Häckplantorna var fina när de kom. Jag fick bra hjälp när jag innan beställning ringde till plantskolan. Leveransen kom tidigare än beräknat men inom ramen för vad som bekräftats. Plantorna kommer på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Detta är andra året i rad jag köper häck av Er. Trädgårdsmästaren på min ort sa att all jord skulle bytas ut vilket gjordes. AUTOMAT bevattning installerades och vatten nivå kontrollerades, trots det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde 14 meter Liguster ”Liga” 150 cm hög. Plantorna var jätte fina, välgrenade, täta och höga. Av 42 plantor fick vi endast 1 som var lite klen, men de gjorde inget vi satte den i ett hörn. N... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima Färdig Häck® är fullvuxna kvalitets-häckplantor i höjderna 125, 150, 180 och 220cm. 3 års växtgaranti. Levereras direkt hem till dig.
Ravnshøjgyden 6, 5750, Ringe, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Bra support som svarar omgående. Plantorna ser ut att må bra, en av 60 ser ledsen ut men repar sig förhoppningsvis. Kommer beställa igen.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Fick snabbt svar på mina frågor och bra hjälp när jag behövde ändra i min order. Handlar gärna av dem igen!

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Riktigt fina bokhäck-plantor, snabb leverans och utmärkt hjälp. Rekommenderar för de som vill ha tät-häck från början.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
var lite klen, men de gjorde inget vi satte den i ett hörn.
Nu hoppas vi att dem tar sig, det återstår att se.
Smidig leverans och bra planteringsråd som följde med.
Kan absolut rekommendera Prima Häck!

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Snabba att komma i kontakt med och mycket vänliga och hjälpsamma både med råd och förslag om planterinstid och hantering efter planteringen samt även med hur jag skulle fylla i beställningen på bästa sätt så att allt skulle bli rätt.
Leveransen kom exakt när de hade utlovat den. Allt har varit mycket proffsigt så här långt.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Plus att de ger garanti. Bra service! Snabba på att återkoppla. Trevliga.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Aronia 150cm Prima färdig häck köpet motsvarade alla förväntningar. Leveransen kom som planerat och betalningen drogs först vid leverans.
Häckplantorna är nu i marken och vi väntar nu in våren för att se att de tar sig ordentligt.
👍✅

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Bra kvalitet på plantorna och leverans på utsatt tid. Hade dock önskar att speditören hade meddelat i förväg när de skulle komma.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Köpte färdig syrenhäck 200-250 cm.
Häcken var av väldigt varierande kvalitet, vissa plantor var väl förgrenade och andra var bara långa pinnar rakt upp. Knappt klippta alls under årens lopp.
Dessutom hade vissa syrenplantor rönnbärsplantor som också växte i syrenplantan.
Sammanfattningsvis, man får vad man betalar för. Välj annan leverantör.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Prima Färdig Häck är helt fantastiska!!! Vid leverans förra sommaren var tre plantor (av 100) döda. Det tog mindre än 24 timmar till dess de krediterat för dem. Nu på våren var ytterligare fem plantor döda och det tog mindre än en (1) timme från mitt mail till att bästa Patrik bokat frakt av fem nya plantor. Helt otrolig service!!! Jag rekommenderar varmt Prima Färdig Häck!

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Grymt bra upplevelse från start till mål. Snygg och enkel websida med bra överblick och video instruktioner. Bra support via email super snabbt och mkt bra leverans. Häcken som kom var dessutom i fin form och nu hoppas vi att den tar sig på sitt nya hem. Kan verkligen rekommendera Prima Häck 👍

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Allt gick efter plan, vi hade god tid för arbetet innan planteringen. Buskarna komm i rätt tid,punktligt.
Kvaliteten motsvarar beskrivningen.
Soffören var jätte snäll och artig,alltså vi blev glada också.
Företaget är värd för fem stjärnor.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Snabba svar, smidig leverans och framförallt fin kvalitet på växterna.

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Utlovad leverans av granplantor var senast den 14/4 före kl.17.
Vid kontakt på fm den 14/4 med speditionsfirman på Gotland fick vi besked att leveransen sker tidigast den 17/4! Detta var inte acceptabelt då vi var bokade med färja den 16/4.
Tack vara kontakt med kundtjänst hos Prima Färdig Häck och DSV i Danmark lokaliserades plantorna som levererades fredag den 14/4 kl.16:30. Bra jobbat!!!
Plantorna kom sen i jorden den 15/4.
Vänliga hälsningar
En nöjd kund

Odpowiedź od PRIMA FÄRDIG HÄCK®
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.