1. Wykonawca robót rozbiórkowych

Napisane przez firmę

Karl Popp udfører alt arbejde indenfor asbest og asbestsanering. Vi sanerer desuden indenfor pcb, bly og skimmelsvamp. Vi tilbyder nedrivning, nedskæring og meget mere.

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Usympatisk og useriøst behandling af…

Usympatisk og useriøst behandling af nye medarbejdere. Arbejdet stemmer på ingen måde overens med beskrivelse under samtale, intet sikkerhedsudstyr bliver udleveret og ingen ledelse eller tilstrækkelig personale tilstede på arbejdsplads.

13 października 2025

Fantastisk stykke arbejde!

Vi kan kun varmt anbefale Karl Popp ift. asbestsanering. Vi stod med et gammelt skraldesystem fra slut 70'erne, som var bygget op med asbest pladder, inde i vores skur.
Da vi brugte vores skur til, at opbevare vores børns barnevogn og andre ting, så var det meget vigtigt for os, at det blev fjernet, men vi følte os ikke sikre i selv at gøre det.
Natasja var rigtig god til at høre os og selvom vi ringede en del gange for, at høre til, hvornår det kunne lade sig gøre, så var hun altid imødekommende, lyttende og serviceminded.
Oliver, som kom ud på opgaven, var rigtig dygtig til sit arbejde og tog den med et smil på læben og efter hans eget udsagn, så var det jo en lille opgave :)
Vi er super glade for, at et firma som Karl Popp ser opgaven som en opgave og ikke kigger på dens størrelse og de forstår kundens bekymring ift. noget så sundhedsskadeligt som asbest, uanset størrelse.

14 kwietnia 2025

Odpowiedź od Karl Popp A/S

Tusind tak for de flotte ord! Vi er rigtig glade for, at I følte jer trygge gennem hele forløbet – det betyder meget for os. Og hvor er det dejligt at høre, at både Natasja og Oliver gjorde en forskel. Tak fordi I valgte Karl Popp!

Oceniono na 5 z 5

Jeg er i overvejelsesfasen omkring at…

Jeg er i overvejelsesfasen omkring at få skiftet mit asbesttag, og har i den forbindelse haft kontakt med Asbestsanering (Karl Popp A/S). Jeg vil især fremhæve Natasja, som gav mig en helt igennem fantastisk behandling. Hun var imødekommende, professionel og meget hjælpsom – det gør virkelig en forskel, når man står over for en stor beslutning.

Selvom jeg endnu ikke har fået taget skiftet, har oplevelsen indtil nu været så positiv, at jeg allerede nu vælger at give topkarakter. Jeg overvejer stærkt at gå videre med Asbestsanering – og hvis ledelsen læser med: Giv Natasja en lønforhøjelse! 😊

– Wala

8 kwietnia 2025

Kære Wala,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord om Natasja – det varmer virkelig! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og står klar, hvis du beslutter dig for at gå videre.

De bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Vi har over et par omgange haft besøg…

Vi har over et par omgange haft besøg af medarbejdere fra Karl Popp i forbindelse med asbestarbejde i vores køkken.
Selv om det er irriterende ikke at kunne benytte sit køkken, var det en fornøjelse at have jeres medarbejdere hos os i 2 x en uge. Søde og venlige medarbejdere der tog hensyn og virkede effektive. Senest var det Kim der kom hver dag. Tak for dig Kim!

1 kwietnia 2025

Kære Karsten,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – og vi giver naturligvis rosen videre til Kim og resten af holdet.

De bedste hilsner

Great experience with Karl Popp

Great experience with Karl Popp.
Bo and his team has been very professional and efficient on the task. there was a lot of mold in the basement, and many solutions were proposed to solve the issue. Eventually, a mix mold treatment, mechanical ventilation and spores handling was implemented. great service and communication!

28 marca 2025

Odpowiedź od Karl Popp A/S

Thank you so much for your kind words! We're glad you were happy with the service and the solution. It was a pleasure working with you.

— The Karl Popp Team

5 stjerner til Karl Popp

5 stjerner til Karl Popp! De har udført noget arbejde hos mig, jeg har kun ros at sige om dem. Bo som var ham jeg var i kontakt med er meget flink og tænker på at hjælpe hans kunder på allerbedste måde. Stor anbefaling af Karl Popp. Meget professionelle.

19 marca 2025

Kære Frederik,
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at Bo og resten af teamet har været med til at gøre din oplevelse så positiv. Vi værdsætter din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår!

De bedste hilsner,

Oceniono na 1 z 5

Ødelagde et vinduesglas hos kunde

Vi brugte deres sandblæsnings afdeling.
Ødelagde et vinduesglas hos kunde, og vi blev bare fejet af af deres formand. De manglede også at fjerne paller, men det vinduesglas til 4400,- nægtede de at betale. Dem bruger vi aldrig igen. 😡😡😡😡😡😡

11 listopada 2024

Kære Muremester Lars Bjørnstad ApS,

Tak for din anmeldelse, selvom vi er kede af at høre om din utilfredshed med vores service. Vi sætter stor pris på feedback, da det hjælper os med at forbedre vores arbejde.

Vi vil gerne præcisere, at sandblæsningsarbejdet blev afleveret og godkendt af dig for to måneder siden, og vinduerne var korrekt afdækket under arbejdet. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke kan tage ansvar for skader, der måtte opstå efter afleveringen af arbejdet.

Vi forstår, at det kan være frustrerende, men vi opfordrer til, at vi ser på den samlede situation. Det kan være muligt, at skaderne på vinduet er opstået i forbindelse med oppudsningen, som du har udført efter vores arbejde. Mørtel kan være ætsende, og det kan forårsage skader, hvis det ikke håndteres korrekt.

Vi vil gerne have en konstruktiv dialog og finde en løsning, så vi kan forbedre vores samarbejde fremadrettet. Vi håber, du vil overveje at kontakte os direkte, så vi kan drøfte denne sag nærmere.

Med venlig hilsen Sara.

Oceniono na 5 z 5

Koldtåge behandling af skimmelsvamp og rensning af tæpper

Hurtig efffektiv behandling med koldtåge til at fjerne de evt. sidste rester af evt. skimmelsvamp i min lejlighed.
Desuden god rensning af mine 6 tæpper og ikke mindst hjælp til at få lagt tæpperne på plads af Patric. TAK for god service.

Hanne

7 listopada 2024

Hej Hanne
Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at kunne hjælpe og vil altid stå til rådighed i fremtiden. Rigtig god dag til dig. Venlig hilsen Sara.

Vælg et andet firma

Vælg nogen andre!
De har udført asbestsanering i vores ejendom.
De har ingen respekt for andre folks ting. De kaster tingene tilfældigt rundt. De bryder ind og smadrer døre; selvom de har nøglen.
De er ikke grundige.

31 maja 2024

Behagelig rådgivning

Blev ringet op af en rådgiver efter henvendelse. Han var super sød og hjælpsom. De havde ikke tid til at tage opgaven, men var meget behjælpelig med råd og vejledning.

29 lutego 2024

Svindelfirma!!!

Svindelfirma!!!
Karl Popp svindler med asbestsanering. De påstår at have udført en asbestsanering, trods alle beviser dokumenterer, at de er fulde af løgn. De kunne end ikke fremvise en lovpligtig asbestanalyse fra den adresse, hvor de påstod at have asbestsaneret, ligesom sagen heller ikke var anmeldt til Arbejdstilsynet.
Tre asbestanalyser foranstaltet af mig selv, påviste høje koncentrationer af asbest i de store mængder af efterladt byggeaffald, efter en polsk håndværkers besøg, hvilket Karl Popp efterfølgende har kaldt en asbestsanering.
Magen til samvittighedsløst fupfirma skal man lede længe efter!!!

25 marca 2022

Den 5.6 hvor Kenneth er hjemme

Den 5.6 hvor Kenneth er hjemme, vælger han at svare mit kald.
Jeg har fået renset tag, og i mellemtiden hvor vi afventer maling af taget, falder der smus ned fra taget. Vi er meget usikre på om det kan være asbest da pladerne fra 1976 har det, eller om det blot er rester fra mos osv.
Kenneth tilbyder at komme så vi kan få ro, og som stor bonus kan han samme dag aflevere prøverne til analyse, som han har taget.
Hurtig ekspedition og meget venlig.
Selv vi ikke får svar inden weekenden, er det rart at kunne gå weekenden i møde med følelsen af, at der nu er igangsat en proces.
Tak for hurtig respons, venlighed og vejledning.

5 czerwca 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej