PRIMA FÄRDIG HÄCK® Recenzje 112

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Häckplantorna var fina när de kom. Jag fick bra hjälp när jag innan beställning ringde till plantskolan. Leveransen kom tidigare än beräknat men inom ramen för vad som bekräftats. Plantorna kommer på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prima Färdig Häck är helt fantastiska!!! Vid leverans förra sommaren var tre plantor (av 100) döda. Det tog mindre än 24 timmar till dess de krediterat för dem. Nu på våren var ytterligare fem plantor... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Beställde 14 meter Liguster ”Liga” 150 cm hög. Plantorna var jätte fina, välgrenade, täta och höga. Av 42 plantor fick vi endast 1 som var lite klen, men de gjorde inget vi satte den i ett hörn. N... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ogrodniczy

Napisane przez firmę

Prima Färdig Häck® är fullvuxna kvalitets-häckplantor i höjderna 125, 150, 180 och 220cm. 3 års växtgaranti. Levereras direkt hem till dig.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Hej Håkan

Tack så mycket för de fina orden. Trevligt att du är nöjd med kommunikation och rådgivningar 😊

Oceniono na 5 z 5

Vi är supernöjda med vår avenbokshäck

Vi är supernöjda med vår avenbokshäck. Beställde 28 plantor prima färdighäck. Leverans inom utlovat intervall. God respons från kundservice vid frågor. Kvaliten på på plantorna upplever jag som mycket god och resultatet är vi mycket nöjda med. Nu ser vi fram emot att se den växa till sig till våren.

10 listopada 2022

Hej Christian

Tack så mycket för de fina orden. Trevligt att du är nöjd med leveransen, våra råd och kvaliteten på din nya avenbokshäck.

Vi ser fram emot våren när de springer ut fint 😊

Bra support

Bra support, leverans enligt avtalad tid och fina plantor

26 października 2022

Hej Marcus

Tack så mycket för de fina orden 😊 Trevligt att du är nöjd!

Fantastiskt bra

Fantastiskt bra! Över förväntan !
Snabb och bra leverans.

22 września 2022

Hej Jonas

Tack så mycket för de fina orden. Trevligt att du är nöjd - och över förväntan 😊

Oceniono na 4 z 5

Allt är toppen utom att man inte i…

Allt är toppen utom att man inte i förväg fick veta vilken dag häcken skulle komma

14 września 2022

Hej Anna

Tack så mycket för de vänliga orden.

Hej Roy Peter

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss 😊 Det gör oss glada att läsa, att du är nöjd med leveransen.

Jättebra service

Jättebra service, rådgivning och leverans av häckar med riktigt fin kvalitet. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera.

8 sierpnia 2022

Hej Cecilia

Tack så mycket för de fina orden 😊 Trevligt att du är nöjd med service, rådgivning, växterna och leveransen.

Mycket professionellt företag

Mycket professionellt företag!
Superfina växter!
Snabb leverans!
Fantastiskt bemötande!

20 lipca 2022

Hej Annelie

Tack så mycket för de fina orden. Trevligt att du är nöjd med växterna, leveransen och vår team.

Oceniono na 3 z 5

Detta är andra året i rad jag köper…

Detta är andra året i rad jag köper häck av Er. Trädgårdsmästaren på min ort sa att all jord skulle bytas ut vilket gjordes. AUTOMAT bevattning installerades och vatten nivå kontrollerades, trots det dog alla plantor utom 1st. Nu beställde vi nya med ny jord o gör ett nytt försök. Varje order har varit i 5-6ksek storlek. Köpte liguster 180cm först och 220cm sist. Med Vänlig Hälsning Magnus

19 lipca 2022

Hej Magnus

Tack för ditt betyg och din historia - du kan äntligen bara ringa oss en annan gång. Vi kan bara guida i markförhållanden och bevattning, så får du framgång och vi har riktigt bra och enkla artiklar om detta på hemsidan som vi kan länka till som hjälp till självhjälp.

Vi har mycket goda erfarenheter av att våra kunder i Sverige skickar oss bilder på mark och undergrund efter att ha grävt ner och sedan guidar vi utifrån det.

Facetime är också ett bra alternativ där vi kan guida dig säkert.

Trevligt att höra att du får råd av ett annat proffs, men tveka slutligen inte att kontakta oss – det är gratis och vi har 30 års erfarenhet av detta.

Du kommer definitivt att lyckas med häcken när du har koll på vatten och jord.

Ring oss med allt du behöver på tel +45 6599 2195, chatta med oss ​​på hemsidan eller skicka ett mail.

Solskenshälsningar från Danmark

Stine, PRIMA FÄRDIG HÄCK

Mycket fin bokhäck

Mycket fin bokhäck. Bra leverans, kundservice o otroligt fina uppvuxna plantor!! Väldigt nöjda med allt!

19 czerwca 2022
Opinia niezależna

Hej Jonas

Tack så mycket för de fina orden. Trevligt att du är nöjd med växterna, servicen från oss och leveransen.

Oceniono na 5 z 5

Höga förväntningar som som infriades

Höga förväntningar som som infriades. Bästa rekommendationer. Leverans enligt plan.

15 czerwca 2022

Hej Claes

Tack för din fina recension! 😊 Härligt att växterna och leveransen lever upp till era förväntningar - det värmer våra gröna hjärtan.

Vi önskar er en fantastisk sommar 😊

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt att kunna få uppväxta…

Fantastiskt att kunna få uppväxta plantor och täta en gammal häck som fått ett stort hål...

12 czerwca 2022

Hej Bruno

Tack för de fina fem stjärnorna och tack för att du tog dig tid att recensera oss👍

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och superfina plantor

Snabb leverans och superfina plantor! Jag är en väldigt nöjd kund som kommer bli en återkommande kund 👍

8 czerwca 2022

Hej Jennie

Tack så mycket för din recension. Vi är glada att du är nöjd med leveransen och kvaliteten på växterna👍

Vi önskar dig en trevlig sommar bak de nya häck ramarna😊

Oceniono na 5 z 5

Mycket fina plantor och punktlig…

Mycket fina plantor och punktlig leverans. Kanon!

6 czerwca 2022

Hej Lisa

Tack så mycket för de vänliga orden. Vi önskar er en fantastisk sommar 😊

Nöjda!

Nöjda! Kom dagen innan utsatt leveransdag. Plantorna motsvarade våra förväntningar.

24 maja 2022

Hej Cecilia

Tack så mycket för de vänliga orden. Vi är glada att läsa att du är nöjd – vi hoppas att dina växter trivs.

Bra!

Häcken levererades som förväntat och ser bra ut.

23 maja 2022

Hej Erik

Tack så mycket för de vänliga orden 😊 Trevligt att du är nöjd med växterna!

Oceniono na 5 z 5

Beställde nio meter Liguster Artos som…

Beställde nio meter Liguster Artos som levererades vid utsatt tid. Fina plantor, 180 cm, och fick direkt en fin inramning av en del av trädgården.
Väldigt bra instruktioner på webben hur man ska förbereda sig inför planteringen så vi var redo med dike och fin jord när häcken anlände. Blir så glad när jag öppnar ytterdörren varje morgon. Ett stort plus, häcken är vintergrön.

19 maja 2022

Hej Lotta

Tack för din strålande recension!
Trevligt att du är nöjd med både leverans, planteringsinstruktion och inte minst plantorna - det värmer våra gröna hjärtan.

Vi önskar dig en fantastisk sommar 😊

Jättefina idegranar

Jättefina idegranar. Fylliga och av bra kvalitet. Rejäla plantor.

17 maja 2022

Hej Louise

Tack för den fina recensionen. Vi uppskattar att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss.

Vi önskar er en fantastisk sommar 😊

Oceniono na 5 z 5

Fina plantor + att leveransen fungerade…

Fina plantor + att leveransen fungerade perfekt

17 maja 2022

Hej Kjell

Tack så mycket för de vänliga orden! Trevligt att du är nöjd med både frakt service och växterna!

Superfin häck!

10 maja 2022

Hej Mattias

Tack så mycket för de fina orden - vi är väldigt glada att du är nöjd.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej