Jeg købte en Cupra tavascan fra 2025 af Marcus hos RAF Motors. Det var en fantastisk oplevelse at blive mødt med så god en behandling og snak omkring bilen. Det gjorde hele købet meget professionelt... Zobacz więcej
Jeg købte en brugt Hyundai Ioniq 5 af Thomas i februar, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Thomas var nede på jorden og guidede os trygt gennem hele processen på en både profe... Zobacz więcej
Kæmpe anbefaling af Raf motors og specielt deres deres søde og rare sælger Andreas!!! Jeg har leaset min allerførste bil hos Raf og fik hjælp af Andreas. I og med det er min første bil havde jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Familie ejet virksomhed etableret tilbage i 1996, som sætter en ære i en god kundeoplevelse. Virksomheden er i dag blandt landets største, med forhandlingen af Nissan samt et stort udvalg af brugte biler. Vi holder til huse på Vejlevej 160 i Horsens. Landsdækkende service og reperation af biler. Altid gratis levering af biler i hele Danmark.
Vejlevej 160, 8700, Horsens, Dania
- nkh@rafmotors.dk
- rafmotors.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg købte en ny BMW 118D hos Andreas…
Jeg købte en ny BMW 118D hos Andreas Brandt-Nielsen, og han gav en super god service og alt gik lige efter planen, og jeg fik endda lov til at hente bilen 1 dag før Fordi det passede mig bedere.
5/5 stjerner her fra!
Det var som plejer en god oplevelse og…
Det var som plejer en god oplevelse og leasing af bil. Det var nemt og hurtigt med nogle gode sælger. Har kun haft en positiv oplevelse med Andreas og Nikolaj ved Raf.
Køb din bil et andet sted
Føj for en dårlig oplevelse at købe bil her!
Købte i december 2025 en brugt VW hos RAF Motors.
Forud for købet var jeg i god mundtlig dialog med den brugtvognsansvarlige om detaljer forud for købet da jeg ikke kunne komme og se bilen før købet.
Jeg blev lovet og garanteret at bilen ville være gennemgået, særligt for en lang række fejl jeg selv var bekendt med bilen kunne have på forhånd, samt at jeg ville kunne benytte mig af et værksted tæt på min bopæl da jeg kommer fra Sjælland.
Da jeg fik bilen leveret, var den ikke engang rengjort, fyldt med skidt om møg indvendigt, alle de fejl jeg havde fået forsikret de ville kontrollere bilen for var der desværre også, her er der tale om 10 fejl i alt. Meget åbenlyse fejl som ikke kræver værktøj eller mekanikeruddannelse for at konstatere.
Da jeg reklamere over fejlene er sælgeren så gået på orlov og jeg bliver sat i kontakt med indehaveren, og herfra går det så rigtig galt.
Der er ingen interesse i at hjælpe, alle fejl og mangler vil de nu kun hjælpe med hvis jeg fragter bilen på tværs af landet til dem, uden garanti for de vil udbedre. Jeg må selv betale for lånebil og ellers kan jeg få muligheden for at lade handlen gå tilbage.
Sagen er nu overdraget til bilklagenævnet og er under behandling.
RAF Motors kommer under sagens forløb med påstande om ting jeg skulle ha sagt, som aldrig er fundet sted.
Sælgeren der har solgt mig bilen, rækker endda pludselig ud til da de selv har smidt nogle papirer fra købet væk i håbet om jeg lige vil underskrive igen, fuldstændig uvidende om at sagen ligger for klagenævnet. Her bekræfter vedkommende endda vores eksisterende aftale, som indehaveren ikke vil vedkende sig, men da jeg nævner at sagen er i klagenævnet nu, så vil han ikke bekræfte noget mere.
Håber mit indlæg kan hjælpe potentielle købere til at få en bedre oplevelse et andet sted og ikke vælger RAF Motors.
God oplevelse at købe bil
God oplevelse at købe bil. Man blev hjulpet hele vejen og holdt informeret om det mindste undervejs.
⭐⭐⭐⭐⭐En virkelig god oplevelse
⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk oplevelse hos RAF Motors
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos RAF Motors og er super glad for min nye Mercedes EQB 250. Hele forløbet har været professionelt, trygt og uden bøvl.
En særlig stor ros skal gå til Marcus, som har været helt fantastisk fra start til slut. Han er imødekommende, ærlig og virkelig god til at forklare tingene, så man føler sig tryg i sit køb. Man kan mærke, at han går op i både bilen og kunden – det betyder meget.
Jeg kan kun anbefale RAF Motors, hvis du er på udkig efter en god bil og en seriøs forhandler. Har købt en del biler hos RAF og det er bestemt ikke sidste gang.
1000 tak for en super god sevice og…
1000 tak for en super god sevice og vejledning ved køb af 2 el biler. Vi er rigtig glade for dem ,og de kører perfekt.
Søde,rare og hjælpsomme sælgere.
Bilerne er pæne og fine til fair priser.
Super oplevelse
Vi købte en Kia ev6. Alt gik smidigt og Marcus som vi handlede med var en super flink og velvidende gut.
Da bilen skulle afhentes blev jeg tilbudt fuld gennemgang. Det afviste jeg da noget af glæden ved at få ny bil er at lære den at kende på egen hånd. Men fedt at Marcus havde taget sig tiden til det såfremt jeg havde haft et behov 😊
Bilen var hurtig klar efter vi underskrev slutseddel og jeg kørte hjem i min nye bil et par dage senere, det er ikke sidste gang vi handler hos Raf 😊
Helt fra køb til levering
Helt fra køb til levering. En dejlig og professionel oplevelse ,fra sælger til personalet
Bedste service og oplevelse !
Hej RAF !
Vi springer rammen og giver 6 stjerner
🌟 🌟🌟🌟🌟🌟
I får vores bedste anbefaling.
Vi er simpelthen, så glade for vores helt nye flotte el bil Nissan Micra. Den kører som en drøm.
En særlig stor tak til sælger
Andreas Fristed Brandt Nielsen, som er super dygtig og får en til at føle sig tryg hele vejen.
Vi glæder os til næste køb hos jer når den næste bil skal skiftes ud 🌟🌟💪😎
Men venlig hilsen
Brigitte Poulsen
Jeg købte en Skoda Fabia herfra efter…
Jeg købte en Skoda Fabia herfra efter at have sammenlignet flere steder, og det var helt klart det rigtige valg. Processen var enkel og tryg hele vejen igennem, uden pres og med klare svar. Servicen var venlig og professionel, bilen blev leveret som aftalt og lever fuldt op til mine forventninger. Jeg forstår godt, hvorfor så mange anbefaler dem, det kan jeg nemlig også.
god service og rare menensker
Fik nedslidte dæk med i stedet for det aftalte
Rigtig fin handleoplevelse og vi blev instrueret godt i bilen. Dog er vi lidt ærgerlige over, at når vi aftaler, at der følger let brugte vinterdæk med i prisen, at vi så får nogle helt nedslidte dæk, som ikke engang holder en sæson…

Odpowiedź od RAF Motors A/S
Top professionelt personale
En SÅ fin oplevelse at handle med RAF Horsens var i kontakt med alle sælgere igennem processen og de repræsenterede alle samme værdier. De står ved alle aftaler, både de skrevne og de mundtlige. Og er fortsat åben for dialog og support efter slutsedlen er underskrevet.
Et sted jeg med fornøjelse vil handle igen
Kæmpe ros til Nikolaj og Andreas fra RAF Motors!
Jeg ringede til RAF en torsdag eftermiddag og fik, med 5 minutters varsel, lov til at komme til en samtale med Nikolaj, omkring en leasingbil. Han var høflig, oprigtig, rar, faglig, forklarende og helt generelt en mega fin fyr, og jeg endte med at hente min bil mandagen efter.
Ydermere, så ringede jeg mandag og ville høre, om de kunne holde åbent lidt længere, så jeg kunne nå at komme til Horsens, hvorefter at Andreas siger “selvfølgelig kan vi det, du skal da have din bil!”. Han viste stor tålmodighed og faglighed, og lidt efter kl 18 er jeg kørt med min nye bil
Alle personer jeg har været i kontakt med ved RAF Motors, har været SÅ flinke og jeg ville varmt anbefale alle, at lease og/eller købe deres næste bil hos dem!
Fantastisk service
Vi købte vores første elbil hos RAF Motors i oktober. Det var nyt for os med el, men gennem 3 besøg i butikken og prøvekørsel af diverse biler, endte vi med at købe.
Vi har hele vejen igennem været super godt hjulpet af Marcus, som med tålmodighed og imødekommenhed fik svaret på alle vore spørgsmål. Vi har følt os holdt i hånden hele vejen igennem, og da der efter købet opstod en fejl meddelelse, var der hurtig hjælp på værkstedet.
Kæmpe anbefaling herfra - vi kommer klart igen.
Raf Motors er den bedste forhandler og det bedste værksted
Føler mig altid velkommen og det er hyggeligt at komme hos Raf Motors. Meget personligt og altid god service. Man føler sig som en del af en familie.
Fik en fantastisk løsning med en fin leasing bil.
Kan varmt anbefale Raf Motors.
Vi blev mødt af Marcus
Vi blev mødt af Marcus, da vi i september var ude og kigge på ny bil, vi vidste ikke meget om el-biler. Han var så venlig, og hjalp os godt på vej super god service men ikke på den der vildt irriterende sælger måde. Nede på jorden og normale gode samtaler og guiden. Vi købte en elbil hos Rafmoters og havde en super god oplevelse. Kan varmt anbefale!
Vi har haft en god oplevelse ved køb af…
Vi har haft en god oplevelse ved køb af vores nye Hyundai 6, Thomas Graugaard-Nielsen var rigtig behagelig og god formidler 👍
Fin service af Andreas
Fin service af Andreas. Hurtig opfølgning og god tid ved udlevering.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.