Ombedd att hämta min webborder på avdelningen som har min sorts varor. Ingen personal synlig i butiken alls förutom i kassan. Får den hjälp jag behöver av den proffsiga säljaren i kassan, allt gott. B... Zobacz więcej
Torpavallsgatan 4D, 41673 Göteborg, Västra Götalands Län, SE
Kunnig personal som tog sig tid utan onödigt "tjafs". Men framförallt; de var väldigt trevliga med hög serviceanda. Denna butik rekommenderar jag.
Frågade efter EarPods med sladd i kassan. Vederbörande hade ingen aning om var dessa fanns i butiken. Skulle fråga någon ute i butiken. Hittade ingen ledig så jag lämnade. Efter två timmar gjorde jag... Zobacz więcej
Torpavallsgatan 4D, 41673, Göteborg, Västra Götalands Län, Szwecja
Kunnig personal som tog sig tid utan onödigt "tjafs".
Men framförallt; de var väldigt trevliga med hög serviceanda.
Denna butik rekommenderar jag.

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Jag visste vad jag ville ha och det fanns i lager. Men butikspersonen glömde att skriva upp serienummret på datorn vilket nog behövdes för försäkringen Skickade in det via mail, har inte ännu fått ett nytt kvitto, vilket jag skulle få.

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Leveransen verkar bli minst en vecka senare än utlovat. Under all kritik - då vi diskar för hand. Kan en få kompensation för detta?

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
En intresserad och engagerad personal som hjälpte oss på bästa sätt.

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Fantastisk bra hjälp och service när jag och min fru köpte iwatch och iPad…

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Fick bra hjälp med status för medlemskap och det första steget för att bli medlem, jag fick ett aktiverings-SMS. Jag trodde att jag redan var medlem,

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Kort terminalerna trasiga tog en evighet att få till att köpa på faktura.

Odpowiedź od POWER.se - Torpavallen
Trevlig bemötande och kunnig personal vi var jätte nöjda 🤩