Mijn bestelde poster kwam eerst aan met een frame dat beschadigd was door roekeloos gedrag van de DHL werknemer. Toen ik dit had gemeld bij printmijnstad en foto's had laten zien, kwam een werknemer v... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie kaarten en goede service! Had per ongeluk een maat te groot besteld. ‘s Avonds laat gemaild om dit aan te passen en had toch nog dezelfde avond een reactie dat het aangepast zou worden en h... Zobacz więcej
Goede site, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Besteld en binnen 2 a 3 dagen geleverd. De inhoud in het pakket was zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. In eerste instantie was de... Zobacz więcej
Mooie stevige hoesjes, precies zoals besteld. Echt super tevreden. Helaas had ik de pech dat de print er al snel af bladderde. Tegelijk met vriend besteld, bij hem bleef het wel goed dus wetende da... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Haal jouw favoriete stad in huis met een unieke designkaart van Printmijnstad
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Supervet….
Mooie plaat, strak en duidelijk. Levering qua tijd en verpakking was top.
Helaas heeft de bezorger de enveloppe voor de deur in de regen gezet.
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit. Eerste levering was er iets niet goed en toen hebben ze direct een nieuwe poster opgestuurd. Top geregeld!
Keurig op de afgesproken datum…
Keurig op de afgesproken datum geleverd. Netjes verpakt.
Prachtig hoesje en goed afhandeling
Ik had een foutje gemaakt met de bestelling. En dat heel erg goed opgelost door printmijnstad.nl. Ben zeer tevreden over de communicatie en het hoesje ziet er prachtig uit.
Zeer tevreden, prachtig resultaat
Ontzettend blij met mijn posters! Netjes verpakt voor de bezorging. Hele mooie kwaliteit! Goed te bereiken site.
Mooie print en snelle levering
Alles is gwn goed gegaan zou het afmaken als je er fotos op zou kunnen uploaden voor een nog unieker cadeau
De stad en plaats waren mooi en…
De stad en plaats waren mooi en duidelijk! Zag er heel verzorgd en netjes uit. Snelle levering, Echt Top!!
Herma
Erg dun papier gezien de prijs.
Erg dun papier gezien de prijs.
Wel netjes en tijdig geleverd.
Super klantvriendelijk
Ik wilde 2023 beginnen met een nieuw telefoonhoesje. Ik kwam bij Printmijnstad.nl terecht.
Hoesje bestellen en binnen 2 dagen bezorgd. Wat gaaf, je eigen plaats op het hoesje, ziet er goed uit.
Maar, hoe kan dat nou, hij past niet op mijn telefoon.
Wat bleek, ik had voor een S21 besteld maar ik heb een S21 FE.
STOM van mij.
Contact gezocht met Printmijnstad.nl. De volgende dag een aardig antwoord.
Ik kreeg een hele mooie/hoge korting als ik weer een hoesje bestelde, ook al was het mijn eigen fout.
Ik vind dat onwijs klantvriendelijk. Je maakt dat vaker anders mee.

Odpowiedź od Printmijnstad
Mechelen met de mooiste toren
De kader en foto van de stad, Mechelen, was heel mooi en duidelijk. Dus goede kwaliteit. Je kon het ook personaliseren door er een eigen boodschap op te zetten, nl. Met de mooiste toren. Ik vond het alleen jammer dat het prijzig was.
Zeer tevreden. Een mooi schilderij van Naarden / Naardenvesting.
Al meerdere keren besteld bij Printmijnstad en ook dit maal weer zeer tevreden.
Mooi schilderij van Naarden.

Odpowiedź od Printmijnstad
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.