Jeg har handlet 3 gange hos rawmakeup og hver eneste gang har jeg været yderst tilfreds. Det gælder både for selve produkterne, men også for den vejledning jeg har modtaget. Jeg kan f.eks. ikke tåle... Zobacz więcej
Rawmakeup
Jeg er for nylig begyndt at gå helt over til kun at bruge makeup og neglelak uden giftige stoffer og parabener. I den forbindelse har jeg skrevet frem og tilbage med Cecilie fra Rawmakeup om hvilke s... Zobacz więcej
Jeg fandt rawmakeup ved et tilfælde, da jeg surfede på internettet og ledte efter noget makeup uden parabener og alle de andre grimme tilsætningsstoffer. Jeg har erstattet al min gamle makeup til for... Zobacz więcej
Jeg har nu handlet gentagne gange hos Rawmakeup. Jeg modtager altid mine produkter dagen efter jeg bestiller, hvilket er virkelig god service! Oveni det, er jeg glad for produkterne - og taknemmelig... Zobacz więcej
Varer, kvalitet, service = helt i top
Jeg har handlet der 2 gange og må sige, alt har været i top. Varerne bliver hurtigt leveret og altid pakket forsvarligt ind og med en sød hilsen med i købet.
Ved henvendelse til firmaet om en farve, jeg var i tvivl om, fik jeg svar samme dag hurtigt og venligt og brugbart.
Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg handler der!
I'm a happy camper ;o)
Super godt
Har handlet der to gange. God økologisk makeup. God service. Dag til dag levering. Anden gang jeg købte havde de vedlagt en lille gave. Man får også en lille håndskrevet besked. Det gør en glad. Kan kun varmt anbefales.
Kvalitet, gode priser, venlig service!
Køber altid min makeup hos Rawmakeup. Der er kun hudvenlige naturlige produkter af højeste kvalitet og der er altid kvalificeret kundeservice i den anden ende til at svare på spørgsmål omkring produkter. Mine personlige favoritter Youngblood og Dr. Hauschkas produkter inden for foundation og mascara. Har kun haft gode oplevelser med denne shop og dens produkter.