Power.no - Forus Recenzje 61

4,1

Stokkamyrvn. 7, 4313 Sandnes, NO

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hadde mottatt noen kuponger a 400.- for å ha besvart noen forespørsler fra et nettsted. Kupongene hadde en kilometer med tall som måtte slås inn i kassen for å få aktiviter,t men vedkommende tok det... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Veldig god service! Fikk spørsmål om hjelp av flere underveis i mens vi var i butikken. Ble informert om gode tilbud samt mersalg som var aktuelle.

Oceniono na 3 z 5

Jeg hadde god og dårleg opplevelse samtidig. De ansatte hjulpet meg å finne en billig mobiltelefon men har gjort en feil å bytte min mobil ICE abonnement fra 60 Gb til 20 Gb , derfor jeg mistet mange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fikk hurtig og god behandling og problemet jeg presenterte ble løst på en fortreffelig måte.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Dane kontaktowe

• Stokkamyrvn. 7, 4313, Sandnes, Norwegia

• 21004000
Promotion box for Power.no - Forus

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Kjempehyggelig butikkmedarbeider

Kjempehyggelig butikkmedarbeider. Vi har gode erfaringer med Power, derfor velger vi dem.

23 marca 2026

Hei Marie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at dere har hatt så gode opplevelser med oss og at butikkmedarbeideren på Forus gjorde et kjempebra inntrykk. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Det er deilig å vite at dere fortsetter å velge POWER på grunn av de positive erfaringene dere har hatt. Vi setter stor pris på tilliten dere viser oss.

Good service

23 marca 2026

Hi Rune,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service hos oss på Forus. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Oceniono na 3 z 5

Hei Stoyan,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi beklager at du måtte vente så lenge på betjening i butikken vår på Forus. 30 minutter er definitivt for lenge å vente, og vi forstår at dette var frustrerende for deg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å forbedre servicen vår. Vi jobber kontinuerlig med å sikre at alle kunder får rask og god service når de besøker våre butikker.

Veldig god service

20 marca 2026

Hei Iselin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde så god service i butikken vår på Forus. Vi er glade for at teamet vårt kunne hjelpe deg underveis og informere deg om relevante tilbud.

Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen. Slike tilbakemeldinger motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Go service.

Go service.

19 marca 2026

Hi Øivind,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er flott å høre at du er fornøyd med servicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Grei handel

Grei handel. Fikk TV-en levert hjem og montert. Veldig hyggelig og god service.

Hei Roar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med både leveringen og monteringen av TV-en din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det gleder oss at vårt team kunne gi deg hyggelig og god service gjennom hele prosessen. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi håper du får mye glede av din nye TV!

bra service 🤗

hyggelig betjening 🤗

Hei Helen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde bra service og hyggelig betjening hos oss på Forus. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det betyr mye for teamet vårt å vite at de gjør en god jobb.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Oceniono na 4 z 5

Gode faglige råd

Gode faglige råd. Følelse av å få profesjonelle råd og behandling.

Hei Jon,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du opplevde profesjonelle råd og god behandling hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring.

Oceniono na 5 z 5

Utlevert som avtalt og virker etter…

Utlevert som avtalt og virker etter formålet,, ovn

10 marca 2026

Hei Sigve,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at ovnen ble levert som avtalt og fungerer perfekt til formålet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hei Tove,

Så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Forus! Det er alltid gøy når våre medarbeidere gjør en forskjell. Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din!

Mvh Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Forus⚡

Positiv engasjerende kundebehandler

Positiv engasjerende kundebehandler

Hei Jens Georg,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så godt å høre at du opplevde kundebehandleren som positiv og engasjert – det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake og ha en fin dag! 😊

Veronica

Oceniono na 1 z 5

Står to stykke og "gjemmer" seg bak…

Står to stykker og "gjemmer" seg bak hver sin PC. Jeg som kunde føler at jeg avbryter og forstyrer når jeg etter å ha ventet 5 min på hjelp må gå og spørre om hjelp. Ingen andre kunder i området, allikevel så er det jeg som kunde som må oppsøke betjeningen? Dette hadde ikke jeg funnet meg av mine ansatte, de hadde måtte sett seg etter annet å gjøre hvis det er dette servicenivået de mener er godt nok.

8 marca 2026

Hei Raymond,

Setter stor pris på at du legger igjen en omtale av oss.

Opplevelsen du beskriver når du var hos oss er absolutt ikke den servicen vi ønsker å gi våre kunder, man skal selvfølgelig kunne regne med å få god hjelp så raskt som mulig av våre ansatte og jeg beklager for at dette ikke var tilfellet når du var innom.

Vi tar dette med oss videre og vil arbeide med våre rutiner og vår opplæring, og jeg håper du gir oss sjansen til å forbedre inntrykket i fremtiden.😊

Du er alltid velkommen hos oss!✨

Oceniono na 2 z 5

Manglende info om ekstra høyde oppvaskmaskin

Vi kjøpte en oppvaskmaskin som ble for høy, denne var ekstra høy,- noe vi ikke ble gjort oppmerksom på. Ved montering så vi dette og måtte returnere, og kjøpe ny. Vi ble fakturert ca kr 1500,- to ganger ( retur av gml, + frakt av ny). Synes dette er urimelig, og at vi skulle blitt informert om ekstra høyde, og sluppet frakt runde to.

2 marca 2026

Hei Liv Inger,

Først og fremst vil jeg takke deg for at du har tatt deg tiden til å legge igjen en omtale av oss, dette betyr mye og hjelper oss med å bli bedre i fremtiden.

Jeg har vært i kontakt med butikken i denne saken og de har prøvd å komme i kontakt med deg for å løse dette, håper du har mulighet til å la de rette opp i feilen som har oppstått her.

Ønsker deg en fin dag videre! ✨

Oceniono na 5 z 5

Det var veldig hjelpsomme og hadde gode…

Det var veldig hjelpsomme og hadde gode priser

4 marca 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt på Forus var hjelpsomme og at du var fornøyd med prisene våre. Slike positive opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Hei Leif,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du fikk gjennomført byttet av produktet ditt på en smidig måte. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Rot og kaos.

Rot og kaos.

27 lutego 2026

Hei Truls,

Tusen takk for at du gir oss en tilbakemelding.
Beklager at du opplevde rot og kaos hos oss – det er ikke slik vi ønsker at det skal være verken i butikk eller gjennom kundereisen 😔
Vi håper at du gir oss en ny sjanse og at vi kan få rettet på ditt inntrykk hos oss.

Ønsker deg velkommen tilbake og en fin dag 🤩

Veronica

Oceniono na 1 z 5

Jeg ønsket ikke tilsendt tilbud på mail…

Jeg ønsket ikke tilsendt tilbud på mail og dette ble bekreftet i kassen. Det stemmer jo ikke.

26 lutego 2026

Hei Harald,

Ser at du har vært i kontakt med oss om dette og fått hjelp med saken, håper dette har vært en god opplevelse og alt er i orden.

Ønsker deg en fin dag videre!🌟

Oceniono na 5 z 5

Jeg fikk raskt hjelp av hyggelig…

Jeg fikk raskt hjelp av hyggelig butikkansatt

23 lutego 2026

Hei Sadija,

Så hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp hos oss på Forus! Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve det. Takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Hei DOROTHY,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at teamet vårt på Forus har gitt deg så god service med tålmodighet og smil. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER.

Takk igjen for at du valgte oss!

Oceniono na 5 z 5

Enkel og rask prosess - kjempeservice

Enkel og rask prosess.
Og folka på vareutleveringen på Power Forus var veldig imøtekommende og service minded!

17 lutego 2026

Hei Arne Kristian Boye,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at prosessen var enkel og rask, og at teamet vårt på Power Forus ga deg så god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej