Jeg fik presenningen som var lidt bedre end forventet. Nu bedømmer jeg normalt ikke "en pølse i svøb"som prins henning betyder". Men ingen regel uden undtagelse.
Reakcja na opinię
Kvaliteten svarerede til beskrivelsen Blev leveret hurtigere end jeg forventede til trods for min utålmodighed da det var en sos Tak for go ekstra god service
Reakcja na opinię
Prinshenning var den eneste jeg kunne finde som havde den pressennings størrelse på lager som jeg skulle bruge, til en fornuftig pris og den var hurtigt fremme.
Reakcja na opinię
Vi stod med et tag der var pillet af og for billige presenninger sat op og derfor var blæst i stykker og vand der væltede ind, Mikkel fra firmaet tryllede 12 4x6 meter presenninger frem så jeg kunne h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos Prins Henning er vi specialister i presenninger i høj kvalitet – både standard og specialmål. Vi har et stort lager i Danmark, hvilket sikrer hurtig afsendelse og levering. Vi hjælper både private kunder og erhverv, og vi løser også større projekter, hvor der kræves særlige løsninger. Vores mål er at kombinere god service, høj kvalitet og fleksibilitet, så du altid får den presenning, der passer præcis til dit behov.
Agertoften 1, 5550, Langeskov, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Prinshenning
Go service og levering som aftalt, fornøjelse når aftaler bliver overholdt

Odpowiedź od Prinshenning
God kunderservice - levering til tiden

Odpowiedź od Prinshenning
Jeg bestilte og fik god service undervejs, da jeg havde glemt at medbestille en anden vare i samme sending, det lykkedes med hjælp fra gode medarbejdere - tak

Odpowiedź od Prinshenning
Bredt sortiment af presenninger, extremt hurtig levering. Super kvalitet

Odpowiedź od Prinshenning
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.