POWER.se - Linköping Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Bonnorpsgatan 3, 582 73 Linköping, Tornby, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fick mycket god hjälp av säljaren att kolla olika alternativ för diskmaskin, 45 cm bred. Inklusive koll hos andra butiker (konkurrenter) Det slutade med att vi köpte en burk kalkupplösningspulver för... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Tycker det är uselt att laddare och manual inte följer med vid köp av laptop. Inte blev jag upplyst om detta heller när jag gjorde mitt köp utan då gick det en dag till innan jag fick en laddare och m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Smidigt och prisvärt. Och det är just det som ni behöver fortsätta med, och kanske bli ännu lite billigare för att komma ner i Elgigantens priser, för att fullt ut kunna konkurrera med dem. Jag är he... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bra - men inga fem stjärnor då Power (som många andra företag) envisas med att vägra låta dig veta huruvida produkten är något för dig eller ej. "Du kan inte få känna på hur datamusen ligger i din han... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

• Bonnorpsgatan 3, 582 73, Linköping, Tornby, Szwecja

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Linköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16 479

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Proffsig personal som hjälpte till att…

Proffsig personal som hjälpte till att ordna bästa lösningen för mig

1 maja 2026

Hej Christoffer,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick professionell hjälp och att lösningen blev den bästa för dig.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Personal o service

Personal o service. Produkten inte provad

30 kwietnia 2026

Hej Anders,

Tack för de fina orden om service och bemötande i Linköping.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen i varuhuset var så bra.

Vi hoppas också att produkten motsvarar förväntningarna när den väl har provats.

Hej Sven,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen uppskattades.

Toppenbra!

Toppen service av bästa Ida! Stort tack för grymt bra hjälp med eltandborstarna.

27 kwietnia 2026

Hej Julia,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick så bra hjälp i Linköping och att servicen kring eltandborstarna blev så lyckad.

Fin personal

Fin personal, bra information om TV jag köpte. Har de senaste tiden, om jag räknar med det jag köpte när det hette Media Mak, köpte en kamera, 2 datorer, 2 mobiler och en rakapparat. Och alltid har det varit bra service. MVH Berndth.

Hej Berndth,

Tack för de fina orden om upplevelsen i Linköping.

Det är verkligen roligt att höra att bemötandet och hjälpen kring ditt TV köp har varit så bra, och extra kul att du har valt att handla hos oss vid flera tillfällen genom åren.

Sådant uppskattas mycket och delas vidare internt.

Bra service

26 kwietnia 2026

Hej Barbro,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen i Linköping gav ett så bra intryck. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Trevlig expedit

Trevlig expedit

Hej Stefan,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Linköping. Sådant uppskattas verkligen!

Trevlig säljare

Bra och sakkunnigt bemötande vid köp av ny TV!

24 kwietnia 2026

Hej Anders,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och kunnigt bemötande vid köpet av din nya TV.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra service och bra personal som…

Mycket bra service och bra personal som vet vad dom säger

Hej KundKenneth Petersén,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att servicen uppskattades och att hjälpen i varuhuset kändes trygg och kunnig.

Kanon service

Kanon service , trevlig personal

19 kwietnia 2026

Hej Liz,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att servicen och bemötandet i Linköping gjorde ett så bra intryck.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Snabb service.

20 kwietnia 2026

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och snabb service.

Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Oceniono na 4 z 5

Snabbt enkelt bra service

Snabbt enkelt bra service

19 kwietnia 2026

Hej björn,

Tack för de fina orden. Härligt att höra att det gick snabbt och smidigt och att servicen var bra.

Oceniono na 5 z 5

Första besöket fanns inte varan

Första besöket fanns inte varan, men skulle komma två dagar senare, vilket så skedde.

16 kwietnia 2026

Hej Roger,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Det är fint att höra att varan kom som utlovat två dagar senare och att det löste sig.

Vi uppskattar verkligen återkopplingen och hoppas att nästa besök blir ännu smidigare.

Oceniono na 3 z 5

Bra information före köp men inlurad i fakturaupplägg

Bra information före köp och helt ok paketerbjudande på sakerna jag köpte, inklusive fri frakt - tevligt!
På minussidan: Jag fick frågan om jag ville ha en faktura hemskickad istället för att betala på plats. Visst, sa jag, det blir bra. Men sen visade det sig att ”faktura” innebar att jag blev kund hos ett fristående (?) finansinstitut, med krångliga registreringar och en risk att åka på ränta om jag skulle missa e-posten med fakturan. Varför, liksom? Då hade jag hellre betalat på plats. Jag tycker att informationen om vad jag gav mig in på var alldeles för knapphändig och misstänker att Power får någon sorts provision när de skaffar nya kunder till finansinstitutet. Det var en tråkig avslutning på en i övrigt bra köpupplevelse.

16 kwietnia 2026

Hej Isak,

Tack för en nyanserad recension.

Det är glädjande att informationen före köpet fungerade bra och att erbjudandet samt frakten upplevdes positivt.

Samtidigt ska det vara tydligt vad ett betalningsupplägg innebär innan man tackar ja. Om du vill att detta följs upp vidare kan du använda vårt [kontaktformulär](https://www.power.se/kundservice/kontakta-oss/) och beskriva hur informationen presenterades vid köpet.

Funkade bra

Funkade bra, beställde två JBL partyrock 720. Fyra dagar senare hämtade jag dom i Powerbutiken. Jag fick hjälp av trevlig personal med att lasta in dom i min skåpbil på parkeringen. Bra jobbat!!

17 kwietnia 2026

Hej Lars-Håkan,

Tack för den fina recensionen. Härligt att höra att allt fungerade smidigt och att upphämtningen gick bra.

Extra roligt att bemötandet i butiken och hjälpen ute på parkeringen gjorde upplevelsen ännu bättre.

Bra personal

Bra personal. Smidig hantering.

15 kwietnia 2026

Hej Roland,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du hade en så bra upplevelse med vår personal i Linköping. Vi är glada att hanteringen var smidig och att du fick den service du förtjänar.

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera den kvalitet som våra kunder förväntar sig.

Hej Birgitta,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Linköping! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på ett trevligt sätt. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det är fantastiskt att det märks.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Oceniono na 5 z 5

Trevlig personal och snabbt avklarat…

Trevlig personal och snabbt avklarat köp.

13 kwietnia 2026

Hej Markus,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse! Det är fantastiskt att vår personal kunde hjälpa dig på ett trevligt sätt och att ditt köp gick snabbt och smidigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Tack för att du valde POWER!

Oceniono na 5 z 5

Jag fick bästa hjälp och service av En…

Jag fick bästa hjälp och service av En tjej som heter Elin i Linköping.
Kunnig och hjälpsam tjej.

10 kwietnia 2026

Hej Cecilia,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Linköping! Det är fantastiskt att veta att du upplevde kunnig och hjälpsam service. Vi är stolta över vårt team och det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Tack för att du valde POWER!

Mycket trevlig säljare

10 kwietnia 2026

Hej Martin,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår säljare i Linköping! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den service du förtjänar. Vi strävar alltid efter att skapa en trevlig och hjälpsam miljö för alla våra kunder.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Det betyder verkligen mycket för oss och hjälper oss att fortsätta leverera bra service.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej