Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hele fijne ervaring met RDW in Waddinxveen. Ik heb daar een duitse DKW 1000 uit 1958 laten keuren. Deze wagen had alle duitse papieren en zelfs een TÜV tot 7/2027. Ik was de eerste klant die s'morgen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

3x gebeld met RDW over een overlijdenskwestie, 3x een ander antwoord gekregen. Dan krijg je een mail die ook weer afwijkt en bel je opnieuw. Je vragen kunnen ze niet beantwoorden dus wil je doorverbon... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jacintha was erg onaardig, normaal kon je je scooter afmelden via de telefoon nu via rdw sloopbedrijf. allemaal geldklopperij. Liegen dat dat niet kon en lekker door je heen praten alsof je niet besta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas bij rijbwijs verlengen 2 x €.52.00 moeten betalen Eerste ston d op de RDW site bij verlenging niets gewijzigd ,dus gewoon accoord gegaan en op betalen gedrukt Helaas n rijbewijs ontvangen... Zobacz więcej

2,0

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Verschrikkelijke klantenservice

Verschrikkelijk klantenservice. Nooit wat gehoord van klantvriendelijkheid. Helpen doen ze ook zeker niet graag. Alles voor het geld, maar behulpzaam zijn staat zeker niet op hun lijstje. Super jammer hoe het met ze is gegaan. Via de app en telefonisch beide nutteloos.

8 sierpnia 2025

RDW is nul behulpzaam!

Vrij pittig geschil en RDW is nul behulpzaam. Beloofd telefonisch van alles en komt al weken NIKS na. Resultaat dat wij ons werk amper uit kunnen voeren omdat we een voertuig missen. Bijzonder vervelend en helaas een review waardig!

5 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Walgelijk bedrijf je schorst je auto…

Walgelijk bedrijf je schorst je auto die een dag later opgegeven moet worden als gestolen en je kan fluiten naar je geld!
Vieze oplichterij dat hele rdw onzin gebeuren.
Ik walg van zulke instanties!!!!!!

26 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

“De Karen-club van het RDW”

“De Karen-club van het RDW”

Als je ooit wil weten hoe het voelt om met een muur van onverschilligheid te praten: bezoek het RDW en stel een simpele vraag aan de dames achter de balie. Sluiten ze om 17:00? Reken er dan op dat om 16:50 de stekker er al uit is. Vijf minuten voor sluitingstijd werd mijn verzoek — dat letterlijk bestond uit twee simpele administratieve handelingen — resoluut geweigerd. Ondanks dat ik netjes uitlegde dat ik van ver moest komen en vast had gestaan in het verkeer.

Wat krijg je dan terug? Geen begrip, geen moeite, maar een kil “we werken geen minuut langer, daar worden we niet voor betaald.” Alsof klantvriendelijkheid een optie is en menselijkheid per uur betaald wordt.

En alsof dat nog niet genoeg is, word je daarna uitgelachen door de rest van het balieteam — een waar koor van Karens dat elkaar versterkt in hun desinteresse. Om 17:02 reden ze letterlijk met z’n allen het terrein af, alsof ze het wereldrecord ‘zo snel mogelijk wegwezen’ probeerden te verbreken.

Gevolg? Ik mag nog eens anderhalf uur rijden voor iets wat met een beetje goede wil binnen twee minuten geregeld had kunnen zijn. Schandalig hoe ver deze publieke dienst is afgedwaald van het woord ‘dienstverlening’. Onprofessioneel, respectloos en totaal losgekoppeld van de realiteit van burgers.

3 czerwca 2025

Traag!!!!!!…

Op vrijdag 9 mei formulier ingestuurd voor afmelden roetfilter. Dit werd pas dinsdag 13 mei in behandeling genomen. Werken ze op maandag niet? Ipv de 5 werkdagen, die in de bevestigingsmail staat, is het nu plotseling 9 werkdagen, dat ik bevestiging van afmelden krijg. Lekker als je de auto moeten laten herkeuren bij de APK ...

16 maja 2025

Advies voor reorganisatie

Ik zou graag redelijk willen blijven en zacht willen uitdrukken maar het lukt gewoon niet. De mensen die daar werken zijn alleen aanwezig en pakken hun loon want ze krijgen niets maar dan ook echt niets voor elkaar. De informatie die ze verstrekken zijn onjuist en wat je ook zegt zij hebben altijd gelijk;)) komt jullie ook bekend voor he, beste lezers;))

23 kwietnia 2025

1ster is nog te veel

1ster is nog te veel. Wat een stelletje amateurs. Er wordt totaal niet geluisterd, ze gaan gelijk in de verdediging. Ze snappen het niet. Zwle weten niks. Er is totaal geen info over bijv een probleem. Je moet ze steeds alles 10 x uitleggen. En elke x is er iemand die een totaal andere verhaal bedenkt.
Geld terug beloofd maar heb na bijna een jaar nog niks terug,

10 kwietnia 2025

Dit is een dief

Dit is een dief. Je mag maar één dag oefenen, maar als er op de website staat 15 dagen, dan beboet de Nederlandse overheid slechts 80 als iemand de parkeerkosten vergeet, maar deze dieven mogen hun werk doen.

24 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik kwam na lange tijd terug van Spanje…

Ik kwam na lange tijd terug van Spanje in Nederland, ik was in Spanje mijn rijbewijs verloren en vroeg in Nl een nieuwe aan, op het gemeentehuis betaalde ik 64 euro en tekende een afstandsverklaring van mijn Spaanse rijbewijs, alles in orde zei de mevrouw op het gemeentehuis, een week later krijg ik brief dat RDW toch mijn fysieke rijbewijs wilde hebben "om te kijken of deze echt was" daar deze ergens in een appartement lag kon ik deze niet tevoorschijn toveren, in dat geval moesten er twee dingen gebeuren zei vent RDW, ik moest aangifte doen van vermissing en alsnog een echtheid verklaring van de Spaanse autoriteiten regelen omtrent echtheid van het afgegeven rijbewijs.
Nou kun je iets dat gestolen of vermist is in Spanje niet in Nederland aangeven, en een echtheidsverklaring geven de Spanjaarden alleen maar af in persoon!! Ik ben nu 4 maanden verder en heb nog geen rijbewijs en heb inmiddels 2 x de 64 euro aan leges gemeente betaald omdat de 6 wekelijkse termijn is verstreken, en nu ziet het ernaar uit dat ik ook nog is naar Spanje moet vliegen om aan te tonen dat het rijbewijs dat ik kwijt ben wel echt was!!!!!!!! Ze zijn echt helemaal gek geworden bij het RDW!!!!! Ze hebben gewoon contact met de Spaanse RDW genaamd Traffico en visa versa, ze kunnen zo elkanders informatie opvragen, DE WAANZIN OP EEN STOKJE!!!!

12 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ze liggen je van alles voor

Ze liggen je van alles voor, de vrouwen achter de balie kunnen beter op tijd naar bed gaan zodat ze scherp en vriendelijk de klanten te woord staan. En de keurmeester die hebben echt liefde tekort gehad tijden hun jeugd. Ik ben zelf keurmeester en ik ben altijd vrolijk naar klanten toe ongeacht de situatie, dat komt door mijn jeugd. Onprofessioneel bedrijf is dit nooit weer RDW almelo

8 stycznia 2025

Onzinnige bedragen

Het is echt bizar dat er vrij hoge bedragen betaald moeten worden voor systemen die compleet geautomatiseerd zijn.

3 stycznia 2025

Is gewoon raar

Rare mensen .
Sommige hebben geen verstand van wat ze doen
Ze helpen niet .en ze denken niet mee.
Ik heb 2 soorten pasfoto's gestuurd en ze zeggen dat allebij niet goed zijn.
Terwijl dat allebij perfect zijn

27 grudnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Controle gaat niet goed bij de RDW

Ik heb contact gezocht dat ik moeite had met een aantal aanvragen ivm de V in het kenteken. De RDW heeft het kenteken 1op1 overgenomen zonder de auto fysiek te zien.
Na telefonisch contact waren zij best verbaasd dat de auto een van binnen anders uitziet dan zij dachten.

En dan nog; enderlinge communicatie bij hun gaat niet goed; de ene medewerker zegt dit en de ander zegt iets anders! Wel handig als een bedrijf als de rdw weet wat ze doen.

2 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

CBR / RDW is volledig de weg kwijt!!!!

Mensen wat ik nu mee maak, mijn schoonmoeder heeft haar rijbewijs verlengd gekregen (na de verplichte check elke 5 jaar )door de RDW / CBR, echter wilden wij toch dat ze rijlessen nam.

Daar kwam uit dat ze zeker niet meer moet gaan rijden, gezien de grote gevaarzetting die zij veroorzaakte. Ze ging bijvoorbeeld midden op de weg stilstaan omdat ze dacht dat het moest. ( overduidelijk dat het niet kon 🥵😡 )

Waar is de CBR / RDW in godsnaam mee bezig, wij moeten nu gaan discussiëren met haar om maar niet te gaan rijden. Wat een ongelofelijke waardeloze organisatie is de CBR / RDW, test de mensen op hun rijgedrag, dan pas weet je iets, niet na een dokters test, RARE MENSEN WAAR ZIJN DIE CBR / RDW’ers IN GODSNAAM MEE BEZIG.

We noemen dit in de bouw SCHIJNVEILIGHEID, sorry voor het schreeuwen, maar wij als familie weten nu niet wat te doen, als zij straks iemand dood rijd zijn wij er verschrikkelijk ziek van en voelen ons waarschijnlijk de rest van ons leven schuldig.

Dankjewel waardeloze CBR / RDW, ik ben niet gauw boos , maar nu, ongelooflijk slechte organisatie!!!!

Fijne kerst!!!!

3 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

RDW keurt ouderen "zomaar" goed zonder goede test!

het is gewoon zielig,

RDW keurt gewoon ouderen goed die gevaar op de weg zijn, uit ervaring in de familie.
man 80 jaar, heeft dit jaar al 2x in ziekenhuis gelegen ivm problemen rug (naja drank maar oke)

man 80,
moest 1x naar een RDW locatie. waar die later brief kreeg dat die moest rijden.
gehele familie blij want daar komt die toch nooit door? FOUT moest afspraak maken moest paar keer stilstaand had op rem drukken dan meten ze iets.
eerste keer lukt het niet mocht nog een keer doen oke goed meneer klaar.

man 80,
- kan nog geen 5 meter goed lopen zonder rolator
- drinkt elke dag fles sterke drank leeg
- drinkt meerdere blikken bier leeg
- heeft meerdere keren in ziekenhuis gelegen en zelfs in ziekenhuis gaven ze hem bierje per dag ivm afkicken.
- man slikt oxicodon meerdere per dag (met drank)

Wat doet RDW
- vraagt blijkbaar niets op
- dokter onderzoek RDW met iemand die blijkbaar zijn dag niet had!
- doet een waardeloos test bij een bedrijfje die alleen maar denkt zoveel mogelijk oudjes op een dag en geld beuren

Man 80,
vandaag zijn rijbewijs opgehaald, reed altijd al met drank op nu 80 kan niet eens snel reageren.
rijd met drank 100% zeker. het is wachten tot hij iemand door rijd.

nee RDW wat een WAARDELOOS bedrijf bent u.
keuringen van lik me het vestje, ieder 1 met half oog kan zien dat dit niet meer kan!!

22 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

vandaag mijn kentekendeel 2 .

vandaag mijn kentekendeel 2 lopen zoeken. Kon hem niet vinden en nieuwe besteld en betaald 37,90 euro via internet bankieren. Na een half uur vond ik hem toch en heb gelijk gebeld en vroeg of het terug gedraaid kon worden en of ik mijn geld terug kon krijgen. Nu zei ze besteld is besteld. Nou begrijp ik pas waarom een hoop mensen een hekel aan hun hebben.

21 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

RDW Heerenveen, een Top Service!

Hoe, geen idee een week te vroeg op de keuring bij Rdw Heerenveen.
Toch keurig geholpen door de heren daar!
Afspraak die ik had gemaakt voor week later, niet afgezegd. Stom! Vanuit Hoofdkantoor Veendam factuur gekregen, voor die afspraak. Gevraagd om die kwijt te schelden maar nee hoor. Geen pardon!
Dus nu twee keer betalen voor hetzelfde auto.
Alle lof over vestiging Heerenveen. Ik had toch wat meer verwacht van het Hoofdkantoor.

17 września 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej