Jeg har brugt muligheden for at afprøve produkterne, ved at benytte mig af udsalg, til flere i familien. Alle er begejstret uden undtagelse. Velbeskrevet under punktet; pasform, som stemmer overens... Zobacz więcej
Hurtig levering og rigtig gode kvalitetsprodukter. Prisen var også super (jeg fik varerne med 70% rabat)! Der var dog ét produkt, som desværre ikke længere var på lager, og derfor blev det fjernet fra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God sparring, service og kvalitet - lige fra første kontakt til endelig bestilling :) Både jeg og mine kollegaere er enige om at kvaliteten er helt i top og i forhold til hvad vi ellers har set... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk kundeservice. Min forsendelse blev aldrig leveret af Postnord, og uden nogen problemer fik jeg tilsendt en ny pakke med min vare, som nu er modtaget og passer perfekt. Så jeg er en meget gl... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
re do leverer sportstøj og casualwear til den bevidste danske forbruger, der søger ansvarligt produceret kvalitetstøj. Det er derfor vores slogan er - feel good, do good
Forbindelsesvej 4, 2100, København Ø, Dania
- kontakt@redo.dk
- redo.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Lækker kvalitet
Lækker kvalitet af deres sport Bh.
Normal i str.
stor anbefaling herfra

Odpowiedź od re do
Virkelig blødt og lækker kvalitet!
Virkelig blødt og lækker kvalitet!
Mega fed oversize fitting🤩

Odpowiedź od re do
Hurtig levering, og træningsbukserne levede fuldstændig op til det, der blev vist på billedet – både hvad angår farver og kvalitet. Kvaliteten er virkelig lækker!

Odpowiedź od re do
Jeg elsker min re do hættetrøje ❤️ Den…
Jeg elsker min re do hættetrøje ❤️ Den har den fedeste grønne farve og er i en lækker kvalitet 🫶

Super lækker kvalitet
Super lækker kvalitet. Kan se og føle at det er noget der holder i mange år og vil helt sikkert købe derfra fremover. Er vild med deres miljøbevidsthed i tøjet. Helt klar anbefaling.

Odpowiedź od re do
Nem side - skønne produkter!
Meget glad for tøjer og bukser! Skønne farver og materiale.

Odpowiedź od re do
Hurtigt svar og god service i forhold…
Hurtigt svar og god service i forhold til ombytning.
Høflig og nærværende på mail.
Simone får en kæmpe stjerne🌟

Fantastisk kvalitet
Sweatbukser:
Fantastisk lækker kvalitet. Tykke i stoffet og lækre bløde.
Sports bh seamless:
Virkelig god pasform og blød i stoffet. Og vigtigst for mig, den strammer ikke.

Odpowiedź od re do
Skønne produkter, der er svære at skulle ud af igen.
Efter lidt bøvl med at få tilføjet flere varer til min indkøbskurv og få betaling gen til at gå igennem, så er jeg rigtig glad, nu hvor jeg har modtaget mine varer. Jeg kendte godt Re do’s kvalitet fra tidligere og er mindst lige så glad, for dette nye sæt. Anbefaler at prøve det. 👍🏻

Stor komfort
Hurtig levering. Vanvittigt gode priser i “archive”. Har lige vasket tøjet og tørretumblet , det kunne ikke ses. Fantastisk

God kvalitet, flotte farver
Jeg er tilfreds med det, jeg bestilte, og det passer perfekt, og jeg anbefaler klart Redo. Jeg vil købe igen.

Odpowiedź od re do
Startede med at hæve pengene for købet
Startede med at hæve pengene for købet. Efter to uger havde jeg fortsat ikke modtaget noget. Så ændrede de ordren så den ene varerlinje forsvandt uden yderlig forklaring. Der kom ingen penge retur for den manglende vare og de svarer heller ikke på mail

Odpowiedź od re do
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.