Jag övertalades att ta en annan dator än den jag kom in för att köpa Den jag köpte hade ingen Laddkabel till fast biträdet sa att den ingick När det inte blir det man tänkt sig känner man sig lite l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tyd... Zobacz więcej
Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Szwecja

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Pinsamt beteende från säljare Nicklas. Vi kom in och bad om en specifik produkt och Nicklas sa ”jag hade inte använt den om jag fick den” vi fick säga till honom flera gånger att vi ville ha den ändå. Vi försökta avbryta hans order så att han inte får sin provision på detta sälj, märkligt att vilja ha provision för någon man inte vill sälja till kund.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Hjälpsam och trevlig personal. Jag fick hjälp med att finna det jag sökte. Bra information.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Bättre kunskap om grejorna ni säljer.och så fick jag inte tag i någon på var utlämningen.var tvungen att ringa ett nummer. tur man hade telefon.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Upplevde försäljaren som kunnig och engagerad. Fick den hjälp jag behövde vid mitt köp.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Jag ringde 1 timme efter genomfört butiksköp och ångrade mitt köp. Kundtjänst lovade att aktuell butik skulle återkomma till mig inom 24 timmar. Det är flera dagar sen och ingen har kontaktat mig. Dessutom har paketet skickats och finns att hämta ut i närbutik. Fruktansvärt dåligt.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Bokade en tvättmaskin på rea 67% billigare än mot ordinarie pris. Fick 24 h på mig att hämta och betala den. Allt gick jättesmidigt. Dock har jag inte installerat den än. Men trevlig och hjälpsam personal i butiken.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Köpte tv på fredagen och hängde upp den på lördagen och upptäckte att det var pixelfel i skärmen. Åkte tillbaka till Power med den på måndagen och det blir diskussioner om skadan att det skille vara jag själv som orsakat det.
Något byte eller annat kunde inte göras förrän efter dom hade undersökt skadan och undersökningen kostar mig 600 och kanske även får betala för en ny skärm även om jag inte har orsakat det.
Dålig service
Jag har nu väntat 14 dagar på ett svar från Power men ingen har kontaktat mig. Vad är det för ett företag som totalt struntar i garantier, kundsupport m.m. TVn köptes en fredag och lämnade in på måndagen igen.
Power vill inte stå för garantin så då får jag snällt vänta. Ingen bra reklam för Power. Dom kunde åtminstone betalat tillbaka pengarna. Aldrig jag sätter min fot där igen!!

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Väldig trevlig och kunnig säljare! Kan varmt rekommenderas! Jag är jättenöjd!

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Okomplicerat, hjälpsamma o trevliga personal. Dock monterade de ett skärmskydd snett första gången men det gjorde de om efter min klagan. Läsplattan som såldes som outlet var 5 år gammal utgåva, så gamla grejor borde ej finnas i butiken då det var en Apple! Funkade dåligt med wifin o lämnades tillbaka.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Vid första besöket fick jag väldigt bra hjälp och info av personal som sökte upp mig i butiken(Jkpg).
Gjorde sen beställning på nätet och där står det att jag kunde hämta godset 2-5 dagar efter reservationen. Det tog fyra arbetsdagar till meddelandet att reservationen var klar att hämta. Innebär det att jag inte hade kunnat hämta efter två-tre dagar?
Då vi skulle hämta godset fanns inget intresse att söka upp och hjälpa oss(Vxö). Däremot fick vi bra info och hjälp i kassan och vid godsutlämningen.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Bra leverans och returtagande, höll tiden bra och ringde strax före ankomst.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Det var en lång väntan på ett reserverat och förberett litet kylskåp. Jag förväntade mig att "beställ och hämta" skulle ta mindre än 10 minuter att lämna ut, speciellt när det tog en halvtimme innan man svarade att paketet var färdigt för utlämning så borde inte utlämningen ta mer än tio minuter.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Lång väntan i kön och en nonchalant person i kassan.