Häckplantorna var fina när de kom. Jag fick bra hjälp när jag innan beställning ringde till plantskolan. Leveransen kom tidigare än beräknat men inom ramen för vad som bekräftats. Plantorna kommer på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima Färdig Häck är helt fantastiska!!! Vid leverans förra sommaren var tre plantor (av 100) döda. Det tog mindre än 24 timmar till dess de krediterat för dem. Nu på våren var ytterligare fem plantor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde 14 meter Liguster ”Liga” 150 cm hög. Plantorna var jätte fina, välgrenade, täta och höga. Av 42 plantor fick vi endast 1 som var lite klen, men de gjorde inget vi satte den i ett hörn. N... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima Färdig Häck® är fullvuxna kvalitets-häckplantor i höjderna 125, 150, 180 och 220cm. 3 års växtgaranti. Levereras direkt hem till dig.
Ravnshøjgyden 6, 5750, Ringe, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Vi är supernöjda med vår avenbokshäck. Beställde 28 plantor prima färdighäck. Leverans inom utlovat intervall. God respons från kundservice vid frågor. Kvaliten på på plantorna upplever jag som mycket god och resultatet är vi mycket nöjda med. Nu ser vi fram emot att se den växa till sig till våren.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Allt är toppen utom att man inte i förväg fick veta vilken dag häcken skulle komma

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Jättebra service, rådgivning och leverans av häckar med riktigt fin kvalitet. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera.

Mycket professionellt företag!
Superfina växter!
Snabb leverans!
Fantastiskt bemötande!

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Detta är andra året i rad jag köper häck av Er. Trädgårdsmästaren på min ort sa att all jord skulle bytas ut vilket gjordes. AUTOMAT bevattning installerades och vatten nivå kontrollerades, trots det dog alla plantor utom 1st. Nu beställde vi nya med ny jord o gör ett nytt försök. Varje order har varit i 5-6ksek storlek. Köpte liguster 180cm först och 220cm sist. Med Vänlig Hälsning Magnus

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Mycket fin bokhäck. Bra leverans, kundservice o otroligt fina uppvuxna plantor!! Väldigt nöjda med allt!

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Höga förväntningar som som infriades. Bästa rekommendationer. Leverans enligt plan.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Fantastiskt att kunna få uppväxta plantor och täta en gammal häck som fått ett stort hål...

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Snabb leverans och superfina plantor! Jag är en väldigt nöjd kund som kommer bli en återkommande kund 👍

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Nöjda! Kom dagen innan utsatt leveransdag. Plantorna motsvarade våra förväntningar.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Beställde nio meter Liguster Artos som levererades vid utsatt tid. Fina plantor, 180 cm, och fick direkt en fin inramning av en del av trädgården.
Väldigt bra instruktioner på webben hur man ska förbereda sig inför planteringen så vi var redo med dike och fin jord när häcken anlände. Blir så glad när jag öppnar ytterdörren varje morgon. Ett stort plus, häcken är vintergrön.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.