Ik had wel wat vragen rond voedingsschema en prijs en werd heel grondig en snel geïnformeerd. Mijn plan werd aangepast zonder enig probleem. En onze hond die heel kieskeurig is, eet onmiddellijk zijn... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Floydje krijgt nu ongeveer 3 weken de snoepjes tegen Allergieën-jeuk. Ik zie zeker verbetering, hij is rustiger geworden, ook had hij korsten op zijn neus die aan het verdwijnen zijn. Zijn ontlasting... Zobacz więcej
Pakket werd vroeger verstuurd dan overeengekomen, aangezien ik het de week voor 16 augustus had verwacht. Enkel vakantiealternatief. Is dan nog wel nog enkele dagen bij Bpost blijven hangen. Leve... Zobacz więcej
Onze Teckel van 7 maanden liep niet meer gelijk naar zijn voerbak en at minder. Proef bestelling in zijn voerbakje gedaan. Kwam binnen na een wandeling, neus omhoog, snuffelen en gelijk naar zijn... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Mijn hondjes zijn er super dol op
Mijn hondjes zijn er super dol op, snelle service, eergisteren proefpakket gehad gisterenavond bestelling gedaan en vandaag al geleverd
Hondjes dol gelukkig
Een echte aanrader hondenbaasjes
Online besteld
Online besteld, het gaat heel vlot je duid aan wat je wenst en hoeveel je wilt.De dag erop kreeg ik al een mailtje dat mijn pakje onderweg is en de volgende dag zat het in mijn brievenbus.
Top.
Juist het pakje binnengekregen en aan…
Juist het pakje binnengekregen en aan mijn hond gegeven ,hij vond het lekker.
Proefpakket dag na de bestelling reeds…
Proefpakket dag na de bestelling reeds ontvangen,
Lumi vind het heel lekker 👌
Snoupy is er zot van.
Snoupy is er zot van.
Blij dat ik terug eten heb gevonden voor hem want hij wou niks meer eten.
ja snelle levering en verse aangepaste…
ja snelle levering en verse aangepaste maaltijden
Tot mijn verbazing vonden mij honden…
Tot mijn verbazing vonden mij honden het proefpakket heel lekker met zalm .Hoeveel kost dat eten in grotere verpakking a.u.b.
Gisteren besteld
Gisteren besteld, vandaag geleverd met bpost.
Via Wattsapp uitleg waar het pakje zich bevindt.
Altijd correcte levering.
Nu zijn Wiske 14 jaar en Toby 2jaar weer tevreden.
De ervaring kan ik niet weergeven omdat…
De ervaring kan ik niet weergeven omdat ik niks heb ontvangen van de bezorgdienst Post.nl dit is niet voor het eerst hoor wat als het bederfelijke waar zou zijn geweest
Gaan jullie aktie ondernemen
Ik ben heel tevreden over Purebob.
Ik ben heel tevreden over Purebob.
De bestelling van de probiotica snoepjes liep heel vlot. 48u na het afronden van de bestelling had ik die al ontvangen. Je krijgt een handige update mbt de status van de levering via WhatsApp. Ons Maurice-tje vindt ze lekker en neemt ze makkelijk in. Het is nog iets te vroeg om de effectiviteit te beoordelen gezien hij ze pas inneemt. Ben benieuwd.
De eerst indruk van dit bedrijf is heel positief.
Geen opstootjes van jeuk meer...
Onze Gust had al een gevoelige huid sedert hij een pup was. Lang gezocht naar een oplossing, Apoquel en andere medicijnen geprobeerd. Die hielpen wel, maar ik voelde er me niet goed bij, uiteindelijk wordt de oorzaak niet aangepakt en het is bovendien nog duur ook.
Ben dan overgeschakeld op een uitgebalanceerd hypoallergeen dieet én dat kan de dag van vandaag heel vlot én met verse voeding. Toch bleef hij af en toe een opstootje hebben van jeuk. Op instagram zag ik de advertentie van Bobiotics (Pure Bob) en heb de brokjes geprobeerd.
Na enige tijd geen opstootjes meer, alleen een blij Gustje!
kennismakingspakket
Gratis proefpakket was snel en correct afgeleverd.
Onze hond is in elk geval enthousiast !!!
Bedankt
LM