Kan i højeste grad anbefale et forløb hos Anja! Har været med på hendes hold i et år og er kun blevet stærkere mentalt og fået en masse brugbare værktøjer med i rygsækken! 😊
Reakcja na opinię
Anja kommet rundt om hele mennesket - får bygget hele ens personlighed op - der er plads til både sorg - omsorg - glæde - vrede mm og vigtigst af alt føler man sig set og hørt når man mest har brug fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været i forløb med Anja i 6 måneder, og det har været helt fantastisk og meget givende. Anja er altid klar på hjælpe en bedst muligt både over besked og når man har samtaler med hende, hun... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har været i forløb med Anja i 4-5 måneder, og jeg har lært så meget og udviklet mig helt vildt - både på arbejde, i mine relationer og i mig selv, som gør at jeg har mere ro og overskud til at ride. P... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sportspsykologi og mental performance træning for kvindelige stævneryttere. Velkommen til Danmarks nok mest efterspurgte online mentale træningscenter, hvor du lærer at: • Skabe de vildeste resultater på og udenfor banen • Præstere med ro i maven • Holde laser skarpt fokus på dig selv og opgaven • Blive ligeglad med, hvad andre synes og tænker om dig Kort sagt: Jeg lærer dig at være bedst når det gælder, vinde mere og have en fest undervejs!
Liljevej 17, Stevnstrup, 8870, Stevnstrup , Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg kan i den grad anbefale powermind academy hos Anja!😍
Jeg er lige startet hos hende, og har allerede rykket mig!🫶 Jeg skal blive mere bevidst på mig selv, mine styrker og svagheder, som alt sammen skal være med til at jeg bliver den bedste version af mig selv, den bedste leder for min hest, have ro og overblik til stævner/træninger, samt være ligeglad med hvad andre tænker om mig, og det går allerede fremad!♥️
Anja er med hele vejen, og man kan altid kontakte hende ved spørgsmål, opture og nedture, hvor hun altid står klar med uddybende svar, og/eller på at heppe på en🥰
Jeg glæder mig så meget til det næste års tid som powerminder, er sikker på det bliver så godt, så jeg kan komme ud til stævner, og vise hvad min hest og jeg kan, hvad vi træner så hårdt for hver dag og have nogle gode ture uden mine nerver overtager det hele😎🤞

Odpowiedź od Powermind Academy
Anja har hjulpet mig fast gennem 3 år. Jeg er gået fra at være usikker på mig selv, mine drømme på ridebanen og på mine værdier til at stå brøl-stærkt. Jeg er en ny udgave af mig selv, som er stærk når jeg skal være det men har også lært at være sårbar for at holde alting i balance.
Jeg ELSKER mine power hour!!

Odpowiedź od Powermind Academy
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.