Ползвам устройството повече от три години. Когато съм имала проблем, екипът за обслужване е винаги на линия и компетентно отговаря на очакванията ми. Новата версия 3.0 е по-добра - не се надрасква тол... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Изключително добро обслужване. Имам две устройства .С едното имах дребен проблем и след един кратък разговор по телефона, получих на пощата си код за смяна и адрес. Смениха ми го без проблем. Моята п... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I am extremely satisfied with the Pulze devices. Whenever there is an issue, the customer support team responds quickly and helps resolve it in the best possible way. I’d especially like to mention Di... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Устройствата са пълни боклуци.Нямам едно изкарало две години.Имам четири,които използвам дневно.Вече са три защото ми отказаха рекламация поради това ,че нямам касова бележка.Никога преди това не са я... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Добре дошли в Pulze!
Открийте по-богат вкус и повече удовлетворение с най-новото ни устройство за нагряване Pulze 3.0. С подобрена технология за въздушен поток и увеличена зона за нагряване, Pulze 3.0 е най-доброто ни устройство досега. Устройството се предлага в пет богати цвята и работи с нагреваеми тютюневи стикове или никотинови чаени стикове, проектирани ексклузивно за него. Просто плъзнете въртящото се капаче, поставете стика и включете устройството, за да се насладите на 5-минутна сесия, с неограничен брой дръпки. Pulze технология за нагряване е предназначена за употреба само от пълнолетни пушачи или потребители на никотинови изделия. Използването на продукти за нагряване на тютюн или никотинови изделия не е без риск.
Екип за обслужване на клиенти Pulze Care
Вашият екип за обслужване на клиенти Pulze Care е винаги в готовност и на разположение за всякакви въпроси относно Pulze! С радост ще помогнем от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 ч. Свържете се с нас на тел. 0800 80 001 (безплатно за всички оператори) или на имейл info@pulze.bg
Всяко Pulze устройство пристига с пълна гаранция за 24 месеца.
Устройство Pulze
КУПИ СЕГА W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Устройство за сега работи добре,но цигарите(стиковете) не ми допадат.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Апарата ми харесва и ме устройва, но може би екипа да разработи по-устойчив на повреди такъв. Хората от компанията са отзивчиви и любезни.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Zero issues with every problem I had and needed help with. Fast responses, truly customer satisfaction oriented.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Харесвам устройството леко и удобно но като забележка нагревателите имат някакъв проблем след няколко месеца им става нещо и не загряват цигарата но центъра за обслужване е на ниво много любезни и отзивчиви винаги са ведри и позитивни до сега не съм имала лоши впечатления

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
I like the device and the way it works. My only problem is that there are not too many shops selling sticks and I have to plan and always have it on stock at home.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Използвам 2 устройства. Доволна съм. Едното спря да нагрява. Обадих се на посочения телефон. Веднага ми го замениха с ново на удобно за мен място. Изключително коректно и любезно обслужване.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Супер доволен съм от центъра Ви за обслужване на клиенти.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Много внимателно отношение, бърза реакция и професионализъм.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Лесен за използване продукт. И на достъпна цена. Бързо, любезно и качествено обслужване от служителите.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Изключително съм доволна от избора на Pulze, защото преди това ползвах друго бездимно устройство. Доста бях притеснена, когато се получи проблем, но благодарение на навременната и адекватна помощ от страна на асистента (Георги М.) всичко се нареди благоприятно.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Extremely short device life, differences between products, different sticks quality, very bad distribution.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Доволен съм от устройството благодаря ви

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
The half of the devices aren't working wel more than couple of months.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Просто съм крайно разочарована, за пореден път устройството не нагрява 😫

Extremely bad device.
Device stop working after only one week.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Като цяло съм доволна, но отчитам като недостатък. След една или две цигари устройството се задръства и трудно го почиствам.

Odpowiedź od Pulze Bulgaria
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.