Ben erg tevreden over de castorolie, dit is mijn eerste product van Puturals, er gaan er zeker meer volgen, heerlijk, puur en nog betaalbaar!
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn laatste contact met Puturals liep via Mira, die enorm vriendelijk en uitermate behulpzaam was. Mijn e-mails beantwoordde zij heel snel en adequaat. De omruiling van een door mij verkeerd gekoze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lavendelwater besteld, erg fijn spul, spuit het 's avonds op mijn kussen voor het slapen gaan, geeft weldadige rust!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Puturals geloven we in de kracht van de natuur en puurheid. Onze missie is om hoogwaardige, natuurlijke producten aan te bieden die bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven. Onze reis begon met het ontdekken van de vele voordelen van essentiële oliën. We waren verbaasd over hoe deze pure, krachtige producten onze gezondheid en welzijn konden verbeteren. Dit inspireerde ons om verder te gaan en onze productlijn uit te breiden met andere natuurlijke remedies, waaronder draagoliën, boters, hydrosols, waxen en scrubs. Bij Puturals staan we altijd klaar om je te helpen. Of je nu op zoek bent naar aanvullende informatie over onze producten of ondersteuning nodig hebt bij het vinden van het juiste product voor jouw behoeften, wij zijn er voor je. Onze klantenservice staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Wij zijn dankbaar voor je vertrouwen en verheugd om je op je gezondheids- en welzijnspad te begeleiden. Bedankt voor het bezoeken van onze Trustpilot profielpagina.
Dane kontaktowe
Vlaardingweg 62, 3044CK, Rotterdam, Holandia
- support@puturals.nl
- puturals.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Ben erg tevreden over de castorolie
Lavendelwater besteld
Goede producten voor een redelijke…
Goede producten voor een redelijke prijs & snel verzonden!
top bedrijf
ben zeer goed en snel geholpen ,verzending en verpakking ook dik in orde ,producten ook van zeer goede en hoge kwaliteit
Mooi assortiment in de webshop
Mooi assortiment in de webshop. Snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Top!
ik heb een paar keer besteld,een keer…
ik heb een paar keer besteld,een keer liep het fout door de transporteur,mijn bestelling was stuk geraakt,terug contact opgenomen .Zeker een aanrader voor iedereenmet de verkoper,direkt terug een nieuwe zending aangemaakt en heb niet lang moeten wachten vooraleer ik mijn bestelling in ontvangst mocht nemen.Ik zou deze firma heel graag willen bedanken voor de hele goede service,uitleg;aanrader voor iedereen!!!!!!!!
Enorm fijne kokosolie voor onze…
Enorm fijne kokosolie voor onze newborn’s baby huidje bij Puturals kunnen scoren!! Wij zijn zo tevreden dat we voor onze oudste dochter ook zijn overgestapt. Puturals Kokosolie is nu onze favoriet na het douchen van onze meiden. Zeker een aanrader!!
De producten zijn puur natuur
De producten zijn puur natuur. Precies wat ik nodig heb. Niet meer en niet minder.

Service van Puturals…
Mijn e-mails beantwoordde zij heel snel en adequaat.
De omruiling van een door mij verkeerd gekozen olie was totaal geen probleem en werd onmiddellijk in werking gesteld. Mijns inziens een top service die je helaas nog maar weinig tegenkomt. Voor mij een reden om als uitermate tevreden klant trouw te blijven aan Puturals!

Kwaliteit!
Voor de derde keer besteld.
Producten zijn top! Ik ben heel erg tevreden. Levering is ook erg snel.
Kerst besteld en een dag later in huis.

Betrouwbare kwaliteit
Makkelijk met bestellen. Snelle levering en betrouwbare kwaliteit. Dit product helpt ook echt.

Odpowiedź od Puturals
Super producten van goede kwaliteit
Super producten van goede kwaliteit. Bij andere merken betaal ik vaak veel te veel voor een beetje olie of rozenwater. Bij Putural is het betaalbaar, en dat vind ik top! Daarom blijf ik ook terugkomen bij dit merk. Ik vind de combinatie van prijs en kwaliteit erg belangrijk; Putural heeft beide.
Ik ben superblij...
Ik ben superblij met mijn ontvangen bestelling. Puturals heeft mij op tijd en keurig voorzien van de pure Batana-olie, die ik inmiddels al een tijdje gebruik met goede resultaten.
Vanaf het begin dat ik klant werd heb…
Vanaf het begin dat ik klant werd heb ik alleen maar positieve ervaring met Puturals. Bij vragen is er snel contact en wordt er goede medewerking geboden. Echt heel fijn. En niet onbelangrijk natuurlijk is het de producten die ze verkopen, ik ben daar een grote liefhebber van. Heerlijke biologische natuurlijke producten die een ieder zijn/haar lichaam zou mogen gunnen. Puturals verrast je ook regelmatig met leuke kortingen (kortingscodes) op bestellingen. Dat is altijd mooi meegenomen! Kortom een tevreden klant!
Super blij met de essentiële oliën
Super blij met de essentiële oliën, en de snelle service ondanks de drukte van het jaar. Fijn winkelen voor pure producten : D
Ik ben zeer tevreden over het product
Ik ben zeer tevreden over het product. Het voelt zacht en natuurlijk aan, en mijn huid reageert er goed op.
Ook de levering verliep vlot.
Snelle levering en fijne omschrijving…
Snelle levering en fijne omschrijving van de producten.
Wat is de castor olie een fijn product. Samen met de frankincense ook heel fijn voor mijn littekens.
Heel goed product
Heel goed product, goede prijs en zeer snel bezorgd!

Odpowiedź od Puturals
Snel geleverd, castorolie is top
Snelle levering, producten waren goed verpakt. De castorolie is top, die heb ik nu voor de tweede keer besteld. De black seed olie en Aloëveraboter moet ik nog proberen.

Odpowiedź od Puturals
Ik heb mijn bestelling op tijd gekregen…
Ik heb mijn bestelling op tijd gekregen voor mijn verschillende oliën voor de huid. Heb ze gelijk geprobeerd echt zacht voor de huid. Is voor herhaling vatbaar

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.