Rehair Istanbul Haartransplantatie Kliniek Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Rehair istanbul zal ik zeker aanraden aan iedereen die opzoek is naar een kliniek die 24/7 voor je klaar staat, daadwerkelijk persoonlijk geeft om je en ook goede kwaliteit aanbied. Ik heb 24 november... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Toch de stap genomen om haartransplantatie te doen. Uiteindelijk bij rehair uit gekomen,en geen haar op me hoofd die daar spijt van heeft. Alles tot in de puntjes geregeld. Vlucht transfer hotel b... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ben afgelopen woensdag bij rehair geweest ( contactpersoon lotte ) en de ervaring die ik heb gehad heb ik als positief ervaren. Je wordt goed begeleid en de contactpersoon vraagt ook altijd hoe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rehair is n fijne kliniek om jouw haar weer lekker up to date te maken. Goede begeleiding en vooral ook mooie natuurlijke resultaten voor een zeer nette prijs. Iedereen twijfelt, de behandeling is... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Klinika transplantacji włosów

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Rehair is echt een aanrader!

Rehair is echt een aanrader!! ik ben super tevreden. Het hele proces is goed geregeld vanaf de kliniek tot het verblijf en de transfer naar de airport echt respect 🙏🏼

4 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Van A tot Z geregeld in het Nederlands!

Ik ben bij ReHair uitgekomen door mijn kapper die al bij hun een haartransplantatie had laten doen, dus de keuze was voor mij makkelijk gemaakt.
Maar dat het zo goed geregeld zou zijn had ik niet verwacht! (En natuurlijk niet geheel onbelangrijk ook de goede zorgen en net resultaat)

Zelf heb ik er 1 overnachting bijgeboekt zodat ik van te voren nog Istanboel kon bekijken wat ik iedereen kan aanraden!

Een week voor mijn vertrek kreeg ik het schema doorgestuurd met de tijden van alle transfer ritten en de ingreep. De ochtend van mijn vertrek in NL kreeg ik een appje met een filmpje waar ik mij moest melden in Istanboel als ik geland was. Super duidelijk!
5 minuten gewacht op de transfer en hop, naar het hotel. De dag van de ingreep ook precies optijd opgehaald in het hotel en na de ingreep weer meteen terug gebracht. Er zat zelfs een Nederlands contactpersoon bij de ingreep waar ik alle vragen aan kon stellen en die alles begeleide.
De benodigde materialen kreeg ik ook mee en de volgende dag weer met het vliegtuig naar NL.

Maar daar houdt het niet op! Als je vragen hebt dan kan je die altijd op de nazorglijn (Whatsapp) stellen en krijg je heel snel antwoord (in het Nederlands) en dit is dan ook (waar nodig) gecommuniceerd met een arts.
Ook hebben ze een duidelijk filmpje over hoe je de eerste tijd je hoofd moet wassen en het schema voor de medicijnen staat ook haarfijn uitgeschreven!

Al met al echt een top ervaring! Nu nog even wachten tot de haren wat langer worden 🤭

9 listopada 2024

Beste Kliniek!

Ik ben zeer trots en blij dat ik mijn transplantatie bij Rehair mocht verrichten! Dit was mijn tweede haartransplantatie en alles was beter dan verwacht en perfect afgerond, zeer professioneel en denkt Rehair met je mee over de grenzen!

Ik bedank jullie voor de extra hulp, aandacht en zekerheid die ik heb mogen krijgen, de transfer en hotel zijn meer dan aangenaam naar mijn waarneming en heb ik ook kunnen genieten van mijn verblijf! Het eten in het hotel maakte me sprakeloos en wie weet tot ooit weer!

Groeten!

10 października 2024

Uitstekend resultaat

Op 10 Januari 2024 heb ik een Haartransplantatie gehad. Nu, 8 maanden verder met een uitstekend resultaat! Voor de mensen die een Haartransplantatie nodig hebben, twijfel niet het is hier zeker een aanrader!

10 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Geen afspraak mogelijk

Neem je contact op met het bedrijf om een afspraak te maken voor een mesotherapie omdat je van ze hebt gehoord. Word er gevraagd van wie ik dat heb en wat de naam van die persoon is. Waarop ik reageer of dat van belang is om een afspraak/intake te kunnen maken en het antwoord daarop is ‘Dat is belangrijk, want wij behandelen alleen onze eigen patienten ivm beschikbaarheid. Helaas kan ik u geen afspraak geven’

Ze hebben slechte ervaringen met nieuwe klanten die afspraken maken en niet komen opdagen en alleen hun eigen patiënten behandelen.

Lekker klantvriendelijk, zo kan ze zeker nieuwe klanten krijgen (not)

3 maja 2024
Logo Rehair Istanbul Haartransplantatie Kliniek

Odpowiedź od Rehair Istanbul Haartransplantatie Kliniek

Beste Mesy,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn, maar vanwege de grote vraag geven we momenteel voorrang aan patiënten die in onze kliniek een haartransplantatie hebben gehad, om hen de beste zorg en aandacht te kunnen bieden.

We hebben inderdaad in het verleden te maken gehad met afspraken die niet werden nagekomen, wat helaas onze beschikbaarheid voor anderen heeft beïnvloed.

Als u in de toekomst alsnog interesse heeft in een behandeling, staan we uiteraard open voor verdere communicatie.

Team ReHair

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over ReHair!

Deze week ben ik bij ReHair in Istanbul geweest voor mijn haartransplantatie. Ik ben onwijs tevreden over het hele proces, vanaf het eerste contactmoment, het bezoek aan ReHair in Nederland, de tussentijdse contactmomenten, het ontvangst en de behandeling in Istanbul en de volledige begeleiding van Ozlem!
ReHair is een zeer professionele organisatie en heeft mij de juiste begeleiding gegeven. Ozlem is vriendelijk, stelt je op je gemak en is veel aanwezig om te vertalen en controleren of alles goed verloopt. Je wordt van het vliegveld opgehaald en naar een luxe hotel gebracht, de dag van de behandeling wordt je ook door een taxi opgehaald en teruggebracht en ten slotte ook weer netjes bij het vliegveld afgezet.
Iedereen is vriendelijk en de hele dag staat in het teken van jouw behandeling.
Over het eindresultaat kan ik nog niets zeggen, maar ik ben ervan overtuigd dat ook dat gaat goed komen. ReHair krijgt een dikke 10, bedankt Ozlem en ReHair!

23 listopada 2023

Tevreden

Op zaterdag 7 oktober had ik een haartransplantatie in Istanbul bij Rehair. 's Ochtends om 8.30 werd ik opgehaald en naar de kliniek gebracht. Eenmaal daar werd ik ontvangen door een medewerker van Rehair. Vervolgens bekeken ze hoe mijn nieuwe haarlijn eruit zou zien en begon de behandeling. De behandeling is pijnloos, en je wordt door twee medewerkers geholpen. Daarna word je naar het hotel gebracht, en de volgende dag word je weer opgehaald voor de nacontrole, waarna je naar het vliegveld wordt gebracht.

Ook verloopt de communicatie vlekkeloos via WhatsApp. Om de paar dagen wordt er gevraagd om foto's en krijg je instructies over hoe je je haar moet wassen. Bovendien krijg je snel antwoord op eventuele vragen. Kortom, tot nu toe ben ik tevreden en raad ik Rehair aan aan iedereen die een haartransplantatie wil laten doen. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat. Over een jaar, na het eindresultaat, zal ik weer een review schrijven.

7 października 2023

I had my hair transplant 1 month ago

I had my hair transplant 1 month ago. The team at ReHair Istanbul is extremely skilled and friendly. They took the time to listen to my concerns and were always available to answer all my questions and provide detailed instructions, before and after the procedure. Their care and attention to my well-being really made a difference!

13 września 2023

zeer tevreden

zeer tevreden! praktijkgericht is top! beter kan je niet hebben, zeer goed georganiseerd en heel vriendelijk !

30 września 2023

18 mei zat ik daar

18 mei zat ik daar! Geweldig goed ontvangen in het Nederlands. En de operatie ging top. Daarbij kan je ten alle tijden SMSjes sturen met allerlei vragen. Ze geven altijd direct antwoord en zijn heel begaan en behulpzaam met je als klant. Ik kan deze kliniek dan ook iedereen aanraden.

18 maja 2023

Rehair Istanbul

Met veel twijfel toch naar consult gegaan bij ReHair waar ik in contact kwam met Melisa. Hier al mijn wensen gedeeld en hier werd realistisch gezegd wat wel en niet haalbaar is. Ideaal als je gezond en goed geholpen wilt worden.

Na paar controles en consult gehad te hebben, haha ook heel veel vragen via WhatsApp gevraagd te hebben, was ik volledig overtuigd dat het kan en ik dit wil! Na mijn vlucht naar Istanbul kreeg ik een warm welkom, ook een SMS over hoe en waar ik moest wachten om opgevangen te worden. Taxi stond direct klaar en werd ik gebracht naar mijn hotel Aspera, mooi en rustig hotel waar ik een paar anderen tegenkwam die de behandeling hebben ondergaan. Dit maakt het makkelijk om toch naar het restaurant te gaan en hapje te eten of gewoon te wandelen, samen sta je sterk en is de drempel lager.

De dag na aankomst stond de taxi al klaar en werd ik gebracht naar het kliniek, na een goed ontbijt natuurlijk, om geholpen te worden. Bij aankomst stond mevrouw Ozlem klaar, spreekt vloeiend Nederlands, en bracht me met een brede glimlach mee naar boven en liet me eerst alle ruimtes zien waar ik geholpen zou worden en stapsgewijs wat er gaat gebeuren. Er bleven geen vraagtekens over en twijfel was definitief weg.

Alles werd uitgetekend hoe en wat we weg zouden halen en waar het geplaatst zou worden. Bij akkoord gingen we beginnen. Alles ging vlot en meerdere experts stonden mij te hulp en ik voelde me echt top!

Melisa was ook aanwezig voor de start om samen te checken of dit overeenkwam met wat we in Nederland afgesproken hadden. Bij groene licht mocht ik mij omkleden en gingen we starten met de verdoving en de behandeling. Na verdoving en het weghalen van de wortels uit mijn donorgebied hebben we een goede lunch gehad alvorens we overgingen naar de bovenkant van mijn hoofd.

Paar uur later stond ik op mijn voeten om naar mijn hotel te mogen gaan. Er werd mij gezegd goed en veel water te drinken. En mijn domme kop had ik nog geen water gehaald in samenspraak is er genoeg water voor mij besteld dat ik mee kon nemen naar het hotel om zo niet meer naar buiten te hoeven en water te halen. Aangezien zwaar tillen niet meer mag en ik liever even op kamer wilde blijven en bijkomen was dit echt topservice!

De dag na de behandeling stond dezelfde chauffeur klaar op de juiste tijd om naar de kliniek te gaan. Bij aankomst was mevrouw Ozlem weer paraat en met dezelfde glimlach heeft ze mij geholpen van aankomst tot het veranderen van mijn tape als het wassen van mijn haar.

Wat ik echt fijn vond:
Dat ik steeds dezelfde mensen te zien dit gaf mij een gevoel van vertrouwen.

Dat ik in het hotel meerdere mensen zag die ook een haartransplantatie hebben gedaan.

Dat ik nog vragen kon blijven sturen via WhatsApp en antwoord kreeg

Bij het weggaan is mijn verteld hoe ik moet lopen en waar ik heen moet gaan bij het vliegveld. De taxichauffeur werd verteld precies waar ik afgezet moest worden zodat het aansloot op wat mij verteld is.

Ik ben heel blij deze keus genomen te hebben, het is een mooie reis met Rehair met hopelijk een mooie bos haar zoals het ooit was!

Ozlem en Melisa bedankt voor alle tijd en moeite. Ga aub zo door dan zullen jullie veel mensen nog blij maken, want ik ben dat zeker!!

6 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Mijn eerste ervaring met Rehair!

Net thuisgekomen na mijn behandeling bij Rehair Istanbul.

Vooraf was het toch best spannend om naar Istanbul af te reizen, maar ik kan met een erg goed gevoel terugkijken op mijn verblijf en behandeling.

Alles is heel erg goed geregeld, je kan jezelf volledig focussen op de behandeling. Eenmaal aangekomen in de kliniek, werd alles goed en duidelijk uitgelegd door Ozlem. Het is erg fijn dat er een Nederlands sprekend persoon bij de behandeling aanwezig is, op deze manier heb ik goed mijn wensen aan kunnen geven.

Rehair stelt voor mijn gevoel ook een realistisch doel en zo zijn wij samen tot een goed behandelplan gekomen.
De behandeling zelf is een lange zit, maar de behandelaars en Ozlem geven je een vertrouwd gevoel.

Turkije is verder ook een erg fijn land, ik merkte zelfs interesse van andere mensen op het vliegveld op de terugweg naar huis. Zo deelde mensen ook hun ervaringen omdat ze mij natuurlijk zagen met een ingepakt hoofd van na de behandeling. Turkije is een fijne omgeving met zeer vriendelijke mensen, niemand kijkt er ook raar van op.

Nu is het natuurlijk wachten op het eindresultaat en daar ben ik erg benieuwd naar. Ik ben Rehair in ieder geval dankbaar voor het plaatsen van de 4000 grafts en de goede zorgen.

Over een aantal maanden zal ik een update geven over het resultaat.

Rehair bedankt👍

17 września 2023

Perfect resultaat

Mijn ervaring met ReHair is erg goed . 5 maanden geleden een haartransplantie gedaan . Nu 5 maanden later heb ik al een bos met haar . Nu al zeer tevreden terwijl ik nog zeker 7 maanden te gaan heb voor volledig resultaat . De begeleiding was erg goed. Reis is compleet verzorgd . Al jaren eerder moeten doen .

Bedankt ReHair !

12 września 2023
Oceniono na 5 z 5

ReHair Istanbul is echt een aanrader…

ReHair Istanbul is echt een aanrader voor iedereen die een haartransplantatie wil ondergaan. Alles is goed geregeld en begeleid in het Nederlands gedurende het gehele proces. De behandeling op de dag zelf verliep ontzettend goed, je wordt met open armen ontvangen en de ingreep wordt ook zeer professioneel uitgevoerd! Ook wil ik zeker even complimenteren dat via de contactpersoon (begeleiding) alles goed verliep en dat ik alles in het Nederlands kon communiceren en dat er goed voor je gezorgd wordt voor tijdens en na de behandeling. Ik ben ontzettend blij met de resultaten en uiteraard kijk ik uit naar de eindresultaten 😁ReHair Istanbul, ik ben jullie dankbaar!!!

22 lipca 2023

Zeer aan te raden!

Mijn ervaring met Rehair Istanbul is erg goed. Alles is ontzettend goed geregeld en je krijgt voldoende informatie vooraf. Ik vond het best wel spannend maar de artsen en ook de contactpersoon in Turkije (die gewoon Nederlands spreekt) zijn erg geduldig en meelevend. De behandeling is vrijwel pijnloos alleen de verdoving is ietwat gevoelig. Deze is gelukkig snel voorbij. Na de behandeling krijg je uitleg over hoe verder en wordt je weer naar je hotel gebracht. Alles is tot in de puntjes geregeld. Momenteel ben ik bezig met de PRP behandeling in Nederland. De haartjes groeien goed en ik kan niet wachten op het eindresultaat!

8 sierpnia 2023

Top kwaliteit ervaring

Juli 2023 geweest, en het kon niet beter!
Heb veel nagedacht over of ik deze transplantatie wou doen in turkije maar ik ben erg tevreden over het resultaat.
Dag 1 na vlucht staat iemand te wachten en krijg je een VIP best wel luxe taxi naar de hotel. Dag 2 krijg je een naar de kliniek. Daar krijg je in het Nederlands te horen hoe en wat en het team is daar super aardig en behulpzaam.

Als je zit te twijfelen om dit te doen (zoals wat ik ook had), een betere kliniek en team als deze is moeilijk te vinden! Succes :)

25 lipca 2023

Klasse …

Ik werd keurig opgehaald bij het vliegveld
Prachtig hotel
Super vriendelijk geholpen door zeer professionele artsen ik voelde me gelijk op m’n gemak

25 lipca 2023

I had my hair transplant July 2022

I had my hair transplant July 2022. It was absolutely amazing experience. From customer service to doctors to coordinators to assistants everyone were amazing. I would highly highly recommend ReHair to everyone who is looking for quality,trusted hair transplant no brainer easy and smooth.
It has been almost a year and I am very impressed with a result. Great job everyone and thank you!

25 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Goed georganiseerd proces met…

Goed georganiseerd proces met Nederlandse begeleiding. Wensen, verwachtingen en behoeften worden goed uitgevraagd en toegepast. Ervaren artsen die weten wat ze doen.
Nu bijna een week geleden en de nazorg is erg goed. Er wordt vrijwel direct gereageerd op vragen.

28 kwietnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej