantwoorden je altijd, vanuit Istanbul netjes opgepikt en weggebracht naar een luxe hotel met klasse! Transfer van en naar het ziekenhuis van top klasse, Özlem stond mij bij en gaf me een comfortabel gevoel, had ik vragen, dan kon ik altijd bij haar terecht, alles was schoon en zag er proffessional uit in t ziekenhuis, hele nette en aardige artsen, ze weten wat ze doen en hebben ervaring, ik dank ook het team van Rehair Istanbul in Gorinchem die ook altijd mij te woord staan als er wat is, super zorgzaam, vakkundig, proffesioneel en gewoon hele lieve mensen. Mocht je denken, ik wil weer wat haar hebben op mijn hoofd, twijfel niet en kies voor Rehair Istanbul, er zijn tal van bedrijven die in dit wereldje zitten, maar ik heb grondig onderzoek gedaan en Rehair Istanbul is bij mij op nr 1 gekomen, en heb geen enkel spijt, ik zal weer blij zijn met haar op mijn hoofd, even geduld, en dan kan ik alles weer mooi in model brengen, ben erg tevreden!

1 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Vandaag precies een week geleden na…

Vandaag precies een week geleden na ingreep. Mede dankzij reviews op trustpilot heb ik de stap genomen om bij Rehair mijn haar te laten doen.
Eigenlijk valt er weinig toe te voegen aan alles wat reeds hierover geschreven is. Geen woord gelogen. Communicatie was vanaf begin af aan goed, bij vragen of onduidelijkheden werd er snel geantwoord.
Melisa en Özlem hebben mij een vertrouwd gevoel gegeven en tijdens de operatie het team zeer zeker ook( abi en abla :-) ) hotel en taxi ook helemaal in orde. Als je twijfelt, wat ik ook heb gedaan, niet doen en neem contact op. Nu afwachten hoe het gaat worden, maar ben nu al blij met ineens na jaren weer een haarlijn te hebben

28 lipca 2022

Toch echt uitstekend!

In eerste instantie was ik wat pessimistisch toen ik zag dat hier (bijna) alleen maar reviews stonden met een uitstekend als beoordeling. Maar wel heel prettig als dit dan in de praktijk daadwerkelijk blijkt te kloppen:

- Goede communicatie met Rehair (via Whatsapp)
- Alles is goed geregeld in Istanbul: Chauffeur, hotel.
- Professionele kliniek waar de behandeling plaatsvindt; Nederlandse begeleiding.

Ik kan dan ook geen minpunten vinden vanuit de organisatie zelf en voeg bij deze ook een uitstekend toe aan de al lange lijst.

23 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Toch ontzettend spannend om naar…n

Toch ontzettend spannend om naar Turkije te gaan voor een haartransplantatie. Persoonlijk vond ik het daarom ontzettend fijn dat alles zo goed geregels was, op het moment dat je bij het vliegveld aankomt word je opgehaald door een vriendelijke chauffeur die je de rest van het weekend overal naartoe brengt. Dit in combinatie met de kwaliteit van het hotel zijn er van mijn kant geen negatieve opmerkingen.

De tweede dag is het dan eindelijk zover, de behandeling. Er wordt samen met de arts gekeken naar jouw wensen en geeft daarbij een kundig advies, zodat het beste resultaat wordt gerealiseerd. Dit wordt samen met een tolk gedaan die goed Nederlands spreekt, en de boodschappen duidelijk doorverteld aan de arts.Na alle voorbereidingen begint dan daadwerkelijk het transplanteren, het is een proces dat aardig wat tijd in beslag neemt, maar voor een mooi resultaat is dat het natuurlijk allemaal waard. Na de behandeling word je van alle nodige informatie voorzien voor de nazorg van je haartransplantatie wat essentieel is voor een goed herstel.

Al met al was heel mijn periode in Turkije heel aangenaam, de behandelijk was vrijwel pijnloos (alleen de verdoving voel je even) en het resultaat is naar wens.

20 lipca 2022

Top ervaring bij Rehair Istanbul

Ik heb echt een top ervaring gehad bij Rehair Istanbul!

Het is nu 10 dagen geleden dat ik in Istanbul was en mijn behandeling heb gehad. Rondom de ingreep (vlucht, transfer en hotel) was echt alles super goed geregeld. De ingreep zelf is in een goed ziekenhuis en met een proffesioneel team van specialisten. De Nederlandse begeleiding van Özlem was ook erg fijn. Daarnaast spreekt de specialist ook Engels dus daar kom je ook mee weg. Mellisa had ik vooraf in Nederland al ontmoet maar zij kwam persoonlijk nog langs in de kliniek. Dat gaf nog even extra vertrouwen. Rehair heeft het goed voor elkaar in Istanbul en Nederland! Ik beveel ze dan ook iedereen aan.

20 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

ReHair does exactly what it offers!

After some research I decided to have a hairtransplant in Turkey. This would be my second transplant as it was 10 years ago that I did my first FUE transplant in Holland. At that time I didn't had the confidence to go abroad as the technique was pretty new. But the last 10 years a lot of progress was made because it's now widely advertised and packaged with the use of high tech methods and all in prices. And after reading, seeing different reviews I decided to go for ReHair. They offered me a great all in royal treatment for a good price. And it all went exactly as scheduled. Great hotel, great chauffeur, great guidance and a very effective execution. Just don't underestimate the 10+ sedative needles that go into your donor area. They hurt. Well the fluid that comes out really makes you bite your teeth. But after that it's a breeze.
The only downfall was the weather, but that wasn't reason for visiting anyways. It's been 4 days since the surgery and if all fails without my doing I will change my review but for as it looks now and the process I went through this team is awesome! I had unlimited grafts and needed 'only' 3400. Got my meds, instructions and shampoo and a 1 year guarantee.

20 kwietnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej