Rigtig god kommunikation. Oliventræet levede helt op til vores forventning. Og prisen var rigtig god.
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg så et meget flot oliventræ stå på havnen i Hundested i mandags ude foran en restaurant og forelsker mig straks i så stort og flot et træ. Tager billeder af det og af jeres reklame. Dag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte for et par år siden 2 kæmpe oliventræer, som stadig står smukt i min have. Super service og hurtig levering. Oliventræerne står ude hver vinter uden jeg gør noget ved dem og de springer ud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har modtaget det fineste store oliventræ med en meget flot stamme. Det er exceptionelt stor og flot ift. prisen. Super service lige fra jeg skrev og efterspurgte billeder på træerne, til jeg efter a... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Pop-up Planten sælger Danmarks flotteste og mest charmerende oliventræer i alle størrelser fra små til store og kæmpe store oliventræer. Vi har Danmarks største udvalg af enkeltvise store oliventræer online, der gør dig i stand til at vælge dit drømmeoliventræ, uden at se dem fysisk først. Vi har billig og effektiv levering på 1-3 hverdage.
Dane kontaktowe
Kratbjerg 308, 3480, Fredensborg, Dania
- popupplanten@gmail.com
- pop-upplanten.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Helt tilfreds
Rigtig god kommunikation.
Oliventræet levede helt op til vores forventning.
Og prisen var rigtig god.
Fik leveret et rigtig pænt træ på Ærø…
Fik leveret et rigtig pænt træ på Ærø til en fair pris
Vi havde valgt et stort flot oliventræ…
Vi havde valgt et stort flot oliventræ til min far i fødselsdagsgave, og desværre var den skadet da den kom frem, men kundeservicen var i topform og de hjalp til og fandt en god løsning med det samme! 5 stjerner herfra ⭐️
Smukke & billige træer - med hurtig levering
Vi valgte et af de store oliventræer, og det er mindst lige så flot i virkeligheden som på billederne. Derudover var prisen god - og det blev leveret hurtigt!
Hurtig levering og flot træ!
Nemt og bestille og hurtig problemfri…Nemt og bestille og hurtig problemfri levering
Nemt og bestille og hurtig problemfri levering.
Synes måske nok at det var en lidt dyr fletkurv :)
Købte nr 59, og er meget tilfreds
Jeg købte nr 59 om lørdagen, mandag fik jeg at vide at den var på vej og onsdag lige før frokost stod den i min indkørsel. Træet er endda større med flottere stamme end jeg kunne se fra billedet, og det ser sundt ud, så jeg er meget tilfreds 🙂
Super professionelle og meget…
Super professionelle og meget serviceorienterede.
Tak for Jeres fine service
Super flotte træer og den bedste…
Super flotte træer og den bedste behandling. Jeg glæder mig over at nyde dem på terrassen dagligt .
Jeg kan bestemt anbefale at købe dit næste oliventræ hos POP-UP planten.dk
Super service og mega flot og velplejet…
Super service og mega flot og velplejet oliventræ - Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos jer
Super god service- Fik tilsendt…
Super god service- Fik tilsendt billeder af små oliventræer(175 cm høj) efter bestilling gik det kun 2 hverdage så stod der et utrolig smuk og velplejet træ - De bedste anbefalinger - Jeg vil helt sikkert handle mit næste oliventræ hos Top Up Planten igen
Meget tilfreds
Fantastisk god oplevelse holder hvad I lover meget tilfreds venlig hilsen John
Det smukkeste Oliventræ.
Jeg har i dag modtaget det smukkeste Oliventræ. “ Olivia” har fået den bedste plads på min terrasse og jeg vil glæder mig over at kigge på hende hver dag.
Kæmpe stor tak til Pop-up Planten for ualmindelig god og hurtig service og for at finde det smukkeste træ til mig.
Jeg så et meget flot oliventræ stå på…
Dagen efter, om morgenen, besøger jeg jeres hjemmeside og beslutter mig for at købe træ nummer 29.
I dag, 24 timer senere - altså dagen efter - er mit oliventræ leveret i min indkørsel...!?
Det er simpelthen fantastisk service...😊
Kan kun anbefale jer til andre interesserede.
1000-tak
Jan Hollender

Odpowiedź od Pop-up Planten
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.