Ravensecurity Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Kjempebra vekterkurs med dyktig instruktør, Alex! Både faglig sterk og god humor. Det gis god oppfølging gjennom hele kurset og du blir godt forberedt til situasjoner i arbeidslivet. Anbefales på d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hyggelig instruktør som heter Alex! Hadde en veldig fin opplevelse hos Raven security /proff kompentanse de gjorde veldig ting formulert og strukturert 🦾 de sende meg derifra med garanti på at... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg tok vekterkurs hos Raven Security AS og kan trygt anbefale kurset til andre som ønsker å bli vekter. Både Ingar og Alex er dyktige instruktører. Undervisningen var godt strukturert og lett å følg... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Kjempegod opplevelse

Anbefales på det sterkeste!

4 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Hyggelig instruktør som heter Alex!

Hyggelig instruktør som heter Alex!

Hadde en veldig fin opplevelse hos Raven security /proff kompentanse
de gjorde veldig ting formulert og strukturert 🦾 de sende meg derifra med garanti på at jeg er klar for og bli en vekter. Kjempe rimelig pris itilegg

19 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget godt fornøyd med måten…

Jeg er meget godt fornøyd med måten kurset var, jeg føler at de lærte oss ting på en gøy måte og alle var inkludert. De gjorde lettere for oss å sitte gjennom timen med tanken på at vi skulle spise pizza om 1-2 timers tid ver dag. Om du skal noen gang søke vekter kurs så hadde jeg anbefalt raven security :)

6 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget fornøyd med kurset i og de…

Jeg er meget fornøyd med kurset i og de som har dette kurset. Er flink til å involvere og snakke så mann henger med og blir veldig interessant. Anbefaler virkelig Raven Security til andre. Som lurer på å gå på kurs. De er menneskelige og man føler seg sett både i Bergen med Ingar og på online kurs med Alex.

26 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ravensecurity gir tvers gjennom av den beste vekter utdanningen man kan få!

Ravensecurity gir tvers gjennom av den beste kvaltetsopplæring som jeg har opplevd. Kvalitet forran kvantitet. Du blir tatt imot med respekt og ydmykhet som du kanskje ikke ville tro at et vekter kurs ville vise deg. De oppfordrer deg til at du gjerne deler dine erfaringer i diverse situasjoner, og lytter til deg for at de også kan ta lærdom av dette. Du føler deg som en del av teamet deres fra første stund. Ingar og Alexander som er dine instruktører er utolig dyktige! De lar deg få komme med innspill og kommentarer og deler villig av sin erfaringer og kompetanser, de gir deg info om hva som er viktig i henhold til kurset og hva du skal ha fokus på i pensumet på kurset for å bestå. Er du så heldig å få lov til å ta vekter kurset hos Ravensecurity så er du kommet på rett plass!

26 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg tok vekterkurs hos Raven Security…

Undervisningen var godt strukturert og lett å følge. Det var god balanse mellom teori og praksis, og det var rom for spørsmål underveis. Anbefales kurset på det sterkeste til deg som vurderer å bli vekter.

3 marca 2026

10/10 vekterkurs 👌

Kurset de holdt var helt fantastisk og veldig lærerikt. Kursleder Alex er en topp instruktør med utrolig mye innlevelse, kunnskap og interesse for faget, samt en unik evne for å videreformidle informasjon på en god og pedagogisk måte. Det er enkelt å sette seg inn i fagstoff (til tross for mye pensum), siden Alex kombinerer teoretisk og praktisk undervisning på en morsom, kreativ og lærerik måte. Kan anbefales på det sterkeste!

20 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

I had a very good experience with Raven…

I had a very good experience with Raven Security.
The company is professional, reliable, and takes its responsibilities seriously. Communication was clear, staff were respectful, and everything was handled in an organized and trustworthy manner.

I felt safe and well taken care of, and I would definitely recommend Raven Security to others looking for a dependable security company

19 stycznia 2026

Veldig god kurs

Veldig god kurs, veldig nyttig og lært alt grundig av Alex som lærer. Veldig fint forklart og enkelt å forstå alt av stoff. I recommend👍

18 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej