POWER.dk - Randers Recenzje 3454

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Paderup Boulevard 2, 8960 Randers SØ, DK

Oceniono na 5 z 5

Man skal glæde sig over de små oplevelser: Ankomme til p-pladsen - der var en ledig plads - hente vare på hylden (den var ikke udsolgt) - betale ved kassen (der var lidt kø. En kunde foran mig betal... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Power randers vil hjælpe sig selv og kunderne meget hvis de fik en separat udleveringsskranke til click og collect. Vi oplevede lang ventetid i teleafdelingen, hvor vi først stod i kø ved "support" f... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Rimeligt nemt at bestille, hjemmesiden fungerer. Det der ikke fungerer optimalt er afhentning i butikken. Hvem skal man henvende sig, hvem skal man snakke med? Kø, folk alle steder ingen orden el sy... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en iPad der ikke kunne oplades. Og efter et tjek der konstaterede en fejl fik vi uden videre en ny. God service og med et smil fra ekspedienten gik derfra med en god oplevelse. Tak og på gens... Zobacz więcej

1. Sklep RTV

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 3 z 5

Det var en god oplevelse men lang…

Det var en god oplevelse men lang ventetid for at komme til det var surt

Hej Lis,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen samlet set var god. Den lange ventetid skulle selvfølgelig gerne have været bedre, og den feedback tager vi med videre.

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på det.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt. Super godt tilbud

7 maja 2026

Hej Maria,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for produktet, og at du også har været tilfreds med tilbuddet.

Fin vare

Fin vare - hurtig betjening

7 maja 2026

Hej Anette,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du er glad for varen, og at betjeningen var hurtig.

Oceniono na 5 z 5

Det har jeg,og en rigtig god og flink…

Det har jeg,og en rigtig god og flink mand ,da jeg var ude ved jer,er rigtig godt tilfreds

Hej Line,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse, og at du er godt tilfreds. Den slags feedback er vi meget glade for.

Oceniono na 2 z 5

Jeg syntes at han ikke var særlig god…

Jeg syntes at han ikke var særlig god til at lytte, når man sagde noget til ham. Når jeg forklarer ham hvad vil have, prøve han at sælge noget andet det vil ikke finde mig i.

Hej Bjarne

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Det er naturligvis vigtigt, at vores medarbejdere lytter til kundernes ønsker og behov, så jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende, hvis du oplevede, at der blev forsøgt at sælge noget andet end det, du faktisk bad om.

Vi ønsker, at vores rådgivning skal opleves hjælpsom og relevant – ikke som noget der går imod kundens egne ønsker.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen og dialogen i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Oceniono na 5 z 5

Som altid super god service

Som altid super god service.
I Randers.

Hej Ian,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du igen har haft en super god oplevelse i Randers.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Altid venlig betjening

Altid venlig betjening

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever venlig betjening i Randers. Den slags feedback betyder meget.

Kalibrering af TV. Fup?

Jeg synes at forsøget på at sælge en kalibrering af et nyt TV nærmer sig svindel.
Man viser forskellen på et TV der skruet helt op i farver kontrast og lys og et hvor man har valgt "biograftilstand" som er en standard indstilling på moderne et TV
Kan man kalde det professionel rådgivning? Nej.

4 maja 2026

Hej Ove,

Tak for din ærlige feedback.

TV kalibrering er en professionel service, der finjusterer billedindstillingerne for at give den bedst mulige oplevelse i hjemmet. Fabriksindstillinger er ofte lavet til at se iøjnefaldende ud i butiksmiljøer, mens kalibrering tilpasses det konkrete seområde derhjemme.

Det er også korrekt, at mange TV allerede har forskellige standardtilstande, som for eksempel biograftilstand. De kan forbedre billedet, men professionel kalibrering går længere end de almindelige brugerindstillinger og bruger særligt udstyr til mere præcise justeringer.

Din pointe om, hvordan forskellen bliver vist i butikken, er helt forståelig. Når præsentationen opleves misvisende, giver det naturligt anledning til kritik.

Tak fordi du deler oplevelsen. Den slags feedback er vigtig.

Oceniono na 1 z 5

Dobbelt betaling. Overføre ikke tilbage

Skulle betale og den bliver afvist. Betaler igen hvor der står gennemført, men fordi der ikke kommer en kvittering, skal jeg os MobilePay.

Prøver at forklare dem at den er gået igennem, men uden held..

Får afvide, at hvis der er dobbelt betalingen skulle jeg bare skrive og det vil blive bragt i orden med det samme.

5 dage senere stadig ikke sket noget og uden svar på den mail man har fået..

Hej Jesper,

Det er virkelig træls at stå i en situation med mulig dobbeltbetaling og så opleve, at der hverken kommer hurtig afklaring eller svar på din mail. Det vil jeg gerne beklage mange gange på POWERs vegne – sådan skal det simpelthen ikke føles at handle hos os.

Vi har taget din oplevelse videre internt og haft dialog med butikken, som melder tilbage, at de har sendt dig en mail vedrørende din sag. Tjek meget gerne din indbakke og eventuelt spam/uønsket mail – og hvis du ikke kan finde noget fra dem, så tag endelig fat i butikken igen, så de kan få fulgt ordentligt op og få lukket sagen af.

Din feedback giver rigtig god mening og bliver taget med internt som input til, hvordan vi bliver hurtigere og tydeligere i vores opfølgning i lignende sager fremover.

POWER / Christian

Nemt og hurtig god service

Nemt og hurtig god service
Varehus chefen i Randers var rigtig god

Hej svend,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en nem og hurtig oplevelse, og at servicen i Randers gjorde et særligt godt indtryk.

Oceniono na 5 z 5

Vi mødte en meget kompetent medarbejder…

Vi mødte en meget kompetent medarbejder der hurtigt fandt den maskine vi søgte.

Hej HM,

Det er virkelig dejligt at høre. Tak for de flotte ord og for at dele oplevelsen.

Det glæder os, at I fik hurtig og kompetent hjælp til at finde den rigtige maskine.

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at servicen og personalet gjorde et godt indtryk.

Oceniono na 3 z 5

Der er simpelthen for lang tid

Der er simpelthen for lang tid , inden man bliver ekspederet af en medarbejder, i TV afd. ventede ca 30 min ..

4 maja 2026

Hej Jette,

Tak for anmeldelsen.

Det er ærgerligt at læse, at du oplevede lang ventetid i TV afdelingen.

Din feedback er værdsat og bliver taget med videre.

Oceniono na 5 z 5

Her føler man sig velkommen

Hjælpsom ud over alle grænser, dejlig oplevelse og god betjening.

Hej Grethe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at besøget gav en dejlig oplevelse, og at hjælpen gjorde en forskel.

Den slags feedback betyder meget.

Oceniono na 4 z 5

I får 4 stjerner ville egentlig kun…

I får 4 stjerner ville egentlig kun give 2, når vi bestiller via click og collect virker det meget omstændig at vi skal ind i afdelingen finde/vente på en ledig medarbejder. Der er en grund til at vælge click og collect, hurtig, effektiv men ikke hos power. I får 4 pga den medarbejder der efter 30min hjalp os. Tak til Name i Randers s.

Hej May,

Tak for den ærlige anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er godt at høre, at der til sidst kom god hjælp i butikken, og den ros tager vi med videre.

Click og collect skal gerne opleves som hurtigt og enkelt, så det er værdifuldt at få med, at afhentningen i stedet føltes omstændelig og tog for lang tid.

Tak for at dele oplevelsen fra Randers.

Kan godt anbefale

Kan godt anbefale, god service

Hej Knud,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

Tak for anbefalingen. Det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Har købt et Philips Micro anlæg med…

Har købt et Philips Micro anlæg med dab+, usb og bluetooth. Fremragende velspillende anlæg. 😊
God betjening i Power Randers. 👍🏻
Stor tilfredshed her😉

27 kwietnia 2026

Hej Steen,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at anlægget leverer en fremragende lyd, og at oplevelsen i Randers også var helt i top.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

Nem og hurtig

Nem og hurtig

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var nem og hurtig.

Oceniono na 5 z 5

Super god og kompetent service og gode…

Super god og kompetent service og gode priser.
Jeg skulle købe ny kogeplade med integreret emhætte og fik en rigtig god rådgivning af Marius i Randers.
God oplevelse!

26 kwietnia 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre om en super god oplevelse i Randers og god rådgivning i forbindelse med valg af ny kogeplade med integreret emhætte. Det sætter vi stor pris på.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej