BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!! Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om! Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag hade beställt ett frys via Click & collect som var prisreducerat, hade fått mejl som bekräftelse och sms att jag kunde hämta. Men när jag kom och visade mitt sms med numret sa de att frysen var r... Zobacz więcej
Marketenterivägen 6, 352 36, Växjö, Kronobergs län, Szwecja

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
En trevlig säljare som lyssnade på vad jag ville och sedan lade fram ett förslag på olika mobiler och abonnemang! Utan att pusha, men tydlig argument på att jag kommer att tjäna på affären.
Jag är nöjd!

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Jagär missnöjd med hanteringen av min nya dator, har varken wifi eller internet, trodde att killen kunde sin sak. Dessutom ångrar ja att jag gick med på att ha 3 som mobiloperatör.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Artikeln funkade inte så fick byta direkt 2 d senare. Tur att jag testade innan jag åkte på semester. Själva byte var inget problem.
Första gång sedan länge jag köpte något där igen, brukar går till konkurrenten. Gör jag även nästa gång igen sorry

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Mycket hjälpsamma och förstående för hur en gammal gubbe ska klara av att hantera en sådan här fin telefon

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Att gå i affären var som att gå i en turkisk basar, var tredje meter kommer någon o frågar samma sak. När nu man ville köpa något så tjatades det om massa extra prylar vilket man inte behöver (dålig kunskap hos personalen eller dom vill sälja mer) på vägen ut så tjatades det om mobil abonnemang och jag tröttnade på tjat och sa ifrån flera gånger, då blev den siste "tjatpersonalen" sur och blängde. Nej det är ingen affär jag går till igen.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Den förra Sodastreamern var enklare och bättre. Vi har redan 3 patroner med skruvanslutning och det var ingenting som Vi blev informerade om i butiken. Däremot sa Ni att det var samma patroner men att våra gamla vattenflaskor kanske inte skulle passa. Vi vill ha pengarna tillbaka 💩🧌🙄. Tydligen råder en del förvirring i ämnet eftersom det finns två olika gaspatroner till Sodastream numera. Kontaktad i frågan och problemet löst.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Dom två säljarna Björn och Morgan var extremt kunniga & proffsiga!! Vi valde absolut rätt tv för vårt behov !! Klockrent !! Sen hade dom tålamod då det strulade med mitt Resurs konto av någon oklar anledning.

Dear POWER Customer Service,
I am writing to express my disappointment with my recent experience at the POWER store in Växjö.
I recently purchased a pair of Denver TWE-39W True Wireless Earbuds for 249 SEK. After trying the product, I found that the sound quality was far below my expectations and did not represent good value for the price.
I returned to the store shortly after my purchase to ask if it was possible to return or exchange the earbuds. My request was refused because the package had been opened. Although I understand that this may be your company policy for in-ear products, I was disappointed that no alternative solution or goodwill gesture was offered, especially as this was my first purchase from POWER.
My main concern is not only the return policy, but also the lack of flexibility and customer care shown during my visit. I left the store feeling that my concerns as a customer were not taken seriously.
I would appreciate it if you could review my case and consider offering a suitable solution, such as a store credit or exchange. I also hope you will use this feedback to improve the customer experience at the Växjö store.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Jag är mycket besviken över er service. Jag köpte en stor JBL-högtalare från er, men det fanns ingen laddkabel i förpackningen. När jag försökte få tag på en kabel i er butik fanns den inte heller. Det känns väldigt dåligt att sälja en produkt utan att kunna erbjuda rätt tillbehör. Jag förväntade mig betydligt bättre service från er.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Vi vill ge ett stort tack till säljaren på Power i Växjö. Han tog sig verkligen tid att hjälpa oss igår när vi skulle köpa en playstation 5, han lyssnade på våra frågor och förklarade allt på ett tydligt och lugnt sätt. Vi kände oss aldrig stressade utan fick den information vi behövde för att kunna fatta ett bra beslut. Mycket trevligt och professionellt bemötande. En riktigt bra kundupplevelse. Tack för den fina servicen Sevdin Bertilaw. Mvh Mustapha och Hanane

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Jag upplevde att det var men inte över förväntan.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Skulle köpa airpods. Fick gå runt i hela butiken och leta efter personal, efter att ha funnit en hänvisas jag till kassan där de finns.
I kassan bra bemött, men känns hafsigt med produkten i en plastlåda, där olika varianter ligger blandade. Lätt för fel.
Känns oproffsigt.
Skulle funnits skyltar, tydligt uppmärkt vad som skiljer mellan olika varianter och demoex.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
BEMÖTANDET av säljaren/personalen, var bästa ever!!
Betydligt mer hjälpsam och mån om att hjälpa mig än man kunde drömma om!
Jag som redan köpt varan i click and collect. Men han erbjöd att hjälpa till med med alla mina frågor, och blev stort hjälpt av det,
Han hade stort tålamod dessutom med mig.. Och förklarade tydligt och fick mig att känna mig trygg,

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Pinsamt beteende från säljare Nicklas. Vi kom in och bad om en specifik produkt och Nicklas sa ”jag hade inte använt den om jag fick den” vi fick säga till honom flera gånger att vi ville ha den ändå. Vi försökta avbryta hans order så att han inte får sin provision på detta sälj, märkligt att vilja ha provision för någon man inte vill sälja till kund.

Odpowiedź od POWER.se - Växjö
Hjälpsam och trevlig personal. Jag fick hjälp med att finna det jag sökte. Bra information.