Mijn bestelde poster kwam eerst aan met een frame dat beschadigd was door roekeloos gedrag van de DHL werknemer. Toen ik dit had gemeld bij printmijnstad en foto's had laten zien, kwam een werknemer v... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mooie kaarten en goede service! Had per ongeluk een maat te groot besteld. ‘s Avonds laat gemaild om dit aan te passen en had toch nog dezelfde avond een reactie dat het aangepast zou worden en h... Zobacz więcej
Goede site, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Besteld en binnen 2 a 3 dagen geleverd. De inhoud in het pakket was zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. In eerste instantie was de... Zobacz więcej
Mooie stevige hoesjes, precies zoals besteld. Echt super tevreden. Helaas had ik de pech dat de print er al snel af bladderde. Tegelijk met vriend besteld, bij hem bleef het wel goed dus wetende da... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Haal jouw favoriete stad in huis met een unieke designkaart van Printmijnstad
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Super snel thuisbezorgd....
Vrijdag besteld en zaterdag netjes en zorgvuldig verpakt, thuis bezorgd. Super snel!!
Het cadeau viel in de smaak.
Bedankt.
Prima in orde
Alles werkte gewoon prima op de site. Levering netjes optijd en goed verzorgd👍
Snelle levering goed product
Snelle levering. Mooi product. Goede klantenservice, kleine beschadiging op de lijst maar binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen.
Ze leveren gewoon niet
Er staat 2 werkdagen maar ik heb 5 oktober besteld en nog steeds niks is onderweg!! Oplichters of gewoon verzakers want we zijn meer dan een week verder
Update: inderdaad me geld terug en als vergoeding hoesje gekregen, daarom 3 sterren.

Zou geleverd worden binnen 4 dagen
Zou geleverd worden binnen 4 dagen. Tot op heden nog niks ontvangen
Mooie duidelijke print
Mooie duidelijke print. Eigen aanpassing kunnen doen waardoor bepaald deel van de stad zichtbaar was (rond exemplaar).
Voldeed helemaal aan de verwachting en…
Voldeed helemaal aan de verwachting en een zeer snel levering. Ben er heel blij mee.
Ik heb besteld alleen een fout daardoor…
Ik heb besteld alleen een fout daardoor krijg ik het pas een week later

Tevreden!
Een goede, snelle levering en goed verpakt. Helemaal tevreden! De volgende keer ga ik zeker weer hier bestellen.

Odpowiedź od Printmijnstad
Snelle reactie op mijn mail
Snelle reactie op mijn mail. Snelle leveri g. Vriendelijk!

Hele fijne service
Hele fijne service, mijn poster was net te kort voor de lijst en er werd meteen een nieuwe gestuurd, top!

Odpowiedź od Printmijnstad
Leuk om van ook een heel klein dorpje…
Leuk om van ook een heel klein dorpje een print te kunnen bestellen

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.