1. Wykonywanie testów na obecność azbestu
  2. Stolarz
  3. Wykonawca robót rozbiórkowych
  4. Inżynier o specjalności wytrzymałość konstrukcji
  5. Składowisko szkodliwych odpadów
  6. Zarządzanie odpadami

Napisane przez firmę

AsbestStop hjælper private boligejere, virksomheder, håndværkere og boligforeninger med sikker og professionel asbestfjernelse i hele Danmark. Vi udfører blandt andet asbestsanering, fjernelse af asbesttag, nedtagning af eternittag med asbest, håndtering af asbestaffald, oprydning, dokumentation og bortskaffelse af asbest efter gældende regler. Vi ved, at asbest i boligen kan skabe stor bekymring. Mange kunder bliver urolige for sundhed, støv, børn, naboer, indeklima og om arbejdet bliver udført korrekt. Derfor handler vores arbejde ikke kun om at fjerne asbest, men også om at skabe tryghed gennem tydelig kommunikation, ansvarlig håndtering og en overskuelig proces fra start til slut. Hos AsbestStop hjælper vi med hele forløbet: vurdering af opgaven, planlægning, anmeldelse, sikker nedtagning, korrekt emballering, transport, oprydning og dokumentation. Det gør processen nemmere for kunden og reducerer usikkerheden omkring regler, affald og ansvar. Vi arbejder med asbestholdige tagplader, eternitplader, facadeplader, loftsmaterialer og andre byggematerialer, hvor der kan være mistanke om asbest. Vores mål er at levere en løsning, hvor sikkerhed, lovlighed, kvalitet og ro i maven er i centrum. AsbestStop – tryg, lovlig og professionel asbestfjernelse.

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

God service og kommunikation

God service og god kommunikation. Anders fulgte op og holdte på hvad han lovede. Priserne lå også lidt lavere end de andre tilbud vi havde fået, så vi er meget tilfredse med forløbet😊

13 lipca 2026

Go service

På trods af forsinkelse af opstart stod opgaven færdig til aftalt tid, god service.
Jeg vil klart bruge dem igen til næste projekt

8 lipca 2026

Kan varm anbefalet

Kan varm anbefalet

Super god service og godt stykket arbejde.
Samarbejde med Anders er en fornøjelse, han ved hvad han taler og har fuld styrke på hvad han laver. Der har ikke været noget misforståelse under projektet og han er virkeligt god til give råd og løse problemerne.

Stor respekt for det hele

6 czerwca 2026

Holder hvad de lover

Holder hvad de lover

Da et andet firma ikke kunne overholde tidsplanen, valgte jeg at tage kontakt til Asbeststop. Nemt, enkelt og alt blev fuldt til dørs.

Tak! 🙏🙏

21 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

God kommunikation og hurtig respons

God kommunikation og hurtig respons. Anders var rigtig god til at holde prisen indenfor vores budget.

22 maja 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at I oplevede god kommunikation og hurtig respons gennem forløbet. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde en løsning, der både fungerer praktisk og holder sig inden for budgettet.

Tak for tilliden. Det var en fornøjelse at hjælpe jer.

Oceniono na 5 z 5

Tusind tak til AsbestStop for at hjælpe…

Tusind tak til AsbestStop for at hjælpe mig med at nedrive mit asbesttag. De var hurtige til at rådegive og hjælpe. Vil helt klart anbefale dem.

13 maja 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du var tilfreds med både rådgivningen, hjælpen og selve arbejdet med nedrivningen af asbesttaget. Det betyder meget for os med sådan en fin anbefaling.

Og så ønsker vi dig selvfølgelig alt held og lykke med udgivelsen af børnebøgerne - det bliver spændende at følge med i!

De er virkelig flinke

De er virkelig flinke, hurtige og professionel. Holder hvad de lover. Mange stjerner herfra!

14 maja 2026

Odpowiedź od AsbestStop ApS

Tusind tak for den skønne anmeldelse og de mange stjerner ⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at I oplevede os som flinke, hurtige og professionelle og at vi holdte, hvad vi lovede.

Det var en fornøjelse at udføre arbejdet for jer og rigtig hyggeligt at få snakket lidt om Sydøstasien undervejs 😄

Oceniono na 5 z 5

Vi havde dem til at pille vores tag af

Vi havde dem til at pille vores tag af, og kan kun anbefalde dem. Virkelig professionel og holder deres aftaler! 5 stjerner

7 maja 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at I oplevede os som professionelle, og at aftalerne blev overholdt. Det betyder meget for os.

Og selvom vi nok aldrig bliver helt enige om, hvem det bedste fodboldhold er, så var det en fornøjelse at udføre arbejdet for jer 😄

Virkelig god service

Virkelig god service! Anders formodede at gå over vores forventninger. Vi havde svært ved nogle tekniske ting der skulle anmeldes til kommunen i forbindelse med arbejdet. Der blev vi mødt med tålmodighed og hjælp. Og udover det blev der lavet et godt stykke arbejde. Stor anbefaling herfra👍

5 maja 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at I oplevede god service, tålmodighed og hjælp hele vejen igennem processen. Det betyder meget for os, at I følte jer trygge også med de tekniske ting og anmeldelsen til kommunen.

Vi er rigtig glade for tilliden og den store anbefaling 👍
Og tak for kold sodavand!

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde et gammelt tag med asbest som…

Jeg havde et gammelt tag med asbest som skulle fjernes inden vores tømrer kunne montere det nye.

Vi kontaktede Asbest stop og 2 andre.
De kom med den bedste pris og leveret allerede deres service 2 uger efter.
Alt blev håndteret efter bogen og vi har fået godkendt dokumentationen efter endt arbejde.

Vi meget glade og tilfredse med deres service. Kan klart anbefales

3 kwietnia 2026

Odpowiedź od AsbestStop ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐ Fornøjelsen var på vores side.

Vi er virkelig glade for at høre, at du var tilfreds med både pris, service og håndteringen af hele forløbet. Det betyder meget for os, at arbejdet blev udført trygt, korrekt og med den nødvendige dokumentation efterfølgende.

Tak fordi du valgte AsbestStop og tak for den fine anbefaling. Det sætter vi stor pris på.

AsbestStop ApS

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej