Der har ikke været andet med afbrydelser 20-30 gange over de sidste 1/2 år. Derfor en stjerne vi modtager ingen kompsrion for alt den ulempe ingen internet og ingen TV 🥶🥶 Jeg har ringet til jer mi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
GlobalConnect har installeret fiberforbindelse til vores hus. Arbejdet er udført godt og uden bøvl eller gener for os. De svarer hurtigt på henvendelser og spørgsmål. De skulle bryde asfalten op foran... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En helt igennem outstanding oplevelse i forbindelse med etablering af fibernet!! Efter en håbløs proces med den førstevalgte udbyder, gik Marianne (leder af deres kundecenter) ALL IN på at hjælpe o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bureaukratiske forretningsgange fra kontrakt, gravning, fremføring af fiber, tilslutning af box samt installation af providor. Blot et flueben der er glemt gør at resten af kæden for problemer. Ta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
GlobalConnect Privat er optaget af, at alle borgere i Danmark får adgang til lynhurtig internet via fiber. Vi vil tilbyde den bedste løsning, så vi sikrer, at du kan udnytte alle de digitale fordele. Kort sagt: Lad GlobalConnect Privat være din digitale vej til super-hurtigere internet.
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jeg fik fin behandling, vedkommende var hurtig til at forstå problematikken og få løst problemet

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Bestilte fibernet til vores nye hus i sommeren 2023 for at være sikker på at installationen var på plads ved indflytning i november 2023.
Det har taget langt over 1 år inden det er lykkedes at få installationen på plads, helt håbløs service.
Undervejs har vi fået 5 forskellige datoer og 9 mails om at huske "at tænde for boksen da fiberforbindelsen er aktiv" (trods der intet var sket).
Hver gang man kontakter kundeservice får man et høfligt svar, men der sker intet. En ting er at de åbenbart kan udføre det arbejde som de har lovet (og er blevet betalt for) men at de 9 gange sender mails om at nu er det færdigt er jo nærmest en hån mod kunden.
Nu er det endeligt lykkedes at få forbindelsen etableret.
Kritikken er ikke rettet mod de montører der har været på besøg, de har været helt i top; men firmaet har absolut ikke styr på deres sager.
Så hvis du har andre alternativer så vælg en anden end GlobalConnect.

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Jeg har i årevis som mindre virksomhed brugt globalconnect. det har kostet mig 2000 kr om måneden at få en forbindelse 100/100mbit. Jeg troede ikke jeg havde andre muligheder for, at få en fast forbindelse. For jeg havde søgt hos ex andre udbydere, men det var der og idag har jeg 1000/500 til 350 kr om måneden. Tænk sig at der blev grinet da jeg forhørte mig om der var mulighed for at at få ændret prisen hos Globalconnect. jeg spare nu over 20000 kr om året.. Et ord øv! for et selskab. Jeg håber at der er andre der læser denne besked og dropper det griske firma. mvh Per
Ps det var Fast speed der kunne levere til min adresse.

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Da den boligforening jeg bor i, havde lavet en aftale med global Connect, blev man tvunget derover. De skulle så havde adgang til ens lejlighed på en bestemt dato ved enten at være hjemme eller lægge en nøgle hos viceværten. Der bliver lagt en nøgle hos viceværten, men intet sker på den aftalte dato de selv havde sat og krævet gebyr på hvis de ikke kunne komme ind i leiligheden. Nu sidder jeg så her 2 måneder efter, og ringer selv til dem før de opfatter at de ikke har sat det op i min lejlighed, og sidder uden net fra 1/1-25. jeg skriver til dem at det ikke kan være rigtigt at, man kan tillade sig sådan noget sjusk, hvor man bare får et koldt og standard svar med at det var en fejl og de havde 100 lejligheder at tage sige af den dag

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Jeg blev tvunget over på Globalconnects fiber, da de havde leveret et bedre "tilbud" end vores tidligere leverandør, til boligselskabet. Efter at have taget forbindelsen i brug, viser en speedtest at jeg får mellem 7 og 10% af hvad jeg betaler for.
For at få en fejlsøgning i gang, skal man igennem enorme mængder af gøgl. Efter min originale anmeldelse på 1 stjerne, blev jeg kontaktet af GlobalConnects kundeservice og i fællesskab fandt vi frem til fejlen. Så åbenbart er det en hurtigere vej.

Global connect professionelle medarbejdere
Helt modsat Yousee og TDC
Global Connect følger op på om fejl rettes og vender tilbage til mig/kunden

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Fået en fantastisk hjælp, de besidder en utrolig kompetence, og man føler man bliver båret igennem.
Det er dejligt at de uddeler deres store ekspertise, så man kan få, en stor set umulig sag igennem på teknik.

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Et konkurrerende telefonselskab gravede vores knap et år gl. internetforbindelse over for en uge siden. Vores aktuelle selskab Norlys der leverer "Internet 1000" måtte jeg efter 2 x 2 timers venten opgive at kontakte og de har ingen E-mail adresse. Fik herefter let telefonisk kontakt til GlobalConnect der hurtigt, imødekommende og venligt fik reetableret vores fibernetforbindelsen.

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Efter en håbløs proces med den førstevalgte udbyder, gik Marianne (leder af deres kundecenter) ALL IN på at hjælpe os, og inden for 48 timer havde vi forbindelse via en ny udbyder.
Et klasseeksempel på at lytte til sine kunder, og løse kundens problem🙏
Tak TEAM GLOBAL CONNECT💪

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Meget lang aktiveringstid, Bestiller forbindelse september 2023, og er blevet lovet den skulle være klar utallige gange. Den seneste melding da jeg selv henvender mig, er jeg kan forvente det sker 31/12-2024.
Fiberboks har været monteret siden november 2023. Ved godt leverandør gik konkurs men der fortsættes med udrulning i området uden dem der har bestilt først får leveret.
De siger der ikke er kapacitet, hvilket de lovede udbedret ultimo august 2024. Har heldigvis fået mit installation gebyr retur. Men vil da stadig gerne have leveret det vi har aftalt.

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Super service jeg fik af en behagelig kundemedarbejder som hjalp med at løse problemet.

OPDATERING!
Har faktisk haft et par meget behagelige samtaler med GB så håber der bliver bedre kommunikation i fremtiden
Tvunget skift
Vi har allerede fiber, ja nok ikke det nyeste men den hastighed vi har brug for, vi har noget vi er glade for, GB tilbyde så vores boligselvskab at de vil lægge nyt fiber ind gratis men ALLE ejendomme SKAL med ! så vi tvinges til skift til en af de 9 udbydere GB har som gøre det ca 1500-2000 dyre pr år for mange af os, og GB har IKKE andre udbydere på tegnebrættet som de sige. Henvendelser til deres kundeservice er håbløs, man får det svar uanset hvad man spørger om " vi har dem på vores hjemmeside " Vi blev lovet et infomøde tilbage i juni, men heller ikke det er kommet i stand, virkelig dårlig oplevelse med tvang og super dårlig information

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Global connect er sikkert ok men underleverandørerne har de ikke styr på. Mange efterveer i forbindelse nedgravning af kabler gav mange diskussioner med østeuropærer og kommunen, og de fleste dårlige arbejder blev rettet, bortset fra en enkelt fortorvsflise som havde en revne efter arbejdet og som nu er knækket stykker af. Den udvendige fiberbox sidder under jordniveau (nærmest i et hul) men virker endnu , men hvad sker når efterårets regn/skybrud fyldet huller med vand ? vi får at se. Den indvendige fiberboks er monteret i gulvhøjde og montøren borede forkert så kablet kommer ind i huset udenfor boksen og ikke ind bag i boksen osv

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Alt forgik fint lige indtil det skulle lægges ind. Håndværkerne, som kom af 4 omgange, var det kun den første, der talte dansk. De næste der kom talte ikke særligt godt engelsk, én sagde, hvordan det skulle lægges ned. Men dem der gjorde arbejdet, gjorde det på en anden måde. Og ham der kom og lukkede af bogstaveligt bankede fliserne ned. Og alligevel ligger fliserne i forskellige højder. Så der er plads til forbedringer.

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Jeg kan bekræfte at det virker udmærket, så jeg er godt tilfreds.

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Det tog lang tid at implementere fibernettet (3,5 måneder). Derudover udsatte de også flere gange datoen for hvornår de ville lave fibernettet. Kvaliteten og servicen fejler intet, de er imødekommende og rare at snakke med.

Odpowiedź od GlobalConnect Privat DK
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.