Godt utvalg av mat og hyggelig betjening. Stort område med mange fine bassenger og sklier. Dog den vanlige jakten på solsenger hver morgen. Hotellet begynner å bli gammelt og trenger oppussing avr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Nazar Nordic er Nordens All Inclusive-spesialist og tilbyr familievennlige charterreiser med fokus på kvalitet, trygghet og minneverdige opplevelser. Med mange års erfaring med familieferier vet vi hva som skal til for at både barn og voksne skal trives – fra komfortable reiser til nøye utvalgte hotell på populære reisemål som Tyrkia, Hellas og Kypros. Vi håndplukker alle våre hotell og stiller høye krav til standard, service og beliggenhet. Hos oss finner du hotell med All Inclusive, store bassengområder, badeland og populære barneklubber – alt for å gjøre ferien så enkel og bekymringsfri som mulig. Våre egne barne- og ungdomsklubber med Captain Nemo skaper ekstra glede for de yngste gjestene, samtidig som de voksne kan slappe av. Når du reiser med Nazar, er det viktigste alltid inkludert, slik at du slipper å tenke på detaljene. Målet vårt er å gi deg en trygg, smidig og minneverdig ferie der du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å være sammen og skape nye minner.
Dane kontaktowe
Norwegia
- 955 115 51
- info@nazar.no
- nazar.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Dette var helt nydelig om man har med…
Dette var helt nydelig om man har med seg familie. God mat, fine folk og mange muligheter for bading alle veier. Ikke minst WiFi langt uti havet 😂
Hotell-standard langt under forventet
Hotell-standard langt under forventet. Lite og ingen info fra nazar om hotellet.
Vi reiste første gang på Pegasos Worls…
Vi reiste første gang på Pegasos Worls sammen med to batn på 4år og 8år,og det var helt nydelig.Det var kjempe god matt og så stor utvalgt at det var vanskelig å besteme seg hva skal man ta.Vi er kjempe fornoyd med alt,og sikkert at vi kommer tilbake.
Godt utvalg av mat og hyggelig…
Godt utvalg av mat og hyggelig betjening.
Hotellet begynner å bli gammelt og trenger oppussing avrom med bad, treningsrom, etc.
Vi hadde ikke WiFi-dekning på rommet og ellers begrenset om en ikke satt rett ved en router.
Mye røyking rundt om på anlegget.
Vi bodde på Pegasos Resort i år
Vi bodde på Pegasos Resort i år. Dessverre var vi skuffet over maten, som for det meste var av dårlig. Rengjøringen den første uken var også mangelfull, men den andre uken fikk vi en ny renholder som gjorde en betydelig bedre jobb.
Under oppholdet ble vi kjent med Alim Kaya, som jobbet på hotellet. Han var utrolig hyggelig, hjelpsom og møtte oss alltid med et smil.
Vi bodde på Pegasos Royal i fjor, og vil faktisk anbefale Royal fremfor Resort. Hotellrommene holder omtrent samme standard, men vi opplevde at maten på Royal var mye bedre. I tillegg var servitørene der langt hyggeligere og mer serviceinnstilte.
5 stjerners hotell med ingen solstoler. Alt er opptatt, men ingen er der. Aldri igjen!!!
5 stjerners hotell med ingen solstoler. Maten var god men det var det.
Best på pris av alle reiseselskap!
God mat
God mat. Fint rom, enkel og god aircondition. Alt i alt super tur fra A til Å.
Flotte hoteller med god beliggenhet.
Flotte hoteller med god beliggenhet og fantastisk mat. Enkelhet på reisen med all inclusive hvorpå man ikke trenger å stresse i hverdagen. Transfer med buss fra Nazar bør unngås om man velger hotell lenger unna flyplass, da disse går ekstremt tidlig. Vi valgte privat transfer og hadde avreise 2 timer senere enn buss men sjekket inn sammen med de andre fra hotellet som tok buss.
Finner alltid perfekte ferier hos dem
Finner alltid perfekte ferier hos dem, gang på gang. År etter år🙌🏻🙌🏻
Har vært på mange 4 stjerners hotell…
Har vært på mange 4 stjerners hotell som er bedre en dette "5" stjerners.
Maten var middels og gikk på repeat, rengjøring var dårlig, servicen fra resepsjonen var fraværende, butikkene på hotellet er dyrere enn i Norge og de prøver å lure deg, drinkene er så som så, totalt sett er jeg skuffet. Rommene var ok men airconditionen var feilplassert. Bassenget var veldig bra men deler av det ble stengt ofte p.g.a uhell, ikke deres feil men de var trege og uinteressert i å fikse det rask.
Stort fint hotell
Stort fint hotell, Lindos Imperial på Rodos. Det var veldig store avstander fra stranden til øverste del av området. Ansatte var hyggelige, og det var rent og fint. Maten var ikke spesielt bra, helt ihjelkokte grønnsaker, og mye gryter, ingenting fristende. Lik mat hele uken i buffé-restauranten. Lunsjrestauranten ved bassenget hadde kun kylling og pommes frites. Fikk maten i papp-beger og måtte spise med engangsbestikk av tre, smakte ikke i det hele tatt. Svært dårlig strand, virket møkkete, ble brådypt og var mye steiner i sanden. Elendig strandrestaurant, serverte kun dårlig burger. Ingen andre valg.
Takk for en fantastisk ferie 😃
Helheten på ferieoppholdet.
Veldig hyggelig personalet, flott frokost,lunsj og middagsbuffé .
Barnevennlige og fine bassengområder.
Super vannpark og strand nedenfor hotellet.
God opplevelse før og under reisen
God opplevelse før og under reisen! :)
Helt ok om du ikke forventer høy…
Helt ok om du ikke forventer høy standard. Resepsjonisten opplevdes noe gretten og lite imøtekommende ovenfor barna spesielt om de hadde spørsmål. Det er veldig lytt på rommene og det var tidvis mye bråk fra gang. Aircondition var plassert i "stua" derfor ikke aktuelt å lukke dør til soverom. Buffeten var ok men lite utvalg og det gikk i det samme.
Ok hotel som var nær til privat…men pass dere for buffen!
Ok hotel som var nær til privat stranden. Sliten område utenfor hotellets områder , nesten som stedet blir rivet og bygget opp igjen. Selgerne i butikkene var ekstremt masete , fristet lite å gå rundt å kikke i butikkene når de var på og etter deg hele tiden og ble nesten sure når du ristet høflig på hodet og sa at du bare kikket. Hotellet hadde mange vannsklier , men de var bare åpne i ca 2 timer 2 ganger om dagen , og de resulterte i masse kø når de først var oppe. På stranden var vannet så møkkete flere ganger om dagen , da kom det inne en strøm med masse mikroplast i vannet og du følte at du badet i søppel. Ganske ekkelt. 2 av 3 i reisefølget ble også matforgiftet fra buffen på dag 3. Noe som la en skikkelig demper på resten av turen og hva vi turte å spise. Hørte fra de nærliggende rommene samme natt som vi ble dårlige at andre også var blitt dårlige. Holdt oss derfor til brød og Nutella til frokost og pizza til middag resten av turen 🥸 Opplevde generelt at Tyrkia ikke viste seg fra sin beste side på turen , så reiser aldri tilbake.
⭐ 1 av 5 stjerner
⭐ 1 av 5 stjerner – Sealine Hotel
Jeg kan dessverre ikke anbefale Sealine Hotel, spesielt ikke til familier med små barn.
Vi ankom hotellet sent på kvelden etter en lang reise med tre barn, hvorav ett var bare to år gammelt. Allerede ved ankomst fikk vi et svært dårlig førsteinntrykk. Hotellet så ikke ut slik det ble fremstilt på bildene på nettet. Bildene ga inntrykk av et moderne, rent og familievennlig hotell, mens virkeligheten var et slitt hotell med en innestengt lukt og rom som virket gamle og dårlig vedlikeholdt.
Det mest skuffende var behandlingen vi fikk av resepsjonisten. Da vår to år gamle datter begynte å gråte fordi hun var sliten etter en lang reisedag, ba han oss om å få henne til å være stille. Jeg opplevde dette som svært uhøflig, respektløst og fullstendig uten forståelse for at små barn kan bli slitne og lei etter en lang reise. Dette er ikke den behandlingen man forventer å få ved ankomst til et hotell.
Vi hadde også bestilt to rom som familie, men hotellet klarte ikke å gi oss rom ved siden av hverandre. For en familie med små barn er dette langt fra en tilfredsstillende løsning.
Etter omtrent én time på Sealine Hotel bestemte vi oss for å sjekke ut. Vi følte oss verken komfortable eller trygge, og valgte å finne et annet hotell – noe som kostet oss mange tusen kroner ekstra.
Det mest skuffende er at Sealine Hotel ikke levde opp til forventningene som ble skapt gjennom bildene og beskrivelsen på nettet. Opplevelsen vår samsvarte ikke med det hotellet som ble markedsført.
Basert på vår opplevelse kan jeg dessverre ikke anbefale Sealine Hotel, og vi kommer ikke til å bo der igjen.
Blue Wave hotel/Suite ❗️
Blue Wave hotel/Suite ❗️
Først og fremst var hotellpersonalet svært aggressivt mot barna. De var overhodet ikke vennlige. Vi snakket til og med med badevaktene ved bassengene, og de sa at de heller ikke forsto hva som hadde skjedd med oppførselen til hotellpersonalet.
Vi hadde aldri forventet noe slikt fra et 4-stjerners hotell. Maten var den samme i tre dager på rad. Utvalget for barna besto stort sett av pommes frites, spaghetti og makaroni hver eneste dag. Maten var rett og slett elendig.
Når det gjelder aktiviteter, var det ingenting spesielt for barna, bortsett fra litt tegning og fargelegging. For voksne var det heller ingen aktiviteter. Hotellet var veldig kjedelig.
Vi kommer definitivt ikke til å besøke dette hotellet igjen. Vi snakket med flere familier som bodde der samtidig som oss, og alle sa at de ikke kommer tilbake.
På stranden var det heller ingen ordentlig mat – bare noen få pizzastykker og vannmelon. Ingenting annet. Vi måtte kjøpe mat selv.
Vi er svært skuffet over dette hotellet
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.