Virkelig god service og flot kvalitet. Jeg har netop bestilt et vedhæng med min nu afdødes hund poteaftryk som evigt minde. Jeg havde fat i kundeservice da jeg var itvivl hvilket aftryk der var... Zobacz więcej
Virkelig god service Jeg havde bestilt et vedhæng og kæde. Der manglede desværre noget af teksten på bagsiden. Sendte en mail med billede og med det samme var der svar tilbage og allerede en ny på vej... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Personlige smykker betyder bare mere ♥️ Vores mission er at bringe mennesker tættere sammen ved at gøre det muligt at holde de kæreste minder i live og bære dem tæt på hjertet ♥️ Gratis indgravering på for- og bagside | Gratis udkast inden køb | Gratis levering | Dansk virksomhed med hjertet på rette sted ♥️
Hyldevang 2, 7323, Give, Dania
- hej@oendig.dk
- oendig.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig god service og flot kvalitet
Virkelig god service og flot kvalitet.
Jeg har netop bestilt et vedhæng med min nu afdødes hund poteaftryk som evigt minde. Jeg havde fat i kundeservice da jeg var itvivl hvilket aftryk der var bedst til det. Her leverede Ønding virkelig hurtigt og kvalificeret svar og bedømmelse.
Jeg bestilte med det samme smykket, og bad om et udkast inden. 2 dage senere lå det smukkeste vedhæng i min postkasse.
Det levede fuldstændig op til mine forventninger og mere til. 🤩
Virkelig god service Jeg havde bestilt…
Virkelig god service Jeg havde bestilt et vedhæng og kæde. Der manglede desværre noget af teksten på bagsiden. Sendte en mail med billede og med det samme var der svar tilbage og allerede en ny på vej. Så flot service
Virkelig god service
Virkelig god service
Jeg havde bestilt et vedhæng og skrevet forkert i bestillingen og alligevel tilbyder firma at sende en ny ub med den rigtige tekst
Tak 🙏
Super oplevelse
Super oplevelse med at bestille et smykke fra Øndig. Jeg fik graveret et billede af min afdøde hund, og fik tilsendt et udkast inden jeg bestilte, så jeg var sikker på at resultatet blev som ønsket. Kundeservice var super god og bestilling og levering gik helt uden problemer.
Tak for en god oplevelse og et flot smykke <3
Jeg har haft en helt fantastisk…
Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse!
Fra første kontakt, har servicen været i absolut topklasse. Øndig har været utrolig imødekommende, professionelle og så søde gennem hele forløbet med, at designe et smykke til en gave, jeg har bestilt.
De har taget sig tid til at lytte til mine ønsker, så resultatet bliver helt personligt og unikt.
Jeg har endnu ikke modtaget smykket, men jeg glæder mig helt vildt til at se det færdige resultat – og hvis det bare matcher den service, jeg har oplevet indtil nu, så kan det kun blive fantastisk.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller herfra. De varmeste anbefalinger herfra!
Julie
Service i topklasse
Service i topklasse. Min kæreste havde bestilt en kæde med vores datters fodaftryk, men fik den bestil uden tekst bagpå. Efter lidt tid kunne jeg mærke jeg var ærgerlig over ikke at have det.
Så jeg skrev og spurgte om det var en mulighed at sende den ind og få graveret i den. Nu har jeg den fineste kæde med aftryk og tekst bagpå 🙏
Super smukke smykker
Super smukke smykker. 😍
Der var godt nok en lille fejl på det ene smykke, men kundeservice var lyn hurtig til at svare på min henvendelse. Og inden for 1 time eller 2 modtog jeg en besked om at de har lavet en ny og den allerede er på vej 😍 Det er menneskeligt at fejle og så er det bare skønt med så fantastisk service!
Rigtig fin service med forhåndsvisning af smykket inden bestilling
Rigtig god service i bestillingsprocessen med hurtig opfølgende hjælp ved afklarende spørgsmål.
Super fint færdigt produkt...
der vakte stor glæde 😁
Super god service!
Jeg havde en super gode oplevelse hos Øndig. Jeg skulle bestille en julegave til min mor af deres to hundes poteaftryk til to vedhæng. Havde dog svært ved at få lavet nogle ordenlige aftryk. Skrev derfor til deres kundeservice, hvorefter de ved hjælp af to billeder af poterne kunne sende det ind til deres grafiker. Fik de fineste billeder tilbage, som var klar til gravering, jeg skulle blot bekræfte og betale. Virkelig god service!
Service over norm ❤️
Service over norm ❤️
Vi bestilte et smykke af vores sene datters fodaftryk, som grundet lemfældig håndtering af fragtfirmaet blev stjålet på vores dørtrin. Øndig sendte et helt nyt smykke uden beregning. Det er ikke alene fremragende service men også udtryk for menneskelighed. Bravo!
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg modtog først et smykke med min søns tegning, hvor indgraveringen desværre var utydelig. Vi kommunikerede lynhurtigt på Messenger, og Øndig sendte et nyt smykke til mig med det samme.
God service og smukt design
Jeg ville gerne have et design der ikke var muligt at bestille på hjemmesiden. Så jeg skrev en besked, og de svarede hurtigt tilbage at det sagtens kunne lade sig gøre. Jeg sendte dem billeder og dagen efter havde de et udkast klar. 2 dage senere var det leveret i postkassen. Og det er lige så smukt som jeg havde håbet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har bestilt for 2. Gang nu. Alt spiller bare. Der er lynhurtigt svar, hurtigt udkast på forespørgsel, lyn hurtig levering. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk!
Jeg har idag modtaget mit personlige smykke. Det smukkeste og mest unikke 🫶🏼
Tak til Øndig og for god service.
Jeg har bestilt et smykke hos jer med…
Jeg har bestilt et smykke hos jer med min laban som hvalp og det er så godt lavet og jeg er en meget tilfreds kunde og det er ikke sidst gang jeg køber noget hos jer ❤️❤️💕💕 og i har så mange fine halskæde og den halskæde jeg bestiller til januar og jeg glæder mig meget fordi hende der har lavet den det med at laban sidder i sneen det har hun fået med så dygtig❤️❤️🥰🥰og at laban sidder med sin seddel på og sine fine lygte på hvor laban er en stor flot dreng mit hundenbarn ❤️❤️💕💕🐶🐶
Fantastisk
Øndig leverer ikke kun et vanvittigt flot stykke arbejde, deres kundeservice er helt i toppen. Hvis alle bare gjorde sådan som dem. Mindblowing!!
Tak for jer🙏
God service, og pænt smykke
Jeg skrev først ind til dem for at finde ud af hvordan smykket vil se ud og de sendte input hvordan det kom til at se ud hvor efter jeg bestilte et. desværre belv første pakke væk i posten, jeg skrev en besked til dem på facebook og samme dag sendte de en ny pakke og om aften lå den i min postkasse, det kalder jeg famne service!
Derudover er smykket rigtig fint med billede og pæn gave æske! jeg er bestemt ikke skuffet!
Fik lavet et smukt personligt smykke…
Fik lavet et smukt personligt smykke med mit barns hånd og fodaftryk. Havde nogle ideer til gravering bagpå og fik rigtig god vejledning og service.
Smukkeste halskæde af min kanin
Har bestilt den smukkeste halskæde af mine søde lille pige (kanin) som desværre gik bort i sidste uge. Glæder mig til at modtage den - har fået den bedste service.

Odpowiedź od Øndig.dk
Fantastisk service og hurtig hjælp
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Øndig. Jeg skulle bestille en gave til min veninde, da hendes hund desværre er gået bort. Øndig var utrolig hjælpsomme og hurtige til at svare, de satte gang i ordren med det samme og gjorde alt for, at jeg kunne nå at få gaven klar i tide.
Jeg er meget imponeret over deres service og venlighed, og kan varmt anbefale dem til andre.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.