Porsaco A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,5

1. Dostawca wyposażenia sklepów

Napisane przez firmę

Unikke løsninger Porsa er en moderne virksomhed med mere end 60 års erfaring. Siden 1960 har vi designet og fremstillet inventarsystemer. Vores produktkatalog spænder vidt, fra alu-systemer og stålreoler til helt unikke indretninger og specialprodukter. Vi har salg, administration, produktion og lager i Brøndby. Det sikrer dig en høj kvalitet og kort leveringstid også på specialprodukter. Porsa er et danskejet familieforetagende.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

19 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 2 z 5

Ang kundeservice

Ordre 54348
Jeg har betalt 55 kr i porto, men alligevel har i valgt at sende varen som brev uden tracking som koster 29 kr. At det blev sendt som brev betød at der gik 10 dage fra i sendte varen til jeg fik den.
De 26 kr som i har tjent på portoen er da en usædvanlig forretningstaktik og ikke kundevenlig.

10 września 2025

Kære kunde,
Tak for din besked. Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den fejl, vi har begået i forbindelse med forsendelsen af din ordre. Det var en beklagelig fejl fra vores side, at din ordre blev sendt som almindeligt brev, og det er bestemt ikke vores normale procedure. Vi har ikke haft nogen intention om at tjene på fragten – det var simpelthen en menneskelig fejl, som vi er meget kede af. Vi vil naturligvis gerne tilbagebetale differencen på. Beløbet på 26 kr. bliver refunderet til din konto hurtigst muligt.

Dbh Porsa

Fantastisk kundeservice

Super god oplevelse. Jeg købte dupsko til mine spisebordsstole, men fik valgt den forkerte størrelse... Ingen problem med ombytning. Rigtig fin kontakt med firmaet. Hurtig og nem bestilling, levering, ombytning mm. Kommer helt sikkert tilbage en anden gang!

15 listopada 2024

Odpowiedź od Porsaco A/S

Hej Lene! Hjertelig tak for den fine anmeldelse, som vi er super glade for. God dag!

God og hurtig service

Har inden for de sidste 10 dage handlet 2 gange med Porsa.dk, var i tvivl med nogle af stumperne, efter en snak var problemet løst og næste formiddag kunne jeg hente mine varer.
God service, så opstår behov kommer jeg tilbage

23 października 2024

Odpowiedź od Porsaco A/S

Hej Palle, Tusind tak for din tilbagemelding og fine anmeldelse. Det er vi meget taknemmelige over.

Dupsko

Har købt dupsko ( 36 stk ) til stole med stålstel. Det spiller bare 👍
Super hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler der 💪

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od Porsaco A/S

Kære Jimmy! Hjertelig tak for din anmeldelse, og for at tage dig tid til at skrive. Det er vi meget taknemmelige over.

Fremragende service

Fremragende service. Jeg bestilte akvariebord i 60x30 som var det nærmest til et soveværelse akvarie - og dertil en plade på 31 x 65 som var akvariets mål
Jeg blev uopfordret ringet op og de ville da bare skære det på 65 x 31 og jeg modtog det to dage efter
Vildt godt tilfreds

18 sierpnia 2023

Odpowiedź od Porsaco A/S

Hej John! Tusind tak for din fine anmeldelse, og fordi du tager dig tid til at skrive. Det er vi meget taknemmelige for. God dag!

Oceniono na 5 z 5

Glenn giver en god vejledning

Glenn giver en god vejledning, og har lige bestilt et færdiglavet rullebord. Jeg afhenter selv i butikken, så her er fragten ikke et issue.

17 maja 2023

Odpowiedź od Porsaco A/S

Hej Thorbjørn! Tusind tak for din fine anmeldelse, som vi er meget taknemmelige for. Jeg giver dine roser videre til Glenn.

Oceniono na 5 z 5

Guds gave til ingeniøren der vil se…

Guds gave til ingeniøren der vil se resultater.
Vi er i gang med at lave nr. 2 streetfood vogn med alu-profiler fra Porsa. Første vogn gav en overraskende stabil kasse på scooteren (Ape 50), selvom den var meget avanceret med mange samle-led i.
Eneste minus er at når først konstruktionen er samlet er der ikke fortrydelsesret, det er næsten umuligt at skille ad igen.

20 marca 2022

Odpowiedź od Porsaco A/S

Tusind tak for at tage dig tid til at bedømme vores virksomhed. Det sætter vi stor pris på. God fornøjelse med jeres vogn. Vi vil rigtig gerne se nogle billeder, hvis du/I har tid - send dem gerne på mb@porsa.dk. Mange hilsener Mejbritt fra Porsa

Oceniono na 5 z 5

Super service, skulle bruge nogle dupsko til havemøbler og besøgte butikken i Brøndby/Vallensbæk.
God rådgivning, og hurtig opfølgning på varestatus da de skulle have nogle af varerne hjem.

16 czerwca 2021

Odpowiedź od Porsaco A/S

Hej Morten! Hjertelig tak for din flotte bedømmelse af vores virksomhed. Vi er meget taknemmelige for, at du har taget dig tid til at bedømme os. God dag!

Oceniono na 5 z 5

Skulle købe akvariebord fra dem

Skulle købe akvariebord fra dem, men kun have hylde i den ene side af bordet. Blev dagen efter ringet op af Grete som ville sikre sig det var korrekt og hvor jeg ønskede pladen skulle sidde. Det hele blev afsendt samme dag og var hos min lokale pakkebutik dagen efter.
Alt var godt og sikkert indpakket, uden pladsspild. Så jeg har været meget tilfreds med hele forløbet såvel som med det produkt jeg modtog.

12 lutego 2021

Odpowiedź od Porsaco A/S

Hej Niclas! Hjertelig tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Vi er ikke så vant til at benytte Trustpilot, men jeg vil bestræbe mig på at svare anmeldelserne hurtigere :D God dag!

Oceniono na 3 z 5

Jævn oplevelse

Pakken blev ganske vidst leveret til en pakkeshop kort efter bestillingen blev lagt, men Porsa gav ingen information herom.
Her må man som kunde, selv være opsøgende ift. om pakken er leveret og i såfald, hvor pakken befinder sig. Man bliver ej hellere udstyret med et pakkenummer, så dette skal man selv fremsøge hos kuréren. Ikke nogen særlig udfordring selvfølgelig, men omstændigt for kunden - og en service som ville være nem for Porsa at levere.
Desuden upersonlig, kortfattet og absolut ikke særlig serviceminded kommunikation pr. mail. I det hele taget en jævn oplevelse.

30 stycznia 2021

Odpowiedź od Porsaco A/S

Hej Freyr! Vi beklager, at du har haft den oplevelse af vores virksomhed.... og at du får et svar så sent. Jeg er først nu blevet opmærksom på, at vi kan svare kunderne direkte her fra Trustpilot. Jeg ønsker dig en god dag!

Oceniono na 1 z 5

Konkurrence i at ignorere deres kunder.

Købte et sæt filtsko til prøve på en stol.
Jeg skulle selv hente dem i deres butik/lager i Vallensbæk.
Da jeg kommer ind på lageret, er der en medarbejder der kører truck, der kigger på mig et par gange, men han kontakter mig ikke.
På deres kontor sidder 2 medarbejdere der holder en konkurrence i, hvem der kan ignorere mig længst tid, men jeg bare står og venter, efter 10 min taber jeg desværre tålmodigheden og kører igen, så jeg fandt aldrig ud af hvem af dem der vandt !!

25 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering.
Køb af møbelsko, er en videnskab. Men Porsa.dk hjalp mig. Blev endda ringet op af firmaets "Webdesigner" da jeg telefonisk ikke mente jeg så det samme på deres hjemmeside som den supporter der hjalp mig til et online køb. Produktet og vejledning helt i top.

28 sierpnia 2020
Oceniono na 3 z 5

Produktet ser fint ud

Produktet ser fint ud, men de tager en del overbetaling for fragt.

Jeg har bestilt nogle sofadutter som blev sendt i et brev på under 100g, uden tracking. Prisen for porto kostede 44kr.

13 grudnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Seriøs ringe…

Seriøs ringe produktvejledningvejledning. Jeg tror ikke de aner hvad de sælger.
Desuden uforbeholden lang transporttid. 15 km transport: 5 arbejdsdage.

29 października 2018

Super service.

Bestilte. Men det kom aldrig.

Mailede dem. De bede mig sikre mig at min adresse var korrekt. Da det var gjort sende de min ordrer afsted igen. Det er god service!

8 września 2016
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej