Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en plakat d 8/1 på deres side Mapsy.dk. De har også heddet mange andre ting så vidt jeg kan se. Men samme historie. Bestil aldrig derfra. De svarer efter lang tid pr mail trods alt. Men s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte to plakater d. 11/11 om aften. Ordre bekræftelse sendt hvor mail kommer fra postervilla. Ingen reaktion på sendte mails om hvornår ens pakke bliver afsendt. Der står den afsendes dagen e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Efter lidt forvirring omkring hvornår plakaten kom da jeg intet havde hørt, fik jeg besked om den var ankommet og klar til afhentning. Deres mail fungere ikke optimalt, men det hele lykkedes efter j... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg ønsker at man kunne give minus 10 stjerner! Postervilla aka Maptown aka Wallton er et stort fupnummer. 2 plakater bestilt, penge trukket på min konto inden afsendelse. 1 plakat modtages stærkt b... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z plakatami

Napisane przez firmę

Kortplakater af alle Danmarks smukke byer!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Jeg har utallige gange kontaktet…

Jeg har utallige gange kontaktet kundeservice. I første omgang ville jeg have annulleret et fejlkøb, hvilket Postervilla svarede ikke var noget problem, men de hævede alligevel pengene. Jeg modtager varen efter 12 dage og ønsker nu at refundere. Det er heller ikke et problem, de lover pengene tilbage på mobilepay.. nu er der gået over 2 måneder og jeg har skrevet til dem mindst 20 gange, men ingen respons og ingen penge.
Jeg kan ikke anbefale man handler med Postervilla!

17 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Handler aldrig her igen! Under al kritik….

Jeg lagde en ordre 2/4. Pengene er forlængst trukket, men jeg har ikke set skyggen af plakaten, trods de skriver de leverer inden for 2-5 hverdage. Har skrevet til Postervilla ad to omgange, da plakaten er en gave, jeg skulle give i morgen, men de svarer ikke på henvendelserne - og nu kommer jeg tomhændet til fest i morgen. Øv!

Ville ønske jeg havde tjekket Trustpilot, inden jeg lagde ordren…. Køb ikke noget hos dem!

OPDATERET:
Pakken blev leveret den 18/4, så altså 16 dages leveringstid. I den periode har I IKKE givet lyd fra jer på de mails, jeg har skrevet - først da jeg på Facebook kontaktede ham, der laver jeres opslag, var der “hul igennem”.

Korrekt at I den 19. april spurgte pr. mail, om jeg havde modtaget pakken. Jeg svarede jer den 20. april - det er jer og ikke mig, der glemmer at tjekke mailboxen…

Plakaten var i fin kvalitet. Dog var den presset i røret på en måde, så det ene hjørne var kommet i klemme i “proppen” og var blevet krøllet. Jeg skrev dette til Postervilla, og de har tilbudt at sende en ny.
De tilbød mig sågar en ekstra plakat, hvis jeg ville ændre min bedømmelse på Trustpilot… 😉 Hvilket jeg afslog.

OPDATERET 3/5-2023
Den 20. april skrev I, at I samme dag ville sende mig en ny plakat, da den første var krøllet. Jeg har endnu ikke modtaget den, ej heller svar på min mail, da jeg spurgte, om den var på vej….? 🤯

SVAR TIL POSTERVILLA 3/5-2023
Jeg har ændret overskriften på min anmeldelse, da den ikke længere var retvisende - jeg har trods alt modtaget en (krøllet) plakat. Men jeg synes indholdet af min anmeldelse er helt rimelig. Det er en faktuel beskrivelse af en købsoplevelse og proces, som jeg ærlig talt synes har været dybt kritisabel. Det vil I vel godt give mig ret i?

En god tommelfingerregel: Lov ikke mere end du kan holde ift. levering og besvar henvendelser fra kunderne.

OPDATERET 13/5-2023
Den plakat I skrev, I havde sendt mig den 20. april, har jeg endnu ikke modtaget…. Seriøst - I bliver bare ved med at overraske! 👎🏼
Den 2. april bestilte jeg en plakat til en gave - min veninde har stadig den gave til gode! I fortjener ikke engang én sølle stjerne……

14 kwietnia 2023

Odpowiedź od Postervilla

Kære Anette. Vi kan se i vores system af du har modtaget dit ordre. Vi kan desværre også konstatere at du ikke besvare vores mail henvendelser. Vi er derfor tvunget til at anmelde din anmeldelse som står uredigeret hen. Vil du venligst besvare vores mail :-)

OPDATERET: Kære Anette - der er vel en vis rimelighed i at du ændre din anmeldelse i henhold til vores korrespondancer. Som vi ser det står din anmeldelse i kontrast til virkeligheden. Vi ønsker at løse situationen i mindelighed og rimelighed - derfor bør anmeldelsen også opdateres. Vi har gensendt en ny plakat som aftalt.

Oceniono na 4 z 5

Bestilte d 2/4 hvilket er over 5 dage…

Bestilte d 2/4 hvilket er over 5 dage siden
Har skrevet en besked og intet hørt😡
Men pengene kan de godt finde ud af at trække efter 3 dage😡
Nu får de lige et par dage mere,så vil jeg skide på den plakat og have pengene tilbage
Ps har både fundet person og adresse på dem,så høre jeg ikke noget fra dem de næste par dage,så sender jeg 2 store mænd afsted efter mine penge
RET SKAL VÆRE RET☺️
Har modtaget den i dag (efter 16 dage)og den er super fin
Så laver om fra 1 stjerne til 4

Fup og fidus!

Jeg vil bestemt IKKE anbefale Postervilla.com. “Ejeren” MU skriver i en masse lokale Facebook grupper, så man tror han er en fra lokalområdet. Jeg hoppede desværre på den og bestilte en plakat. Pengene blev trukket den 5/4 men ej afsendt. De skriver et trackandtrace nummer fra Bring (sikkert for at kunne trække pengene) men varerne bliver ikke afsendt! Jeg har sendt 5 mails til deres “kundeservice” uden megen dialog.
MU svarede dog på Facebook tråden, men han har nu slettet opslaget. Pudsigt! HOLD JER VÆK fra dette firma!
Efter jeg satte et opslag op i gruppen kom der “hul” igennem og plakaten er tilsyneladende på vej. Håber så blot det er den rigtige. Undskylder sig med at Bring er langsom. Jeg har bestilt andre ting efter den 5/4 hvor leveringen med Bring ikke har været noget problem. Og kan jo læse her på trustpilot at jeg ikke er den eneste der har problemer med dette firma.
Så bestemt ingen anbefaling herfra! Kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne.
Er nu blevet anmeldt af MU for at give min ærlige menig om dette firma. Sandheden er vist ilde hørt.

Odpowiedź od Postervilla

Usand og falsk anmeldelse der er anmeldt. Vi beder jer derfor se bort fra denne anmeldelse som slettes indenfor et par dage.

Opdatering: Kunden har fået sin vare kort efter hendes anmeldelse. Men anmeldelsen er fortsat ikke opdatering i henhold til de faktiske forhold.

Oceniono na 1 z 5

Imiterer at være en del af lokal…

Imiterer at være en del af lokal samfund med overbevisende tekst fra person som skriver 'kære....' i lokalsamfundets Facebook gruppe, og agerer sidenhen som kontakt, når der klages over ikke modtagede bestillinger. Iøvrigt utrolig dårlige easy made gengivelser af områdekort med masser af fejl.

Modtager ikke ordren

De er ikke til at komme i kontakt med. De lover højst 5 hverdages leveringstid, der er nu gået 7 hverdage og har ingenting hørt, og de har heller ikke sendt min ordre endnu.

15 marca 2023

Kære Pernille.
Vi har forsøgt at kontakte dig på din mail - desværre uden held. Vi kan se din ordre er leveret. Vil du venligst svare på vores henvendelse eller redigere i i ovenstående anmeldelse så den er korrekt? :-)

Alt perfekt

Alt perfekt.
Fik dem til at lave en plakat over vores lille by Tvede 8930, Den blev leveret efter 5 dage. Så alt var i orden.
Var noget nervøs da mange skriver dårligt om dem, læste jeg først efter bestillingen men her fra INTET at sætte en finger på kvalitet og levering.

15 marca 2023
Oceniono na 2 z 5

Mangelfuldt, dovent og utroværdigt

Ja. Helt overordnet set fungere jeres virksomhed simpelthen ikke. I er gode til at reklamere, men lever desværre bare ikke op til den reklamation i lægger op. Dette bære simpelthen på at i er utroværdige. Kan i ikke overholde jeres love med max 5 dages levring, så skal i simpelthen lade vær med at prale med det, for det kan i ikke. Skylden her skal ikke lægges over på det fremstående fragtfirma, for de kan stå inde for deres pakkehåndtering på 1-2 dage, og det gør de altid. Jeres fremgangsmåde er mangelfuld og dovent. Kunder kan godt lide at være opdateret med hvad der sker med deres pakker. Og det skaber stor bekymring at man ikke engang på 5 dagen har fået besked om at pakken er afsendt endnu.
I tog en dags tid om at svare på min mail, som enlig er tilfredsstillende. Jeg spurgte efter hvor min pakke blev af. Sagen er bare den at jeg fik svar en fredag. Der fik jeg afvide at pakken ville komme imorgen. Jeg håber godt nok at i er klar over at fragtfirmaer ikke levere i weekender. Det lyder det ikke til i har. Det er bekymrende.
Men pakken kom. Pasformen var ikke 100% i skabet, men det er hvad er. Jeg tror i ville være en fed forretning hvis i var til at stole på. Derfor kan jeg ikke give jer mere end 2 stjerner..

26 lutego 2023
Oceniono na 3 z 5

Ikke tilfredsstillende

Jeg syntes deres kommunikation over mail fungere dårligt. Der går for lang tid før svar, man skal selv rykke for det føler jeg. Vi modtog vores pakke 12 dage efter den var bestilt og der er 5 hverdage max skriver de. Hvis det er Bring der forårsager at pakkerne ikke kommer til tiden, bør man skifte levering for der er for mange af de fejl med pakkerne ikke er der til tiden. Jeg syntes ikke forløbet har været tilfredsstillende - men pakken kom da til sidst.

15 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Bestilte plakat i januar og modtog en…

Bestilte plakat i januar og modtog en med fejl på. Kontakter kundeservice 27/1 og får svar at de vil sende en ny uden felj. Dejligt…
6/2 kontakter jeg igen kundeservice da jeg ingen ny plakat har modtaget. De svarer at de sender en ny samme dag og beklager forsinkelsen.
13/2 stadig ingen plakat modtaget, ej heller forsendelse bekræftigelse.
Jeg har bedt om pengene tilbage allerede d. 9/2. Intet svar.
Ny henvendelse 13/2..

26 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik i julegave tre plakater fra…

Jeg fik i julegave tre plakater fra Postervilla. Desværre var det ikke dem jeg havde ønsket mig (fejl fra købers side) og jeg skrev til dem for at forhøre mig om hvordan jeg sendte dem retur. På trods af at der gik lang tid inden jeg fik svar, var de super søde og behjælpelige og sendte mig tre styks af de rigtige plakater og sagde at jeg bare kunne beholde de forkerte. Super Service 👍🏻 Har udover svartiden, intet at klage over og er meget meget glad for mine meget flotte plakater fra Postervilla.

5 stycznia 2023
Oceniono na 2 z 5

#2338

#2338. Er desværre nød til at skrive her😕 Bestilte på Black Friday en plakat af Ejsingholm, der hvor jeg har sommerhus. Modtager 7. Dec en plakat, men desværre har Postervilla sendt en forkert plakat af Ejstrupholm og ikke Ejsingholm, som bestilt. Skriver til Postervilla om fejlen med det samme. Dagen efter, 8.dec, modtager jeg en mail fra Postervilla hvor de skriver, “ups det er en fejl i produktionen, vi sender den rigtige”. Så langt så godt, det er selvfølgelig let at bytte rundt på de to bynavne, hvis der er mange ordre. Så venter jeg et par uger, men modtager intet.
Jeg har sendt så mange mails siden til Postervilla alle deres forskellige mailadresser, men modtager stadig ikke den rigtige plakat, som jeg har betalt. Postervilla’s kundeservice får ikke mange stjerner af mig.
Har aldrig været nødsaget til at skrive sådan på Trustpilot før, men kan ikke komme ordentlig igennem til Postervilla, ingen telefonnummer, kun en masse mails frem og tilbage.
Vil bare gerne have den plakat jeg har købt og betalt!!!!!

23 stycznia 2023

3 ugers venten, forsvundet pakke og ingen respons

Vi venter stadigvæk på vores plakat, som vi bestilte 3 januar, som så blev sendt længe efter og nu er forsvundet.
I er super gode til at reklamere og promovere jeres fine plakater, men opstår der problemer så er i da virkelig ikke behjælpelige eller behagelige at have en dialog med.
Måske i skulle orienterer jer i reglerne omkring i e-handel og få fulgt vores pakke til dørs eller give os vores penge tilbage.

2 stycznia 2023

Odpowiedź od Postervilla

Hej. Vi kan desværre ikke udfra dit "navn" se hvilken ordre du referere til og dermed er det utroligt svært at svare på din anmeldelse. Det lyder til at problemet ligger hos fragtleverandøren og ikke os. Det sker fra tid til anden at pakker forsvinder. Vi afsender varer hver dag og går i den bedste formodning om at vores kunders pakker når helt frem. Har du modtaget en T&T fra os skal du tage fat i BRING og oplyse dette. De vil fortælle hvor pakken måtte befinde sig. Skulle en pakke være bortkommet sender vi naturligvis en ny. Vil du sende os en mail på kontakt@postervilla.com med dit ordrenummer så vi sammen kan følge op på din forsendelse.

UPDATE:

Kunden har modtaget sin ordre efter vores afsendelse igen men ønsker ikke at ændre sin anmeldelse som derfor står ukorrekt og uredigeret tilbage.

Oceniono na 4 z 5

Reklamerer fejlagtigt med gratis fragt

Bestilte d. 10 om formiddagen og modtog varen d. 18. Intet at klage over der.. men selvom der bliver reklameret med gratis fragt skulle jeg stadig betale 19 kr. for fragt - herregud 19 kr, jeg ville jo gerne have plakaten. Men kan altså ikke give 5 stjerner.

17 stycznia 2023

Forkert plakat modtaget

Jeg bestilte i november en plakat og betalt den 16.11.22 - og modtog 14 dage efter en forkert plakat. Kontaktede firmaet via Facebook, som sagde, at der var sket en fejl, jeg ville modtage en ny plakat. Jeg har rykket adskillige gange, men endnu ikke modtaget den bestilte plakat. Hver gang jeg kontakter firmaet pr. mail for jeg der automatiske svar - at de har travlt..... Dårlig service. Der handler ikke bestemt ikke mere.

15 listopada 2022

Super hurtig levering

Ordre #1437, bestilte min plakat d. 4/10 og modtog den allerede d. 11/10, super god og hurtig service. Så god og hurtig, at jeg endda havde glemt, at jeg allerede havde modtaget den:)

10 października 2022

Odpowiedź od Postervilla

Dejlig anmeldelse - vi takker for handlen! Ville håbe alle andre med gode oplevelser også ville skrive! <3

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej