Hier al meerdere keren wat besteld. Het bestand wat ik had aangeleverd wordt goed gecontroleerd en waar nodig verbeterd. Ik deze keer iets sneller nodig als de opgegeven standaard levertijd en ook... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede en snelle service! Ze hebben ons geholpen met het uitkiezen van een bedrukking en het product. Vervolgens was het product binnen één week geleverd! Erg tevreden.
Beetje laat sleutelhangers besteld met opdruk. In prettig persoonlijk contact denkt Promofit goed mee en komen ze na wat ze beloven. En eindresultaat was net zo mooi als op het plaatje.
We hebben pennen besteld waarop ik een logo wilde met tekst. Los aangeleverd en zij hebben me een mooi voorstel gemaakt. Bij andere bedrijven moest ik alles kant en klaar aanleveren maar ik ben geen h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Dostawca gadżetów reklamowych
- również w kategorii:
- Druk cyfrowy
- Odzież z nadrukami
- Sklep z artykułami promocyjnymi
Napisane przez firmę
Promofit is dé specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken. Wil je jouw merk effectief onder de aandacht brengen? Bij Promofit vind je een breed assortiment aan producten die je kunt laten bedrukken met jouw logo, slogan of boodschap. Van pennen, mokken en tassen tot luxe giveaways, notitieboekjes, keycords en USB-sticks – wij hebben alles om jouw bedrijf te laten opvallen. Dankzij onze moderne bedrukkingstechnieken, zoals zeefdruk, tampondruk, full-color print en lasergravure, zorgen we voor een haarscherpe en duurzame opdruk. Zo creëer je een professionele en herkenbare uitstraling voor jouw merk. Of je nu een kleine oplage nodig hebt of een bulkbestelling plaatst, wij garanderen een snelle levering en uitstekende service. Promofit biedt een breed assortiment aan promotieartikelen en relatiegeschenken met hoogwaardige bedrukking voor een professionele uitstraling. Wij staan bekend om onze snelle levering en persoonlijke service, zodat je altijd op tijd je bestelling in huis hebt. Daarnaast hebben we diverse duurzame opties voor milieubewuste promotie, zodat je verantwoord en groen kunt ondernemen. Onze producten zijn perfect voor beurzen, evenementen, zakelijke geschenken en marketingcampagnes. Of je nu jouw medewerkers wilt verrassen met een origineel cadeau of je zichtbaarheid wilt vergroten met bedrukte giveaways, bij Promofit ben je aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en ervaar zelf onze topkwaliteit en service. Twijfel je over welk product het beste bij jouw merk past? Ons deskundige team helpt je graag met persoonlijk advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Ben je tevreden met je bestelling? Laat een review achter en deel jouw ervaring. Jouw feedback helpt ons om onze service en producten continu te verbeteren. Samen maken we van jouw promotiecampagne een succes!
Dane kontaktowe
Pauvreweg 22, 4879NA, Etten-Leur, Holandia
- 076-5018225
- sales@promofit.nl
- promofit.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer vriendelijk geholpen door Martin
Zeer vriendelijk geholpen door Martin, en snelle levering!

Odpowiedź od Promofit
Mooie netjes afgewerkte magneet platen…
Mooie netjes afgewerkte magneet platen op tijd geleverd

Zeer fijn bedrijf
Zeer fijn bedrijf! Allereerst zijn ze zeer behulpzaam bij het maken en meedenken voor wat betreft het ontwerp. De communicatie is snel, duidelijk en vriendelijk.
De levertijden zijn precies zoals aangegeven. In ons geval was er een kleinigheidje mis gegaan bij de levering. Dit werd snel en vakkundig opgelost.
De kwaliteit van het product was zeer goed!
Ik zou dit bedrijf en zijn producten dan ook zeker aanbevelen

Vriendelijke klantenservice
Vriendelijke klantenservice, en goede snelle service. Uitstekende kwaliteit, en voldoet aan beschrijving en afbeeldingen.

Thank you
Quick delivery, good quality, and very good costumer service.

Fijn bedrijf!
Goede en duidelijke communicatie, snelle levering en goede producten tegen een eerlijke prijs.
Aanrader!

Odpowiedź od Promofit
Binnen no-time had ik een drukvoorbeeld…
Binnen no-time had ik een drukvoorbeeld in de mail en 2 dagen later werden mijn nieuwe pennen bezorgd. Hele fijne service en mailcontact met Martin gehad. Zodra deze 500 pennen op zijn, ga ik hier zeker weer bestellen. Aanrader!

Prima service
Prima service, online en telefonisch, overleg mogelijk over design met een snelle levertijd.
Dank voor het meedenken.

Odpowiedź od Promofit
Uitstekende koeltassen en topservice!
Wij zijn ontzettend tevreden met de koeltassen die we hebben besteld. De levering was verrassend snel, en de communicatie verliep prettig en vlot. Daarnaast was het fijn dat we konden kiezen uit een ruim assortiment, waardoor we precies de juiste tassen hebben gevonden. Al met al een geweldige ervaring – zeker een aanrader!

Odpowiedź od Promofit
Mooie pins en goede kwaliteit
Mooie pins. Stevige kwaliteit en snel geleverd

Snel en correct geleverd
Snel en correct geleverd
De goederen werden goed verpakt en zorgzaam bezorgd.
De kwaliteit ziet er behoorlijk goed uit.

Odpowiedź od Promofit
Ontzettend blij met de geleverde…
Ontzettend blij met de geleverde producten!!! En de klantenservice was geweldig!!! Ik bestel er in de toekomst zeker nog mee!

Duidelijk en snel contact
Duidelijk en snel contact met Gite. Blij met eerste levering en er zullen er zoals gezegd al snel meer volgen. Fijn en snel schakelen daar houden we van bij een partner als Promofit.
Mokken met bedrukking prachtig
Mokken besteld. Het ontwerp van de bedrukking was eerst in een te lage resolutie. Daardoor zou er een heel klein plaatje op komen. Werd goed teruggekoppeld en verbeterd. Uiteindelijk prachtig bedrukking in full color.
Vlotte service en snelle levering
Topservice!
Topservice!
We waren niet tevreden over de kwaliteit van onze bestelling bedrukte kerstballen.
Ze hebben meteen gebeld om zich te excuseren en een oplossing gezocht: nieuwe, betere ballen aangekocht en bedrukt en de week nadien geleverd. Kosteloos.
De tweede zending van heel goede kwaliteit.
Doświadczenie Trustpilot