Reakcja na opinię
Bra at jeg kunne sjekke på nett at dere hadde varen (en toner) og i hvilken butikk, og at jeg kunne reservere den for senere henting. Men varen lå ikke klar for henting slik dere lovet, det tok noen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God rask service og bra info da jeg spurt om ting tidligere, Power Grefsen er annerledes de ljuger om ting så blir det helt annerledes etterpå. Dette gir at jeg skal unngå å handle i det hele tatt på... Zobacz więcej
Dronningensgt. 40, 0154, Oslo, Norwegia

Jak firma korzysta z Trustpilot
Fordi opplevelsen er høyst når man treffer en god service

Odpowiedź od Power.no - City
Hyggelig betjening ved henting. Imøtekommende og serviceinnstilt.

Odpowiedź od Power.no - City
Veldig bra servise, han var flink og kunne faget sitt. Han tok tid til meg og forklarte på en fin måte. Fikk den hjelpen jeg trengte. Var imøtekommende.

Odpowiedź od Power.no - City
Det gikk raskt å smertefritt denne gangen. Men stusser fortsatt på at ekspeditøren må bruke 6 minutter og utallige klikk i datasystemet før jeg kan få betale for noe så enkelt som earpods.

Odpowiedź od Power.no - City
Hei jeg skal tilbake fordi jeg snakket med taila ikke enign delbetal så høre

Good customer service.
Everything about the products I was purchasing was well explained by the customer rep, my questions were answered to my satisfaction and I received the help I wanted, with no hesitation.

Odpowiedź od Power.no - City
Sjekket priser på nett før jeg dro i butikken, og ble overrasket over at det som hadde en totalpris på 1192kr på nett, kostet 2199kr i butikken. Måtte bestille klikk & hent for å få nettprisen, og måtte dermed vente en halvtime på at de skulle legge varene i kassa. Hun som stod i kassa kunne ikke svare på hvorfor det var sånn, for på nettsiden til Power står det at de har samme pris på nett og i butikk. Vet ikke om dette er et bevisst forsøk på å lure forbrukerne, for det var ganske ekstreme prisforskjeller! Ene varen kostet 368kr med klikk & hent, og 999kr hvis man kjøpte den direkte i butikken, så her gjelder det å følge med!

Odpowiedź od Power.no - City
Dårlig service, lite information og stor press til å kjøpe ekstra tjenester

Odpowiedź od Power.no - City
Første inntrykket var uoversiktlig, fant ikke kø-lapp ordningen når jeg hadde behov for hjelp- dårlig skiltet. Selger - fant rask frem riktig produkt, takk for god service. Kasseomerådet - lite kø, selv på en fredag ettermiddag.

Odpowiedź od Power.no - City
Satte stor pris på både kundebehandling,informasjon om tilbud og enkel betaling med kontanter😊

Odpowiedź od Power.no - City
Det var hyggelig betjening som hadde kunnskap om det jeg ønsket å kjøpe og viste meg god service
Kort ventetid og greit pris, takker for handelen 🤗

Odpowiedź od Power.no - City
Ble møtt av en blid og hjelpsom 😊ansatt, ønsket og kjøpe en kaffemaskin, det stod på kassa at det skulle være 1 på lager, den stod ikke i hylla, han spurte om jeg hadde dårlig tid, for den skulle han finne og det gjorde han👍jeg gikk ut og var fornøyd, hadde en god handle opplevelse👏👏😊

Odpowiedź od Power.no - City
Jeg fikk den hjelpen jeg trengte, de var veldig snille og hjelpsomme.

Odpowiedź od Power.no - City
Lite personalet i butikken. Måtte lete for å finne en vi kunne snakke med. To av personalet var mer opptatt av å snakke med hverandre enn å se om det var kunder i butikken som hadde behov for hjelp. Og en tredje var mer opptatt av mobilen sin enn kundene.

Odpowiedź od Power.no - City
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.