Gjorde reservation på TV online, fick mail om att den var redo att hämtas. Kom in några timmar senare och skulle hämta den. Visar sig att den var dubbelsålt så fanns ingen TV för mig att hämta. Skul... Zobacz więcej
Torpavallsgatan 4D, 41673 Göteborg, Västra Götalands Län, SE
Reakcja na opinię
Snabb och bra hjälp men lite ”oengagerad” och inte riktigt så trevlig och välkomnande som er personal brukar vara. När jag frågade om jag kunde få hjälp att byta till den nya telefonen, hänvisade han... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var där på nyöppning kl 07 när det öppnade. Var mycket kö men dem var duktiga på att slussa in folk så det ej blev för mycket folk inne i butiken. Kön till fakturorna blev lång och lite kaos men gick... Zobacz więcej
Torpavallsgatan 4D, 41673, Göteborg, Västra Götalands Län, Szwecja

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Säljaren sa att jag kunde få rabatt om jag var kund hos t.ex. Telia. Dålig information att jag förväntades logga in på mina abonnemang på hans dator i butiken och att det som gällde var eventuell rabatt på abonnemanget jag redan har och är nöjd med.

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Jag fick tag i det jag ville ha lätt
Trevlig personal

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Hjälp av en trevlig och kunnig tjej. Sladden passade, tack!

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Mycket nöjd med service och kunskap hos personalen. Därför jag alltid går till Torpavallen!

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Köpte en diskmaskin som funkar kanon.
Men pga kassasystem som låg nere blev det en faktura genom resurs som jag inte tyckte va direkt smidigt då

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Bra ordning i butiken. Bra priser och sortiment. Personal hade svårt hitta min produkt. Kortbetalning låg nere.

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Jag köpte en kampanj erbjudande från Telia bredband som inkluderade en mobiltelefon den 260628. Säljaren lovade att jag skulle få min nya mobil om tre dagar trots att de hade enheter på butiken.
Jag besökte butiken på Torpavallen i torsdags och frågade till samma säljare Albin om när skulle jag få mobilen. Hittills jag har inte fått mobilen.
Jag skulle bara tacksam om ni kan hjälpa mig,

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Gjorde mitt inköp på en måndag. Säljaren sa att min vara skulle komma på onsdag/torsdag. Åker till butiken torsdag em och säljaren säger då att den kommer fredag eller måndag. Han säger att jag kan hämta den i en annan butik, där han ser att dom har 12st i lager. Sätter mig i bilen och kör i 50minuter, och väl där i butiken säger dom att jag inte kan hämta ut min vara för att jag inte köpt den i butiken och måste vänta tills den kommer i första butiken. Det blev en tur på 2 timmar utan någon vara.

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Lite dålig service i butiken när jag beställde min vara, Munkebäck. Jag fick inget sms för att hämta ut, då man inte hade registrerat mitt telefonnummer. Åkte till varuhuset för att själv kolla upp om varan kommit. Fick tjata mig till att försäljaren skulle kolla upp om min vara kommit. Väljer Power för närheten inte för servicen.

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Det var en fantastisk butik jättefin där kommer jag åka fler gånger

Jag tycker att 10 min väntan med två öppna kassor är för mycket

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Jag hade en mycket bra upplevelse på POWER Torpavallen. Personalen var vänlig, professionell och mycket hjälpsam under hela köpprocessen. De svarade på alla mina frågor och hjälpte mig att välja rätt produkt. Servicen var utmärkt och jag kände mig väl omhändertagen som kund. Jag rekommenderar verkligen denna butik och kommer definitivt att handla här igen. Tack för den fantastiska servicen