Tusen takk for veldig god hjelp,en rolig ung dame som klarerte min nye telefon med overføringer fra eldre til Samsung. da jeg kom hjem ble jeg litt usikker på enkelte ting.Idag mandag kl 10 kom jeg t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kjøpte en Cepter-PC hos POWER Oslo som ble solgt som ny med Windows 11 Home. Når jeg sjekket spesifikasjonene har den DDR3-RAM, altså maskinvare som er altfor gammel til å egentlig støtte Windows 1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hei, jeg reserverte en støvsuger på nett, henting i butikk. Ekspeditøren var vennlige og hjálp meg med å få strippet esken sånn at jeg kunne bære den. Tungt for en gammel dame. Han som strippet spurte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg ønsker å gi en stor takk for den fantastiske servicen jeg fikk i Power butikken på dronningens gate. Jeg ble møtt med et varmt smil fra første stund, fikk god og profesjonell hjelp, og følte me... Zobacz więcej
Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Norwegia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Gikk fort å få varen, produktet er bra. Men dama på kassa informerte litt feil om ting (rundt retur og åpent kjøp) når hun ble rettet på av en annen kollega, ble hun trass og nesten misfornøyd.

Odpowiedź od Power.no - City
Fikk raskt hjelp til det jeg trengte.
Fikk ikke full skår fordi de ansatte, 4-5 stk, bannet høyt og tydelig i sin samsnakk da jeg kom inn i butikken. Opplevde det som det er en sjargong de bruker til vanlig, noe jeg ikke liker.

Odpowiedź od Power.no - City
The cashier was super helpful and took her time to make sure I got everything in order. The prices were also very acceptable

Odpowiedź od Power.no - City
beste kundeservice jeg noensinne har fått! finner alltid beste løsninger for meg

Odpowiedź od Power.no - City
Dere hadde harddisken jeg ønsket. Dessuten fikk jeg et godt tilbud på VPN og sikkerhet.

Odpowiedź od Power.no - City
A pretty power lady in a cashier help me find the product i needed and she explain very well what the product all about.

Odpowiedź od Power.no - City
Jag fick det svar jag ville ha på min vara jag skulle köpa

Odpowiedź od Power.no - City
De var veldig imøtekommende og gjorde jobben, men glemte å gi meg tilbakemelding underveis som de sa de skulle

Odpowiedź od Power.no - City
Hun bidro til at vi fikk kjøpt den støvsugeren vi ønsket oss, samt utpakkingen slik at vi kunne ta den hjem uten emballasje.

Odpowiedź od Power.no - City
God rask service og bra info da jeg spurt om ting tidligere, Power Grefsen er annerledes de ljuger om ting så blir det helt annerledes etterpå. Dette gir at jeg skal unngå å handle i det hele tatt på Power da jeg blitt utsatt for økonmoisk overgrep av de.

Odpowiedź od Power.no - City
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.