Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt muligheden for at afprøve produkterne, ved at benytte mig af udsalg, til flere i familien. Alle er begejstret uden undtagelse. Velbeskrevet under punktet; pasform, som stemmer overens... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og rigtig gode kvalitetsprodukter. Prisen var også super (jeg fik varerne med 70% rabat)! Der var dog ét produkt, som desværre ikke længere var på lager, og derfor blev det fjernet fra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God sparring, service og kvalitet - lige fra første kontakt til endelig bestilling :) Både jeg og mine kollegaere er enige om at kvaliteten er helt i top og i forhold til hvad vi ellers har set... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kundeservice. Min forsendelse blev aldrig leveret af Postnord, og uden nogen problemer fik jeg tilsendt en ny pakke med min vare, som nu er modtaget og passer perfekt. Så jeg er en meget gl... Zobacz więcej

1. Producent odzieży sportowej

Napisane przez firmę

re do leverer sportstøj og casualwear til den bevidste danske forbruger, der søger ansvarligt produceret kvalitetstøj. Det er derfor vores slogan er - feel good, do good

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Den tshirt jeg modtog lignede hverken…

Den tshirt jeg modtog lignede hverken den jeg bestilte i farve eller syning. Meget skuffet. Sendte den retur.

9 kwietnia 2025

Hej Bonnie,
Det er jeg da ked af at høre - jeg kan se, at du ikke har gjort os opmærksomme på dette før denne anmeldelse, hvilket selvfølgelig er rigtig ærgerligt.
Jeg har sendt dig en mail <3

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, gode produkter og rigtig fin kundeservice

5 marca 2025

Odpowiedź od re do

Tusind tak for den fine anmeldelse, Nicas! Det er vi rigtig glade for :)

Fryd og Filippa

Hurtig levering. Hurtige svar. Elsker min nye Fryd hoodie og dertil Filippa pants. Får helt klart en anbefaling herfra :)

6 lutego 2025
Opinia niezależna

Hvor dejligt, tusind tak Petra <3

Klokkeklar anbefaling herfra!

Både jeg og mine kollegaere er enige om at kvaliteten er helt i top og i forhold til hvad vi ellers har set og prøvet.

Klokkeklar anbefaling herfra!

3 lutego 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od re do

Tusind tak for den gode anmeldelse og anbefaling, Thomas! Vi er glade for, at du og dine medarbejdere er glade :)

Oceniono na 3 z 5

God kvalitet

God kvalitet. Men begge bluser var beskidte

4 lutego 2025

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kan lide kvaliteten af vores produkter. Men øv, vi er kede af at høre, at bluserne var beskidte da du modtog dem - det er ikke i orden. Vi undersøger nærmere hvordan fejlen mon er opstået, og du hører fra os pr. mail ift. en kompensation. Vh Frederik

Oceniono na 5 z 5

Har modtaget et lækkert sæt tøj

Har modtaget et lækkert sæt tøj, og er lige som det er lovet, er meget tilfreds med mit køb.
Har en god pasform

27 grudnia 2024

Tak for din fine anmeldelse, Linda <3

Oceniono na 5 z 5

Jeg fandt let hvad jeg skulle bruge på…

Jeg fandt let hvad jeg skulle bruge på hjemmesiden, med 66% rabat. Og 4 dage efter bestilling modtog jeg min vare, fint pakket ind og lige som den skulle være.

27 grudnia 2024

Dejligt at du er glad for din vare, Elisabeth <3

Oceniono na 4 z 5

God kvalitet, pasform og design.

Super glad for mine leggings. De sidder godt og selvom det er recycled nylon er de skønne at have på. ET lille men, er at nogle af syningerne i indersømmene er gået lidt op kort tid efter brug (2 gg.)

2 grudnia 2024

Odpowiedź od re do

Hej Katrine. Tak for din fine anmeldelse. Har du mulighed for at sende os en mail, så kan vi få fulgt op på de syninger i indersømmen? :) God jul

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej