Super hurtig levering af solsejl. Trækker én stjerne fra da jeres GLS picker ikke lader mig vælge frit blandt GLS afhentningssteder men baserer det for meget blot på postnummer. Jeg har et afhentnings... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi havde en super god kommunikation hvor vi sendte ønsker, billeder, tegninger og fik super løsningsforslag tilbage. Hurtig ekspedition og vi er meget glade for løsningen.
Reakcja na opinię
Modtog et fint solsejl med godt kvalitetstilbehør. Desværre indeholdt sejlet ikke de rigtige mål, hvilket skyldes producentens pakning af pose jf. posens forkerte beskrivelse af mål på sejlet. Konta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Der har været lidt forsinkelser / småting, men der er blevet fulgt op på dette og både kvalitet af produkt og forløb har været meget positivt.
Reakcja na opinię
Solsejlspecialisten.dk – din ekspert i skræddersyede solsejl - Hos Solsejlspecialisten.dk hjælper vi både private og erhvervskunder med at skabe skygge, læ og hygge i haven, på terrassen eller ved udendørsområder. Vi specialiserer os i både standard- og specialsyede solsejl, så løsningen passer præcis til dine mål og ønsker. - Vi tilbyder hele pakken – fra rådgivning og opmåling til levering af beslag, stolper og alt nødvendigt tilbehør. Vores mission er at gøre det nemt og trygt at få en løsning, der både er funktionel, holdbar og æstetisk. - Kvalitet er altid i fokus. Vi bruger kun materialer, der kan holde til det danske vejr, og vi samarbejder med erfarne producenter, som vi har opbygget et tæt forhold til gennem mange år. Det betyder, at vi kan levere både hurtige standardløsninger og mere komplekse projekter, hvor hvert detalje er gennemtænkt. - Vores kundeservice bygger på tillid, ærlighed og hurtig respons. Skulle der opstå fejl – hvilket kan ske, især med specialmål – tager vi altid ansvar og sørger for en hurtig løsning. - Hos Solsejlspecialisten.dk handler det om mere end bare solsejl – det handler om at skabe uderum, du kan nyde i mange år.
Agertoften 1, 5550, Langeskov, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hurtig ekspedition og vi er meget glade for løsningen.

Odpowiedź od Solsejlspecialisten
Der var ingen teb/snor eller andet man kan fæstne solsejlet med

Odpowiedź od Solsejlspecialisten
Super kvalitet, nem installering med god vejledning og særdeles god på leveringstiden.

Odpowiedź od Solsejlspecialisten
Indtil videre fik jeg det jeg bestilte hurtigt og uden friktion - mangler at teste ved brug, men lover godt...

Odpowiedź od Solsejlspecialisten
Firmaet tog ansvar for at solsejlet efter flere års brug og efter vask ikke var vandtæt mere, og gav mig en stor rabat på køb af nyt sejl. Meget venlig betjening.

Odpowiedź od Solsejlspecialisten
Solsejlspecialisten er det de siger de er. Vi bestilte et 5x5 m solsejl, med beslag og reb. Efter en hurtig og præcis levering, sad vi i løbet af to timer under solsejlets beskyttelse på vores nye terrasse. Flot design, holdbart - og vi ELSKER, at sejlet er vandtæt. Den danske sommer er både sol og regn, og det flotte sejl er et æstetisk plus for vores have og terrasse.

Odpowiedź od Solsejlspecialisten
Lidt responstid på en henvendelse, men god kvalitet og god hurtig betjening i forbindelse med bestilling og forsendelser.
Agil service i forhold til ændringer i ordrer.

Odpowiedź od Solsejlspecialisten
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.