Jeg bestilte en plakat d 8/1 på deres side Mapsy.dk. De har også heddet mange andre ting så vidt jeg kan se. Men samme historie. Bestil aldrig derfra. De svarer efter lang tid pr mail trods alt. Men s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte to plakater d. 11/11 om aften. Ordre bekræftelse sendt hvor mail kommer fra postervilla. Ingen reaktion på sendte mails om hvornår ens pakke bliver afsendt. Der står den afsendes dagen e... Zobacz więcej
Efter lidt forvirring omkring hvornår plakaten kom da jeg intet havde hørt, fik jeg besked om den var ankommet og klar til afhentning. Deres mail fungere ikke optimalt, men det hele lykkedes efter j... Zobacz więcej
Jeg ønsker at man kunne give minus 10 stjerner! Postervilla aka Maptown aka Wallton er et stort fupnummer. 2 plakater bestilt, penge trukket på min konto inden afsendelse. 1 plakat modtages stærkt b... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kortplakater af alle Danmarks smukke byer!
Dane kontaktowe
Nedergade 40, 5000, Odense, Dania
- hej@postervilla.com
- postervilla.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Manglende svar fra kundeservice
Jeg bestilte d. 28. November en plakat fra Postervilla. Efter flere henvendelser til kundeservice fik jeg endelig svar og d. 10. Dec modtog jeg besked om at den nu kunne afhentes. Det gjorde jeg tirsdag d. 13.12.
Desværre kunne jeg konstatere at hjørnet på plakaten har været bøjet i plakatrøret, hvorfor der nu er en skade og bøjning i papiret, som en ramme ikke vil kunne rode bod på og rette ud.
Jeg kontaktede Postervilla igen, og denne gang var der igen problemer med kontakten til kundeservice.
Jeg modtog efter lang ventetid en ny plakat. Og endnu en gang er den pakket så låget på plakatrøret har ødelagt plakaten.
D. 23/12 får jeg lovning på en ny.
Jeg må rykke flere gange og får ikke svar på mail. Jeg kommenterer d. 20/1 derfor på et af Postervillas utallige opslag på de forskellige bysider på Facebook hvor de forsøger at promovere deres plakater og her kan de sjovt nok godt reagere. Med en blokering. Sjovt nok får jeg pludselig svar samme aften, og pakken afsendes. (Jeg har også kun ventet i 28 dage)
Jeg henter 3. og sidste plakat d. 26/1 (ca. 2 måneder efter jeg bestilte plakaten. )
Låget har igen bøjet plakaten. Denne gang har papiret ikke taget meget skade, så jeg accepterer plakaten og opgiver kampen. Jeg vil ikke bruge mere krudt på firmaet.
Forventer du svar fra kundeservice indenfor rimelig tid, og at modtage dine varer inden for en acceptabel tidsramme - så vil jeg finde et andet sted at handle.
Er du derimod udstyret med oceaner af tid, overskud og ressourcer til at tage kampen op med firmaet på trustpilot og facebookopslag - så bestilt for pokker!
Jeg holder mig ihverfald væk en anden gang.
Jeg håber at Postervilla tager alle de dårlige anmeldelser til efterretning. Måske man skulle vente med at sætte flere byer i produktion før man har styr på alt det administrative.

Odpowiedź od Postervilla
Flotte plakater i god kvalitet
Flotte plakater i god kvalitet.
Super service, da min 2. plakat havde en fejl, fik jeg straks tilsendt en ny.
Forkert leveringssted
Plakaterne blev leveret til et helt forkert sted i den anden ende af byen. Jeg skrev til deres kundeservice og bad dem om at sende dem til det aftalte leveringssted. 5 dage efter, havde jeg stadig ikke fået svar.

Ingen respons
En virksomhed som har en meget lang responstid på svar vedr. forkert leveret plakat.
Jeg har henvendt mig 3 gangen og stadig intet hørt. Ærgerligt når jeg faktisk bare gerne vil have leveret den korrekte plakat.

Odpowiedź od Postervilla
Alt er som det skal være!
Efter, på bagkant, at have læst nogle af de anmeldelser der har været omkring Postervilla, var jeg nervøs for, om jeg ville modtage min vare. Men mine bekymringer blev gjort til skamme: Jeg har modtaget den plakat jeg har bestilt til rette tid. Så alt er godt.

Ikke vendt tilbage efter 3 henvendelser
Har har bestilt en forkert str. plaket og har nu skrevet til dem 3 gangen både på mail og i kontakt felt unden de vendt tilbage.
Fik fat i dem, og de har sendt en ny plankat.

De rettede op på fejlen
Bestilte en plakat den 7. November, den 18. November trak de pengene, uden jeg havde modtaget en plakat. Jeg forsøgte at kontakte kundeservice, uden svar retur…. Den 21. November fik jeg svar tilbage, der var sket en fejl og min ordre var på stand-by, de afsendte min plakat samme dag og jeg fik en ekstra valgfri plakat med gratis som plaster på såret. Jeg modtog plakaterne dagen efter og er tilfreds med dem :-)

Odpowiedź od Postervilla
Har før skrevet en anmeldelse her på
Har før skrevet en anmeldelse her på. Der blev jeg bedt om at tjekket Postnordappen, da de kunne se at pakken var klar til levering. Jeg har nu tjekket postnordappen. Der var der intet. Hvad er mit forsendelses-id?
ordrenummer: #1991
-----------------------------
Har mailet dem og de erkendte fejl, så de har sendt en ny. Denne gang har jeg fået besked om forsendelse-id.
Min plakat er ikke kommet
Jeg har bestilt en plakat sidste søndag, og har stadig ikke hørt noget om at varen er på vej, jeg har skrevet og rykket for den, men hører ingenting, jeg ska bruge varen til en gave på tirsdag.
I skriver at i først hæver pengene når varen er sendt, i har hævet pengene mandag den 3/10 men jeg har stadig ik fået mail om at varen er på vej
Jeg vil gerne ændre min bedømmelse til 3 stjerner, varen kom og var som forventet :) bare med forsinkelse

Odpowiedź od Postervilla
Fik min vare uden problemer
Fik min vare uden problemer. Der var dog lidt lang leveringstid ifht hvad man normalt forventer og afsender var en anden og leveringssted ikke som bestilt. Hmm lidt sært men vare modtaget

Odpowiedź od Postervilla
Svindel, hold jer langt væk!!!!
Har lavet en anmeldelse tidligere her hvor de lover at sende en ny, der sker ikke en skid og de svare ikke på alle de mails og telefon opkald man giver dem.! Nu har de også lavet domainet om på deres webshop til postervilla.com istedet for localposter.dk.
Hold jer langt væk!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.