Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Rasolar gaat door waar een ander stopt,prijs kwaliteit dik in orde personeel een 10 communicatie ook prima . diverse aan bieders vonden het dak te moeilijk,of vroegen een prijs om het niet temaken.R... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen en na evaluatie van 12 maand blijkt dit een fantastische aankoop die ik veel eerder had moeten doen. De verkoper had me duidelijk overtuigd wat het nu en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Na de installatie die door Spaans sprekende mensen werd uitgevoerd begonnen onze problemen. Na meer dan 10 bezoeken (telkens andere installateurs), 2 keer afgekeurde installatie onze premie verloren d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Energia słoneczna
  2. Instalacja klimatyzacji
  3. Dostawca bojlerów
  4. Dostawca instalacji ciepłej wody
  5. Wykonawca instalacji energii słonecznej

Napisane przez firmę

Professioneel geplaatste zonnepanelen, thuisbatterijen en meer groene energie-oplossingen. Contacteer ons voor uw persoonlijk advies. Lees onze reviews en ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende service.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden van begin tot einde

Zeer duidelijke info gekregen door joyce en hier ook goed in begeleid. De offerte en planning en plaatsing van zonnepanelen en thuisbatterij zijn zeer vlot en goed verlopen. Wanneer er achteraf nog vragen waren stond joyce ook steeds paraat om deze zo goed mogelijk uit te leggen. Dus zeer tevreden over het hele project.

26 listopada 2025

Duidelijk en vriendelijk

Vriendelijke verkoper, goede uitleg over zonnepanelen, verkoper Max zorgde ervoor dat alles duidelijk was. De communicatie verliep vlot en we werden altijd goed ondersteund met eventuele extra uitleg. Een aanrader!

19 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Onprofessioneel en onbereikbaar

Dit bedrijf kan niet communiceren. Na installatie werkte de thuisbatterij niet. Er wordt geen telefoon opgepakt. Er wordt niet geantwoord op e-mails. Achteraf blijkt dat ze zelf een instelling foutief hebben aangepast. Nog steeds communicatie nihil. Compensatie voor de extra onkosten nihil.

28 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Rasolar gaat door waar een ander…

diverse aan bieders vonden het dak te moeilijk,of vroegen een prijs om het niet temaken.Rasolar denkt in oplossingen en heeft bij mij een mooie zonnepanelen installatie gemaakt. kortom RASOLAR GEWOON DOEN!!!! dank aan het hele team Ronald

24 września 2025
Oceniono na 5 z 5

de uitleg van verkoper preben was zeer…

de uitleg van verkoper preben was zeer duidelijk
de plaatsers zijn zeer bekwaam hebben bij toekomen voor het plaatsen ons er op attend gemaakt dat ons dak best vervangen werd
na dat dak vernieuwd werd konden we rekenen op een snelle en degelijke plaatsing
ik beveel deze firma aan
top

16 września 2025

Ra solar

Heel goede uitleg, goede service, altijd bereikbaar.
Maken zelf jaarlijks een afspraak om alles te overlopen en geven goede uitleg .
Heel vriendelijk

29 sierpnia 2025

Bonjour,

Bonjour,
Voici quelques mois que nous avons fait installer des panneaux solaire chez nous. Nous avo s eu un très bon contact, un travaille bien effectuer et un suivi à la moindre question ou problème. A recommander si vous devez encore installer des panneaux solaire.

27 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej