POWER.se - Linköping Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Bonnorpsgatan 3, 582 73 Linköping, Tornby, SE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Smidigt och prisvärt. Och det är just det som ni behöver fortsätta med, och kanske bli ännu lite billigare för att komma ner i Elgigantens priser, för att fullt ut kunna konkurrera med dem. Jag är he... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bra - men inga fem stjärnor då Power (som många andra företag) envisas med att vägra låta dig veta huruvida produkten är något för dig eller ej. "Du kan inte få känna på hur datamusen ligger i din han... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Det gick långsamt. Från beställning till leverans tog det en vecka. När varan anlände efter en vecka besökte jag butiken. I butikens avdelning dit jag hänvisats för avhämtning var personalen mer intre... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

• Bonnorpsgatan 3, 582 73, Linköping, Tornby, Szwecja

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Linköping

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16 232

Napisz recenzję

Personalen ok

Hej Mirko,

Tack för ditt omdöme! Roligt att höra att du hade en okej upplevelse med personalen i Linköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback, och hoppas att få välkomna dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Trevligt personal som hjälpte till

Trevligt personal som hjälpte till. Ger råd och försöker lösa problemet. Bjuder på kaffe

Hej Svetlana,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig hjälp, bra råd och ett gott bemötande i Linköping. Extra härligt att kaffet uppskattades också.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Otrolig service av Victor vid…

Otrolig service av Victor vid utlämningen av vår LG TV!!! All heder åt denne säljare!!!!

24 lipca 2026

Hej Sigrid,

Tack för de fina orden. Det gläder oss att höra att utlämningen av er LG TV blev en så bra upplevelse och att ni är så nöjda med servicen i Linköping.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Bra service :)

Hej Elliot,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra service och en positiv upplevelse hos POWER i Linköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Oceniono na 5 z 5

Fick mycket god hjälp av säljaren att…

Fick mycket god hjälp av säljaren att kolla olika alternativ för diskmaskin, 45 cm bred. Inklusive koll hos andra butiker (konkurrenter) Det slutade med att vi köpte en burk kalkupplösningspulver för att ge den gamla diskmaskinen en chans till, samtidigt som vi fick reservera en ny några dagar. Mycket serviceminded säljare!

20 lipca 2026

Hej charlotta,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Det är verkligen roligt att läsa att du fick så god hjälp med att jämföra olika alternativ och att besöket ledde till en lösning som passade er situation så bra. Extra fint att höra att ni både kunde ge den nuvarande diskmaskinen en chans till och samtidigt reservera en ny vid behov.

Vi uppskattar varmt dina ord om servicen i Linköping.

Bra bemötande.

21 lipca 2026

Hej Mikael,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande i Linköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Trevligt beötande

Trevligt be ötande

21 lipca 2026

Hej Anders,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Linköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Hej Plex,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp med det du behövde ordna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Personalen var trevlig och hjälpsam

Personalen var trevlig och hjälpsam

Hej Sangduean,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att personalen i Linköping upplevdes som trevlig och hjälpsam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att få välkomna dig igen.

Toppen

Bra skyltat på hyllorna. Tjejen som hjälpte mig svarade snabbt, bra och trevligt på alla mina frågor och hjälpte mig att snabbt hitta alla produkter jag behövde.

Hej Johan,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb och trevlig hjälp i butiken och att det var lätt att hitta det du behövde.

Vi uppskattar också att du lyfter fram skyltningen i varuhuset. Sådant gör stor skillnad för helhetsupplevelsen.

Hej Majlen,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick så trevlig och hjälpsam service i Linköping.

Väldigt trevligt o hjälpsamt bemötande

Väldigt trevligt o hjälpsamt bemötande

20 lipca 2026

Hej Barbro,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett väldigt trevligt och hjälpsamt bemötande i Linköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Blev trevligt bemött av personalen

Blev trevligt bemött av personalen, en extra ros till tjejen som hjälpte mig med min beställning, verkligen på rätt plats.

Hej Gerd,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du blev trevligt bemött och fick bra hjälp med din beställning.

Extra uppskattat att du lyfter fram hjälpen du fick i Linköping. Sådant betyder mycket och vi hoppas att du får lika bra upplevelser nästa gång också.

Oceniono na 5 z 5

Trevlig personal och bra service.

Trevlig personal och bra service.

Hej Anita-Lee,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde trevlig personal och bra service i Linköping.

Snabb hantering

Funkade utmärkt

Hej Stig,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att hanteringen gick snabbt och att allt fungerade utmärkt.

Oceniono na 5 z 5

Bra personal som gav bra information…

Bra personal som gav bra information vid köp av min tv.
Tyvärr lyssnade jag inte på honom.

14 lipca 2026

Hej Christer,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra information och ett gott bemötande i Linköping.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att du blir riktigt nöjd med din tv.

Oceniono na 5 z 5

Trevlig personal bra service och snabb…

Trevlig personal bra service och snabb leverans.

Hej Ann-Katrin,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både servicen, personalen och den snabba leveransen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Linköping⚡

Oceniono na 2 z 5

Ointresserade säljare.

Ointresserade säljare.

Hej Stefan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att du möttes av ointresserade säljare i Linköping, eftersom ett hjälpsamt och engagerat bemötande är en viktig del av besöket hos oss. 😊

Din feedback har tagits vidare till varuhuset så att de kan se över servicen och bemötandet i butiken. 💬

Vi uppskattar att du uppmärksammar detta och hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. 🤗

Smidigt

Kort väntetid då jag kom för att hämta min reserverade vara. Väldigt trevlig personal.

Hej Ilona,

Tack för din fina recension. Härligt att höra att upphämtningen gick smidigt, att väntetiden var kort och att du fick ett trevligt bemötande i Linköping.

Bra säljarservice.

Bra säljarservice.
Sparade in drygt tusen kr på ett inbyte av min gamla bärbara dator till den nya som som fungerar bra.

Hej Kennet,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick bra hjälp i Linköping och att inbytet av din gamla bärbara dator gjorde köpet ännu bättre.

Extra kul att den nya datorn fungerar bra och att hela upplevelsen blev så lyckad.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej