Reakcja na opinię
Byte av batteri till iPhone. Gick på ett par timmar. Fick tipset att återställa mobilen så att batterihälsan skulle visa 100 % igen. Gjorde en backup och återkom nästa dag. Krävdes lite tid för återst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag var lite tveksam med tanke på att butikens "om"-sida var fylld av lorum ipsum. Blev väldigt positivt överraskad. Köpte en iphone SE och en ipad pro till bra pris. Fick leveransen inom någon dag. K... Zobacz więcej
PrimeMobile är Premium återförsäljare av Mobiltelefoner, Mobilreservdelar och Mobilreparation.
Götgatan 101, 11662, Stockholm, Szwecja
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Köpte iPhone 17 Pro och är supernöjd. Snabb, grym kamera och riktigt bra batteritid. Rekommenderas!
Jag köpte nyligen en iPhone 17 pro max och är väldigt nöjd. Snygg design, smidig prestanda och riktigt bra kamera. Leveransen var snabb och servicen utmärkt. Rekommenderas varmt!
Jag köpte en iPhone 17 Pro och leveransen var väldigt snabb. Mycket nöjd med köpet och den smidiga servicen!
Tack för att hjälpte oss snabb och höga kvalitet med trevliga personaler 😊
Lämnade in en IPhone 11 Pro för batteribyte. Blev inte bra! Först programmerade de inte om luren så att batterihälsa och kapacitet visas korrekt. Lämnade in igen. Nu är kapaciteten 100 men batterihälsan säger ”significantly degraded”. Tyvärr laddar den ur väldigt snabbt också. Så frågan är… bytte dom verkligen batteri eller satte dom in ett defekt???

Odpowiedź od primemobile.se
Telefonen motsvarade beskrivningen mycket bra och leveranstiden var som utlovad. Primemobile rekommenderas.
Bestilte en telefon på CDON leveret af prime mobile, beskrevet som: batteri 100% og stand som ny. Da den endelig kom efter 14 dage viste den sig at være meget slidt og der var monteret et panserglas som viste sig at skjule en meget ridset og uoriginal billig skærm.
Alle mine penge spildt 😢
Telefonen ser helt ny ut. Ser mycket bra ut men batteriet höll inte laddningen som utlovat.
Ett mobilskal kom också bort under leveransen och det tog lite tid att få svar på varför.
Jag mailade butiken.
Det tog lite lång tid att få svar via epost men PrimeMobile har nu svara. De vlll åtgärda problemen och byta ut batteriet utan extra kostnad och kostnaden för skalet kommer att återbetalas. De skickar även ett nytt skal utan kostnad.
Förutom att det tog lite lång tid att få svar så är de fullt villiga att åtgärda problemet och göra sina kunder nöjda när problem uppstår.
Den tidigare mobilen jag beställde är fortfarande problemfri och håller batteriet väldigt bra så detta var förmodligen bara en miss.
Därför kan jag absolut rekommendera PrimeMobile
för om någonting går snett vill de hjälpa sina kunder.
Superproffsig service, kunnig personal, trevlig butik. Jag brukar inte skriva recar men gör det gärna för detta gäng. Fått hjälp med två olika Samsung S-serie mobiler, snabbt och noggrant utfört!
Very fast and great service, the person Noman helps me about my phone and repaired it well.
Inget att klaga på här! Bra kvalitet och leverens! Bl a deras retur policy är väldigt tolerant, om du dvs är snäll mot dina inhandlade produkter.. nu köpte jag iof två lurar jag kände inte passade min profil, men kommer verkligen bli kund där igen en vacker dag! :)
Ps. Väldig bussigt av dem att även om man inte beställt med ngt skal, skicka med det ändå!
Så bra service , ordning och reda, allt till belåtenhet
Kartong hade allt den lova ,
så nu är min nya Samsung S Ultra klar att använda
Ingen nämnd , ingen glömde
Stor Eloge
Mvh Gunilla i Helsingborg
Köpte iPhone 15 PRO Max jättebra fin skick rekommenderar 100%
Jag lämnade in min iPhone till Prime Mobil för att byta batteri och valde ett originalbatteri. Trots detta är batteriets prestanda fortfarande lika dålig som innan bytet – telefonen laddar ur snabbt och uppför sig som om inget har åtgärdats. Dessutom visar batterihälsan inte 100 %, vilket den normalt ska göra efter ett korrekt utfört batteribyte med originaldel.
Redan några dagar efter bytet tvingades jag dessutom gå tillbaka till butiken eftersom skärmen inte var korrekt isatt efter reparationen. Detta visar på slarvigt och oprofessionellt arbete.
När jag senare återvände för att påpeka att batteriet fortfarande inte fungerar som det ska, hävdade personalen att “inget är ändrat”, och att de måste öppna upp telefonen igen – men denna gång ville de att jag skulle betala ytterligare för att de skulle kunna använda ett verktyg och kontrollera installationen. Detta trots att problemet borde täckas av garanti på reparationen.
Detta känns både oseriöst och oacceptabelt. Som kund förväntar man sig att en reparation ska utföras korrekt och att eventuella misstag rättas till utan extra kostnad.
Jag rekommenderar starkt att man undviker Prime Mobil och istället vänder sig till en auktoriserad servicepartner eller återförsäljare som följer Apples riktlinjer och hanterar kunder professionellt.

Odpowiedź od primemobile.se
Köpte Samsung iPhone 16 pro jätte nöjd
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.