Bestilte og betalte for 2 madskåle, modtog 1, skrev derefter til deres kundeservice, men intet svar. Desuden var farven på skålen en helt anden end i virkeligheden. Så hokd jer væk!!
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilt mandag kl.23.50 d.10.04 2023 leveret onsdag morgen Kl.9.56 Hurtig levering. Alt var som det skulle være + en lille gave til marsvinende en lille pose knasebjørne fra jr farm🐹🐹🤗❤🐻 Håbe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget hurtig levering, og alt var godt undtagen selve papkassen min ordre blev leveret i. Den var gået i stykker flere steder, og det kan jo være transportens skyld, men der manglede fra start flere f... Zobacz więcej
Jeg lavede 2 ordre til hjemmelevering den 5. august 24. Jeg fik som altid den bedste service. Dog sker der bare nogle gang udefra kommende ting, der gør en handel udfordrende. Men begge mine ordre... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kun den bedst kvalitet til din kanin. Alle premium produkter til din kanin findes her.
Dane kontaktowe
Herstedvang 7A, 2620, Albertslund, Dania
- Kundeservice@rabbitpet.dk
- rabbitpet.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
God og hurtig ekspedition
Bestilte og et par dage efter fik jeg besked om at pakken var nået hen til pakkeshoppen hvor jeg kunne hente den. tak for en god oplevelse
Fremragende service og højkvalitets hø til kaniner
Jeg er super glad for den specialiserede service, I kan levere til kaniner. Det hø, jeg bestilte hos jer, var 'Luksus WPP Kanin & Gnaver hø', og det er af en kvalitet, jeg har ledt længe efter. Jeg er bestemt ikke skuffet, heller ikke mine kaniner. Det specielle ved dette hø er, at det er støvsuget, og stråene er ofte længere end normalt købehø, hvilket gør det ekstra attraktivt for mine kaniner.
Købsforløbet, levering og kundeservice har jeg ingen indvendinger til. Bestillingen var nem at gennemføre, og jeg modtog hurtigt en bekræftelse. Kundeservice var hurtig til at bekræfte ordren og informere om, hvornår pakken forventedes pakket og sendt samt leveret. Dette var meget betryggende.
Leveringen var meget forsvarligt indpakket i en papkasse og kom hurtigt. Jeg sætter stor pris på, at høet var godt beskyttet og ankom i perfekt stand.
Så på mine og kaninernes vegne, tak! Jeg vil bestemt handle hos jer igen og anbefale jer til andre kaninejere.
Altid suveræn service med at sende…
Altid suveræn service med at sende afsted hurtig..
Elendige vedr. Reklamationer
Jeg bestilte nogle tunneller, men fik leveret forkert størrelse.
Jeg fik forholdsvis hurtigt tilsendt en retur label, og sendte pakken retur 26.april, og nu har jeg så ventet lige siden (d.d = 8.juni) på at reklamationen bliver behandlet. For 2 uger siden fil jeg "hul igennem" og fik trods alt bekræftet at de havde modtaget pakken og lige ville følge op... Det er så ikke sket endnu.
De 2 stjerner gives for forholdsvis hurtig levering af mine varer i første omgang, og de varer som ikke var forkerte.
Fin service
Jeg modtog en leverance, der var gået i stykker. Efter kontakt med kundeservice fik jeg en ny leverance tilsendt. Tak for fin service
Altid lækre ting til vores Mille🥰👌
Altid spændende at handle med et nyt…
Altid spændende at handle med et nyt firma!
5 stjerner for en nem og overskuelig bestilling og hurtig levering 👍🏼
Her handler vi helt sikkert igen!
Absolut hurtig handel og lækre ting
Absolut hurtig handel og lækre ting. Ikke sidste gang at jeg handler her :)
Fik hurtig min bestilling og det var…
Fik hurtig min bestilling og det var som jeg forventede. en god hjemmeside med en grundig beskrivelse af varen
Stort udvalg af gode produkter til kaniner.
Stort udvalg af gode produkter til kaniner. Overskuelig og brugervenlig webshop.
Havde bestilt 13 kg hø
Havde bestilt 13 kg hø, var ikke med i ordren og har stadig ikke modtaget hverken hø eller tilbagebetaling.
RabbitPet havde lige de varer jeg…
RabbitPet havde lige de varer jeg skulle bruge så jeg kunne nøjes med at handle et sted.
Fine priser og rigtig hurtig levering.
Min datters hamster elsker det nye sand…
Min datters hamster elsker det nye sand så tusinde tak for den hurtige afsendelse fra jer
👍👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀😀
Hurtig levering og godt udvalg👍😃
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.