Jeg havede lidt travlt den dag jeg var på besøg og blev ovrerasket over at der var en før mig ved kassen og var faktisk færdig da jeg kom frem. Det var jo dejligt så jeg kunne komme afsted. At de så s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg havde reserveret et outlet-tastatur, men det viste sig desværre at mangle to taster. Medarbejderen fandt hurtigt en bedre løsning og gav mig et andet tastatur, som normalt kostede omkring... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte noget Men de var løbet tør for den vare så de tilbudt en anden vare som var tilsvarende i værdi og pris, jeg foreslog en anden og det var godkendt med det samme
Reakcja na opinię
Min reservation var annulleret, da jeg hentede varen ca. 19 timer efter varen blev reserveret. Jeg havde ikke fået nogen notifikation om det. Heldigvis var varen stadig på lager og ekspedienten fik s... Zobacz więcej
Paderup Boulevard 2, 8960, Randers SØ, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Tid nok of en ualmindelig venlig. He

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
En rigtig god sælger. Hørte vores ønsker og gik straks til sagen

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
At jeg kunne blive fri for at tage imod et tilbud med nyt el forbindelse eller mobilselskab

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
Utrolig lang ventetid i jeres butik på at blive ekspederet.

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
Jeg købte en robotstøvsuger hos POWER lørdag. Søndag testede jeg den én enkelt gang og fandt hurtigt ud af, at modellen ikke kunne det, jeg havde forventet. Blandt andet blev mine dørtrin et problem.
Derfor var mit ønske egentlig ganske simpelt:
Jeg ville returnere den og købe en større og dyrere model hos POWER, som bedre passede til mit hjem og mine behov.
Mandag kontaktede jeg POWERs kundeservice og forklarede situationen. Jeg fik besked på at tage robotstøvsugeren med til butikken, så de kunne kigge på den.
Det gjorde jeg tirsdag. Jeg kørte til butikken med robotten, men her ville de ikke engang kigge på den eller vurdere dens stand. Jeg forklarede også, at mit ønske ikke var bare at få pengene tilbage og gå min vej – jeg ville faktisk købe en dyrere model hos dem.
Det gjorde ingen forskel.
Onsdag ringede jeg derfor til kundeservice igen. Her kunne de heller ikke hjælpe. Forslaget var, at jeg eventuelt kunne prøve butikken – hvilket var en lettere absurd besked, eftersom det var præcis dét, kundeservice allerede havde bedt mig om dagen før.
Jeg fik samtidig bekræftet, at hvis jeg havde købt præcis den samme robotstøvsuger online, havde jeg haft fortrydelsesret. Men fordi jeg valgte at gå ind i en fysisk POWER-butik og handle, havde jeg ikke den samme mulighed.
Så dagens forbrugertip må åbenbart være:
Se varen hos POWER. Lad være med at købe den. Gå hjem og bestil den online.
En noget speciel måde at drive fysiske butikker på.
Det mest ærgerlige er egentlig, at POWER ikke var ved at miste et salg. Tværtimod. Jeg stod klar til at bruge endnu flere penge hos dem på en større og dyrere model.
I stedet står jeg nu med en næsten ny robotstøvsuger, som er testet én gang, og som jeg må forsøge at sælge privat.
Derefter bliver turen nok over på den anden side af vejen til Elgiganten, når den næste model skal købes.
En dyr lærestreg – og ikke ligefrem den kundeoplevelse, jeg havde forventet.

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
Fik det vi skulle bruge med en fin forklaring af produkterne.

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
Alt i alt en god oplevelse. Eneste lille minus var en lidt for smart butiksansat der ikke gad finde det jeg havde bestilt men istedet sendte mig ud til vareudleveringen, der så sagde at jeg skulle hente mine sager i butikken.
Redigeret svar til Power:
Mange tak. Jeg ved skam godt hvor vareudleveringen er, men da manden i butikken (som havde lidt for meget tyggegummi i munden til at kunne føre en normal samtale) sendte mig til vareudleveringen (på trods af mailen fra jer, som fortalte at afhentning skulle ske i butikken), gik jeg selvfølgelig derud. Den flinke fyr i vareudleveringen sagde så, at de ting jeg havde bestilt, normalt skulle afhentes i butikken, men at “ham derinde nok ikke lige gad at finde dem”. “-Men nu skal jeg hente det” sagde han så og jeg fik mine ting.
-Derfor skrev jeg som jeg gjorde, men tak for respons! 😉

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
Lang ventetid og uhygiejniske ekspedient..
25 minutters ventetid i tele-afdelingen.
Den ene ekspedient lugtede langt væk af sved og den anden flyttede flere gange rundt på sit stykke snus under overlæben med sin finger - ikke lækkert at se på.

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
... Super god købsoplevelse i forbindelse med køb af ny mobiltelefon ... Fik rigtig god vejledning i butikken om telefonen, og fik også i samme omgang tilbudt/købte et nyt og billigere abonnement hos Telmore ... 😃👌 ...

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
Det var ALT for lang vente tid.
Vi ville gået hvis vi ikke var i problemer og havde meget brug for hjælp.
Da vi fik servic var den god og vi gik glade hjem
I gik glip af mindst 7 kunder, bare men's jeg var der...

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
Jeg har købt en iPhone 16 pro tilbage i februar 2025. Der blev tilkøbt en tyveriforsikring på den igennem AppleCare.
Jeg får min telefon stjålet d 23 maj 2026. Jeg går til Power Randers med en forventning om at få erstattet den stjålne telefon, da jeg har tilkøbt tyveri forsikring på den. Den er så på mystisk vis blevet opsagt, uden mit accept. Power kundeservice har bekræftet på mail at det ikke er min fejl.
Jeg står du over tre måneder senere, fortsat uden en ny telefon og efter MANGE telefon opkald fra både kundeservice, Apple og selve datalederen i Power Randers, er det fortsat ikke lykkes at komme igennem.
De er holdt op med at svare mig og jeg får ingen hjælp.
Power fortæller, at mit abbonoment på den stjålne telefon er blevet genaktiveret (som jeg i øvrigt betaler til nu, trods telefonen er blevet stjålet), så jeg blot skal ringe til Apple og melde min telefon stjålet. Da jeg så ringer til Apple, fortæller de, at det er power som skal erstatte en ny telefon.
Jeg har forsøgt af tre omgange efterfølgende at skrive og ringe til datalederen i Power Randers Noah (som er ham som har overtaget sagen og fortalte at han vil hjælpe mig) med denne info, men han vender ikke retur og svarer ikke.
Jeg er dybt rystet over denne behandling, når jeg har fået bekræftet at det IKKE er min skyld. Jeg står fortsat over 3 måneder senere uden en ny telefon og med INGEN hjælp fra power..
Mit næste forsøg er at jeg tager denne sag i medierne, da jeg tænker at de ville synes den er interesant.
Den dårligste kunde politik som jeg har mødt.
Personen i kassen havde travlt med sin mobil at køen bare voksede
Det var Sidste gang jeg handler i power .har gjort det tidligere også med dårlig erfaring

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
Med forbehold har ikke fået min købte vare endnu, men en stille og rolig sælger og ikke en af de irriterende sælgere jeg ikke gider at handle med god dialog og en god pris på tørretumbler og hjem levering, handlede 13-7 bliver leveret 18-7 mellem 8-17 hvilket ikke er imponerende hverken dato eller tid på dagen ikke særlig hurtigt eller præcis på dagen, men nu må jeg så anmelde resten af købet når jeg modtager varen.Venligst Jens

Odpowiedź od POWER.dk - Randers
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.