Ik had wel wat vragen rond voedingsschema en prijs en werd heel grondig en snel geïnformeerd. Mijn plan werd aangepast zonder enig probleem. En onze hond die heel kieskeurig is, eet onmiddellijk zijn... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Floydje krijgt nu ongeveer 3 weken de snoepjes tegen Allergieën-jeuk. Ik zie zeker verbetering, hij is rustiger geworden, ook had hij korsten op zijn neus die aan het verdwijnen zijn. Zijn ontlasting... Zobacz więcej
Pakket werd vroeger verstuurd dan overeengekomen, aangezien ik het de week voor 16 augustus had verwacht. Enkel vakantiealternatief. Is dan nog wel nog enkele dagen bij Bpost blijven hangen. Leve... Zobacz więcej
Onze Teckel van 7 maanden liep niet meer gelijk naar zijn voerbak en at minder. Proef bestelling in zijn voerbakje gedaan. Kwam binnen na een wandeling, neus omhoog, snuffelen en gelijk naar zijn... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Ben zo blij deze voeding gevonden te…
Ben zo blij deze voeding gevonden te hebben. Maya vindt het super lekker. Is aangepast aan haar dieet en het wordt op tijd opnieuw toegestuurd dus geen zorgen meer.
Het proefpakket is prima aangekomen
Het proefpakket is prima aangekomen, keurig ingepakt en zonder vertraging, er zit ok etiket op wat de gewenste de samenstelling is geweest, prima service. Nog belangrijker, de hond vond het heerlijk.
Goedgekeurd door Faye, ALD
Deze morgen eerste portie gegeven aan Faye, Australian labradoodle van 4 jaar. In 1-2-3 was alles op, andere brokjes blijven dikwijls 3 dagen staan. ‘s avonds krijgt ze wel dego meat, vers vlees (diepgevroren) met groenten, wat ook vlot wordt opgegeten.
De brokjes zien er zeer smakelijk uit en ruiken heerlijk.
Uitstekende bestelervaring en…
Uitstekende bestelervaring en supersnelle levering. Meer moet dat niet zijn!
Langharige teckel reageert fantastisch op bobiotic anti jeuk
Onze teckel langhaar van bijna 2 jaar had veel last van jeuk en poten likken. Andere soorten voer geprobeerd maar dat hielp niet. Vermoeden is een pollen allergie. Zijn met bobiotics anti jeuk begonnen. Fantastisch hoe de hond hierop reageert. Hij heeft helemaal geen jeuk meer en likt sporadisch nog aan zijn poten.
Mvg, Paul
ik heb het proefpakketje genomen voor…
ik heb het proefpakketje genomen voor ons qisha en ze smulde alles direct op ook voor onze andere hond Inaya smulde het direct op , het heeft voor allebei gesmaakt dus ikke heel happy
ik ga het eten bestellen
Heb dit produkt gisteren besteld en…
Heb dit produkt gisteren besteld en vandaag was het al geleverd super vind ik dit zo een snelle levering
Al veel verschillende hondeneten…
Al veel verschillende hondeneten geprobeerd maar onze hond wou het niet bij de brokjes van purebob dacht ik ok ook eens proberen en ja echt waar het was haar smaak ik zou zeggen zeker eens proberen
Netjes verpakt en mooi op tijd…
Netjes verpakt en mooi op tijd verstuurd! We gaan het testen
Heel bij met deze producten!
Nu al meerdere keren de kauwsnoepjes tegen jeuk besteld, en het helpt echt! Voor de 2e keer nu de heup en gewrichten-snoepjes erbij, die helpen ook. Mijn Jack Russel van 15 rent weer naast de fiets, ongelofelijk! Eerst kwam ze bijna haar mand niet meer uit.
Eindelijk heeft onze moeilijke eter…
Eindelijk heeft onze moeilijke eter gevonden wa hij lust .baasjes ook blij dat we geen nutteloos eten hebben staan .
Snel bezorgd en mijn kieskeurige dames…
Snel bezorgd en mijn kieskeurige dames hebben het proefpakket snel opgegeten
Niet bezorgd !!!!
Volgens post .nl bezorgd !!!!maar heb niks ontvangen,dus kan geen oordeel geven
Onze Anna lust de brokjes niet…
Onze Anna lust de brokjes niet…. helaas, ga ze nog proberen te mengen met haar vertrouwde brokjes , maar onze shih tzu trapt er denk ik niet in.
Eenvoudige bestelling en snelle…
Eenvoudige bestelling en snelle bezorging van het proefpakketje.
Vriendelijke,fantastische hulp,geen vraag was hen te veel en direct antwoord
Het is ongeloofllijk hoeveel uitleg via Whatsapp werd gegeven,heb dit nooit meegemaakt. Het was zeker geen pushen dat ze deden. Heel vriendelijk en geen vraag te veel. Kheb 4 hondjes die jeuk hebben, khoop dat die snacks zullen helpen,maar dit laat ik jullie zeker later weten,hoe het met hen is...
perfekte levering
kreeg na mijn bestelling gelijk leuke appjes, produkt ook heel snel binnen
Toen ik het pakje opende dacht ik ..
Toen ik het pakje opende dacht ik ... oeps dit gaat hij niet lusten want met die warme dagen verloopt het eten al moeilijk. Toch deed ik het in zijn kommetje en jawel ... buikje mooi rond gegeten en kommetje bijna mee opgegeten. Super blij
Hele goede ervaring met Purebob
Hele goede ervaring met Purebob. Je wordt super op de hoogte gehouden van de levering van je pakket door middel van een appje!
En snel geleverd! Ik zal hier zeker nogmaals bestellen.
Doświadczenie Trustpilot