Vi är jättenöjda med Reco och har fått personlig och proffsig hjälp att använda tjänsten för vårt företag. Även under provperioden hade vi många möten och har känt oss väl omhändertagna från start. Re... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reco har hjälp oss som städbolag att tack vare er trovärdighet, få fler kunder & självklart att våra egna kunder lämnar fina omdömen om våra städuppdrag! Bra kontakt med vår kontaktperson Sofia som... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det är för oss som familjeföretagare verksamhetskritiskt att människor som överväger att pröva våra tjänster och eventuellt bli löpande kunder kan läsa vad våra kunder tycker. Vi har därför använ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fungerar jättebra och är ett seriöst företag samt ett bra alternativ till Truspilot som blivit hutlöst dyrt. Vi har kört RECO nu i 1,5 år och är jättenöjda. Och nej, vi kan inte ta bort dåliga... Zobacz więcej
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Meningslös sida med köpts omdömen
Till skillnad från TP kontrollerar Reco…
Till skillnad från TP kontrollerar Reco att en kund verkligen varit kund på riktigt varför vi valde bort TP!
Försöker lämna omdömen på Reco men det…
Försöker lämna omdömen på Reco men det är tydligen en av mina gamla mejl som är länkade dit och jag vet inte vilken.
Reco kunde tydligen inte hjälpa till med att få det att fungera så får använda andra sidor.
Det är även sjukt stor skillnad på betyg hos olika sidorna tex Apple har ca dubbelt så högt betyg hos Reco som på Trustpilot.
Bluff med köpta omdömen
Som privatkonsument ska du inte lita på Reco då deras omdömen till övervägande del är köpta.
Diskriminerar oss små bolag
Diskriminerar oss små bolag , lita inte på Reco.se
Mycket duktig elektriker Ampere-specialisten
En elektriker från Ampere-specialisten hjälpte oss med
byte/installation av dimmer. Var MYCKET trevlig och kunnig. Rekommenderas alla dagar i veckan.
Fake advertisement, pay and we will get 5 stars, hate it.
Diskriminerar oss små bolag
Diskriminerar oss små bolag , lita inte på Reco.se
RECO ÄR OSERIÖSA!!
RECO ÄR OSERIÖSA!!! Reco är kända för att ta bort negativ kritik om diverse företag och det hände precis mig. Skulle ge negativ kritik om företaget telemer som lurar äldre på pengar med bl.a. bluffakturor. Vi i familjen har kämpat mot företaget hela våren. Företag betalar för att reco tar bort kritiska recensioner. Sannolikt kriminellt företag. Åtminstone kraftigt oseriöst. Använda trustpilot, eniro eller annat.
Mycket dålig upplevelse.
Mycket dålig upplevelse.
För att skriva en recension behöver jag använda bank-id. Vad är det för märkligt övervakningsupplägg?
Det är för övrigt krångligt att avsluta sitt konto.
Reco ringde upp oss och ville sälja…
Reco ringde upp oss och ville sälja annonser. Vi sa att vi inte hade råd med det då helt plötsligt fick vi många negativa omdöme?!?! Vi ringde upp och sa att vi blir kunder på ett villkor och det var om vi får ett negativt omdöme så lovade kundtjänst plocka bort det. Reco känns jätte seriöst va?!?! Nej detta är bedrägeri och vi ska bara samla in mera fakta sen blir det en polisanmälan. Riktigt kräk företag
Reco diskriminerar bolag och tar inte…
Recos säljare pratar illa om bolagens ägare.
Hur kan man vara så lätt manipulerad och betala ett bolag för att någon ska skriva omdömen när det egentligen är gratis.
Företag gå inte på det här kunder kan skriva omdömen på flera andra plattformar GRATIS inte på detta bolag som tom tar betalt och ska tjäna på dina omdömen va inte naiva.
Tar bort omdömen vi fått av riktiga…
Tar bort omdömen vi fått av riktiga kunder
Reco säger att de är falska
Otrevlig kundtjänst
Stöddiga
Oseriösa
Reco har anställda som favoriserar företager som har blivit rekommenderade 5 år i rad.
Små företager har ingen chans. Alla Branschförfrågor som de skickade till oss var falska, kunderna existerade inte, det var bara påhittade namn och adresser som de skickade.
Det fanns Branschförfrågor som jag svarade ,,Ja" på i max 10 sekunder, och när jag svarade, stod att: ,, Denna Branschförfråga har fått redan jätte många svar" i 10 sekunder.
Vi rekommenderar inte Reco, det är som att kasta pengarna på fönstret.
Vi har jobbat med de i 15 månader och hade bara 5 stjärn omdöme, och vi fick inte ens en kund med deras hjälp.
Hrb service är jätte duktiga.
Hrb service är jätte duktiga.. Snickaren John var här hos oss. Och han är bara bäst han fixade golvet å hela köket så nu är det tipp topp
2017 började vi använda reco.se för att…
2017 började vi använda reco.se för att samla in omdömen. Nu några år senare har vi 263 omdömen med 4.9 i snittbetyg. Detta har lett till bra möjligheter att använda recos omdöme i marknadsföringen.
Vi får en hel del nya kunder som läst omdömen om Juvelia innan de kontaktar oss. Rekommenderar Reco för alla företag som vill utveckla sig, är lyhörda att förbättra sig, och vill visa att de har nöjda kunder.
Jonas
Juvelia Tennisarmband AB
070-7770699
/juvelia.se
Reco är inte pålitligt tyvärr
Reco är inte pålitligt tyvärr. Tar bort negativa recensioner och där man heller inte exempelvis kan redigera i efterhand.
Använd istället trustpilot eller google recensioner för att utvärdera en tjänst.
Tycker inte om Reco jätte dåligt och…
Tycker inte om Reco jätte dåligt och väldigt ensidig!
Removed my review without any valid…
Removed my review without any valid reason.
Hur i sjuddirutsingen kan…
Hur i sjuddirutsingen kan "Takspecialisterna" (kärt barn har många namn) få toppbetyg av Reco.se. De är bedragare se här: vvv.byggnadsarbetaren.se()gor-jobb-som-inte-behovs-sa-lurar-takfirman-aldre
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.