Hier al meerdere keren wat besteld. Het bestand wat ik had aangeleverd wordt goed gecontroleerd en waar nodig verbeterd. Ik deze keer iets sneller nodig als de opgegeven standaard levertijd en ook... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede en snelle service! Ze hebben ons geholpen met het uitkiezen van een bedrukking en het product. Vervolgens was het product binnen één week geleverd! Erg tevreden.
Beetje laat sleutelhangers besteld met opdruk. In prettig persoonlijk contact denkt Promofit goed mee en komen ze na wat ze beloven. En eindresultaat was net zo mooi als op het plaatje.
We hebben pennen besteld waarop ik een logo wilde met tekst. Los aangeleverd en zij hebben me een mooi voorstel gemaakt. Bij andere bedrijven moest ik alles kant en klaar aanleveren maar ik ben geen h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca gadżetów reklamowych
- również w kategorii:
- Druk cyfrowy
- Odzież z nadrukami
- Sklep z artykułami promocyjnymi
Napisane przez firmę
Promofit is dé specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken. Wil je jouw merk effectief onder de aandacht brengen? Bij Promofit vind je een breed assortiment aan producten die je kunt laten bedrukken met jouw logo, slogan of boodschap. Van pennen, mokken en tassen tot luxe giveaways, notitieboekjes, keycords en USB-sticks – wij hebben alles om jouw bedrijf te laten opvallen. Dankzij onze moderne bedrukkingstechnieken, zoals zeefdruk, tampondruk, full-color print en lasergravure, zorgen we voor een haarscherpe en duurzame opdruk. Zo creëer je een professionele en herkenbare uitstraling voor jouw merk. Of je nu een kleine oplage nodig hebt of een bulkbestelling plaatst, wij garanderen een snelle levering en uitstekende service. Promofit biedt een breed assortiment aan promotieartikelen en relatiegeschenken met hoogwaardige bedrukking voor een professionele uitstraling. Wij staan bekend om onze snelle levering en persoonlijke service, zodat je altijd op tijd je bestelling in huis hebt. Daarnaast hebben we diverse duurzame opties voor milieubewuste promotie, zodat je verantwoord en groen kunt ondernemen. Onze producten zijn perfect voor beurzen, evenementen, zakelijke geschenken en marketingcampagnes. Of je nu jouw medewerkers wilt verrassen met een origineel cadeau of je zichtbaarheid wilt vergroten met bedrukte giveaways, bij Promofit ben je aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en ervaar zelf onze topkwaliteit en service. Twijfel je over welk product het beste bij jouw merk past? Ons deskundige team helpt je graag met persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Ben je tevreden met je bestelling? Laat een review achter en deel jouw ervaring. Jouw feedback helpt ons om onze service en producten continu te verbeteren. Samen maken we van jouw promotiecampagne een succes!
Dane kontaktowe
Pauvreweg 22, 4879NA, Etten-Leur, Holandia
- 076-5018225
- sales@promofit.nl
- promofit.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Er wordt gedaan wat is afgesproken.
Er wordt gedaan wat is afgesproken..
Netjes product en vlotte levering.
Goed en laagdrempelig contact.
TOP!!
Goede service, ruime keuze in producten, goed geadviseerd en vriendelijk te woord gestaan door het team, kortom TOP!
Bestelling Niet Aangekomen door interne fout.
Banjes een maand van tevoren besteld en wekelijks contact gehad of t geld binnen was ect. ect.
Einde van de rit hebben ze door een interne fout de bestelling verpest en kan er 1 week voor het evenement niks meer aan gedaan worden.
De 2e ster is voor het alternatief wat ze aanbieden, maar eigenlijk is dat gewoon 3 keer niks.
Volgende keer gaan we gewoon een mooie korting op de bestelling vragen of naar een andere partij toe.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Ik ben goed geholpen. De bedrukte balpen is mooi en schrijft goed.
Doświadczenie Trustpilot